Canim hoşgeldin aramıza cimcimem listye ekler... adetin düzensizse gün aşırı yöntemiyle denemlsn tam olrk kestirmesi zor olur. Bnde ovu testi kullndm ama becermdm bizde degerlndrdik bakalim artikmerhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:):)
Bat 12 aralık yaş 28 ve 6. deneme...
bu sayfayı dün kesfettim ve dünden beri bütün paylasılanları okudum, iliskileriniz birbirinize desteğiniz çok hosuma gitti. İnsan böyle zamanlarını herkesle paylasamıyor malesef çoğu kisi anlayamıyor zaten hissettiklerimizi...
Çocuga karar verdik dediğimizden beri adetlerimin düzeni sastı ilk ay doktora gittim hersey yolunda zamanla olur dedi gönderdi.Ama çok düzensiz oldugum için yumurtlama günlerimi tutturamıoyrduk sanırım o yüzden buay ovulasyon testi kullandım ve pozikif günleri değerlendirdik sanırım 12 si bat. umarım bu ay tutar yada ne bilim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.
Hamilelerimiz varmış hepinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah bebislerinizi darısı tüm isteyenelerin basına...
umarim cok bekletmez bizi bebisler her ay test yapmaktan belirtileri takip etmekten gina geldi artik her seferinde takmayim diyorum ama malesef yapamiyorum
slm kızlar..normalde bat bugün ama su telefona indirilen regl takvimleri var ya onda yarın gözüküyo..bugünde kırmızılar gelmedi ve ben burda yazılanları okuyup okuyup durmadan karar değiştiriyorum..acaba hemen eczaneye gidip test alıp yapsam mı:) bu ay çok ümitliyim nedense:) sıkı çalıştık galiba ondanbi üstümü başımı giyinip kapıya gidiyorum bi geri dönüyorum..napsam akıl verin...
slm kızlar..normalde bat bugün ama su telefona indirilen regl takvimleri var ya onda yarın gözüküyo..bugünde kırmızılar gelmedi ve ben burda yazılanları okuyup okuyup durmadan karar değiştiriyorum..acaba hemen eczaneye gidip test alıp yapsam mı:) bu ay çok ümitliyim nedense:) sıkı çalıştık galiba ondanbi üstümü başımı giyinip kapıya gidiyorum bi geri dönüyorum..napsam akıl verin...
bence testini eczaneler kapanmadan bugün al . sabahta kalkar kalmaz ilk idrarınla yap :) sonrada hayırlı haber ver . hiç belirtin var mı?
yaa inşallah ama başka topiklere de bakıyorum kimisi demişki batttan 2 gün önce yaptım cift cizgi gördüm falan kimisi demiş silik çizgi çıktı falan offf bu stresle ben cok yaşamam giderim kalpten :)
adet belirtisiyle aynı belirtiler var ama normalde 28 günde bir oluyo bugün 29.gün mesela..ve ben hep sabahları adet olurum henüz bişi yok...dur ben dediğin gibi yapim alim testi hemen sabah erkenden yapim..ama bak şimdi karnıma ağrılar giriyo sanki streten mi acaba:)
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:):)
bu sayfayı dün kesfettim ve dünden beri bütün paylasılanları okudum, iliskileriniz birbirinize desteğiniz çok hosuma gitti. İnsan böyle zamanlarını herkesle paylasamıyor malesef çoğu kisi anlayamıyor zaten hissettiklerimizi...
Çocuga karar verdik dediğimizden beri adetlerimin düzeni sastı ilk ay doktora gittim hersey yolunda zamanla olur dedi gönderdi.Ama çok düzensiz oldugum için yumurtlama günlerimi tutturamıoyrduk sanırım o yüzden buay ovulasyon testi kullandım ve pozikif günleri değerlendirdik sanırım 12 si bat. umarım bu ay tutar yada ne bilim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.
Hamilelerimiz varmış hepinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah bebislerinizi darısı tüm isteyenelerin basına...
Canim hoşgeldin aramıza cimcimem listye ekler... adetin düzensizse gün aşırı yöntemiyle denemlsn tam olrk kestirmesi zor olur. Bnde ovu testi kullndm ama becermdm bizde degerlndrdik bakalim artik
Canim hoşgeldin aramıza cimcimem listye ekler... adetin düzensizse gün aşırı yöntemiyle denemlsn tam olrk kestirmesi zor olur. Bnde ovu testi kullndm ama becermdm bizde degerlndrdik bakalim artik
Canm bn de gün asırı yöntemini yapmaya karar verdm ovu testi yspması zor sanrm dimi
Canim ben dijital olandan kullandim cok rahat kafa karistirmiyo gulen yuz cikio yum gununde ama biraz pahali iste heray bugun mu yarin mi derdindense deneyim dedim. Ucuncu gunde pozitif cikti bayada test cubugu kaldi umarim bidaha gerek olmazda
gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum
aldık bile canım hoş geldin topiğimize :)merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:):)
aynen mamarmelat yaaa... sistiti bebek diye düşündüm ilk başta. mantık hayır desede gönlüm evet demek istiyor... ben çok yapıyorum bu belirti arama olayını hiçte rahat değilim o yüzdenBelirti arama çok yipratici oluyor.. inşallah hayirlisyla zamaninda gelick bizim bebişler
yap gitsin ne kaybedicen sanki aklında alıp verceğine görmüş olursun ama idrarda hemen belli olmuyormuş haberin olsunslm kızlar..normalde bat bugün ama su telefona indirilen regl takvimleri var ya onda yarın gözüküyo..bugünde kırmızılar gelmedi ve ben burda yazılanları okuyup okuyup durmadan karar değiştiriyorum..acaba hemen eczaneye gidip test alıp yapsam mı:) bu ay çok ümitliyim nedense:) sıkı çalıştık galiba ondanbi üstümü başımı giyinip kapıya gidiyorum bi geri dönüyorum..napsam akıl verin...
gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?