Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
Bu arada kızlar kitap ve filmden konu açmışsını madem,
Film izlemeye bayılırımmmmÖzellikle yazın Bollywood filmlerine sarmıştım.
Aamir Khanfilmlerini mutlaka izleyin derim.. 3idiots, Ghajini, Fanaa, Her Çocuk Özeldir, mutlaka izleyin bunlarııı
Kitaba gelince, kitap okumayı sevmiyorum okuyamıyorum ne kadar zorlasam da.. Amaaaaa Gri'nin serisi var:
Grinin Elli Tonu, Karanlığın Elli Tonu, Özgürlüğün Elli Tonu..
Ben Grinin Elli Tonunu almıştım.. Resmen libidom tavan yapmıştıOkuyup okuyup herife sarıyordumm
Bitirdim miii tabii ki hayır ama başucumda duruyor arada bakıyorum.
Yetişkinler için bir kitap bu yüzden de tatilde havuz başında okumaya utanıyordum ama bir baktım kii 50 yaşındaki teyze de okuyor, iki çocuklu gözlüklü entel takılan abla daaaŞiddetle tavsiye ederimmm
Hiiimmm cok merakimi cezbetti. Cepaya gittigimde ilk isim o kitap'a bakmak olucak.guzel olabir...
Sevdim ben bu besibiyerdeyi... Misir patlagi gibi olduk be... İsindik isindik misir patlagi gibi patliyoruz simdikızlar tebrik ederim ikinizide.
darısı başımıza diyerekten topiğimizin ilk beşi biyerdesi vatana ve millete hayırlı olsun diyor hepinizi sevgi ile selamlıyorum
Sevdim ben bu besibiyerdeyi... Misir patlagi gibi olduk be... İsindik isindik misir patlagi gibi patliyoruz simdi
kızlar bugün resmen kan işedim ve doktora gittiğimde şiddetli bir sistit olduğumu öğrendim. 5 iğne 2 de ilaç verdi. iğnenin gebelik kategorisi d yani kullanılmamalı kesinlikle. diğerleride b ve c. b olan neysede c de kullanılmamalı. ben iğnenin birini yaptırdım ama içime kurt düştü yaaa hamileysem diye. sonuçta biz bu ay çok sıkı çalıştık. ve doktor sitesinde doktorun biri bi hastaya tavsiye vermiş gento kullandıysan gebeliğini sonlandır demiş. yaa çok üzgünüm küçük olasılık dahi varsa ya hamileysemmm ve ben onu kullandım... napiyim devam ediyimmi bi yandan ağrıdan ölüyorum bi yandan içemiyorum... hala kanlı idrar yapıyorum
kızlar bugün resmen kan işedim ve doktora gittiğimde şiddetli bir sistit olduğumu öğrendim. 5 iğne 2 de ilaç verdi. iğnenin gebelik kategorisi d yani kullanılmamalı kesinlikle. diğerleride b ve c. b olan neysede c de kullanılmamalı. ben iğnenin birini yaptırdım ama içime kurt düştü yaaa hamileysem diye. sonuçta biz bu ay çok sıkı çalıştık. ve doktor sitesinde doktorun biri bi hastaya tavsiye vermiş gento kullandıysan gebeliğini sonlandır demiş. yaa çok üzgünüm küçük olasılık dahi varsa ya hamileysemmm ve ben onu kullandım... napiyim devam ediyimmi bi yandan ağrıdan ölüyorum bi yandan içemiyorum... hala kanlı idrar yapıyorum
evet kuzum beşi biryerdelerimiz hazır maşallah
siz bide elli ton üçlemesini okuyunda o zaman görün ısınmayı
30 gün kocalarınızın üstünden inmezsiniz diyeyim
ben tamda yasaklı dönemimde okumuştum
allahım libido patlaması yaşıyorum
bir yandan yasaklıyız kardeş kardeş uyuyoruz
tam kitaplar bitti benim yasak kalktı çok sinir olmuştum
canım doktoruna şüphen olduğunu söylemedinmi. yarın tekrar git kan ver yada doktorunu ara söyle hamile olma şüphem var diye.
bata kaç gün kaldı sabret diyeceğim ama ağrı çekmek çok zor bilirim:26:
Canim cok gecmis olsun. Cok agrilifir bilirim. Bende olmustum kivranmistim resmen gunlerce. Keske doktora bu durumundan bahsetseydin belki daha farkli bi tedavi verirdi. Bana sadece cipro vermisti o zaman. Offf zor bi durum. Ama bol su ic cok faydasi oluyor.
kızlar doktora 1 aydır korunmadığımızı hamile olup olmadığımı bilmediğimi söyledim hatta hamilelikte kullanılırmı deyince bunlar basit ilaçlar bişey olmaz dedi. geldim bi araştırdım aman allahım genta kesinlikle fetüs anormalisi yaptığı için kullanılmıyormuş. buscopanda önerilmiyor. seftech bi nebze işte... her tuvalete çıkınca beter oluyorum. az önce hastaneleri aradım kan testi yapmıyor aciller. idrardan baksam çıkar mı ki??? son ilişkinin üstünden 3 gün geçti..
bat a daha 12 gün filan varevet kuzum beşi biryerdelerimiz hazır maşallah
siz bide elli ton üçlemesini okuyunda o zaman görün ısınmayı
30 gün kocalarınızın üstünden inmezsiniz diyeyim
ben tamda yasaklı dönemimde okumuştum
allahım libido patlaması yaşıyorum
bir yandan yasaklıyız kardeş kardeş uyuyoruz
tam kitaplar bitti benim yasak kalktı çok sinir olmuştum
canım doktoruna şüphen olduğunu söylemedinmi. yarın tekrar git kan ver yada doktorunu ara söyle hamile olma şüphem var diye.
bata kaç gün kaldı sabret diyeceğim ama ağrı çekmek çok zor bilirim:26:
haklısın tedavi olmazsa böbreklerede geçebiliyor enfeksiyon. napacağımı şaşırdım canım. 3-4 gün önce hissettim yanma günde 3 litreye çıkardım su tüketimini. ama bugün daha feci hale geldi.Canim gecmis olsun.Bence oncelikle doktoruna bi daniş bu bir.ikincisi sistit ciddi birşey olasi bir gebelikte ignenin etkisi bir yana sistit de sorun olabilir.Bence tedavini geciktirme canim kronikleşmesin tedavini ol;bebek olacagi varsa Allahin izniyle zaten olur ama mutlaka doktorunla bi goruş derim ben
kızlar doktora 1 aydır korunmadığımızı hamile olup olmadığımı bilmediğimi söyledim hatta hamilelikte kullanılırmı deyince bunlar basit ilaçlar bişey olmaz dedi. geldim bi araştırdım aman allahım genta kesinlikle fetüs anormalisi yaptığı için kullanılmıyormuş. buscopanda önerilmiyor. seftech bi nebze işte... her tuvalete çıkınca beter oluyorum. az önce hastaneleri aradım kan testi yapmıyor aciller. idrardan baksam çıkar mı ki??? son ilişkinin üstünden 3 gün geçti..
Bat kaçti ki canim.Eger henuz dollenme aşamasindaysa;ben boyle durumlarda ya hep ya hic kurali gecerli diye duymuştum fetus biraz ileri aşama yani bebek rahme yerleşip kese oluştuktan sonraki hali.Ama bu ilk donemde ilac etki ederse bile sen adet gorursun en kötü ihtimalle.
Bat kaçti ki canim.Eger henuz dollenme aşamasindaysa;ben boyle durumlarda ya hep ya hic kurali gecerli diye duymuştum fetus biraz ileri aşama yani bebek rahme yerleşip kese oluştuktan sonraki hali.Ama bu ilk donemde ilac etki ederse bile sen adet gorursun en kötü ihtimalle.
Canim ciproyada bi bak istersen internetten. Eger o uygunsa onuda kullanabilirsin. Ben senden beterdim inan.
canım bebek olduysa şayet en fazla 15 günlük.. daha fazla olamaz.. adetime 10-12 gün var.. idrarda çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?