tamam canım bunu bi değerlendiriyim ben
kızlar doktora 1 aydır korunmadığımızı hamile olup olmadığımı bilmediğimi söyledim hatta hamilelikte kullanılırmı deyince bunlar basit ilaçlar bişey olmaz dedi. geldim bi araştırdım aman allahım genta kesinlikle fetüs anormalisi yaptığı için kullanılmıyormuş. buscopanda önerilmiyor. seftech bi nebze işte... her tuvalete çıkınca beter oluyorum. az önce hastaneleri aradım kan testi yapmıyor aciller. idrardan baksam çıkar mı ki??? son ilişkinin üstünden 3 gün geçti..
Canim adetine 10-12 gun varsa senin yumurtlaman daha yeni olmuştur en fazla 3 gun yani.Tabi ben adet döngünün 28 gun oldugunu varsayarak konusuyorum.Sen ignelerine devam et canim Allahin izniyle bi sorun cikmaz insallah testte de cikmaz maalesef
benim döngüm 32 gün canım. yani bu hafta başı yumurtlama oluyor sanırım. bunu dikkate alırsak bebek en fazla 3 günlük oluyor. idrarda çıkmaz haklısın. ama içimde şüpheyle ilaç kullanamam sanırım. yaa annelik nasıl bir duyguymuş daha belki olmayan çocuğun sağlığını düşünüyor ve ağrılarımı onun için umursamıyorum. benim içim rahat etmiycek. hemen kan testi yaptırıcam sanırım. kanda hemen belli olurmu ??????
Ekleyeyim boyle durumlarda dollenme oldugu ortaya cikmadan atılırmış normal adet gorur şekilde.Ama hicbirşey olmayadabilir :) bu durumda oncelikli olan şey sistitten kurtulman canim Allah saglik versin inşallah atlatırsın biran once
sana doktor gebelik şüphesinde kullanılır mı demişti???Ben merak edip baktimda bununda katogorisi C 'mis. Bak aynen boyle yaziyor.
Gebelik ve Laktasyonda Kullanım:
Gebelik kategorisi C'dir.
Hamile kadınlarda yapılmış yeterli ve kontrollü araştırmalar bulunmamaktadır. Siprofloksasin gebelikte ancak umulan faydaları fetus için olası risklere üstünse kullanılmalıdır.
Buskopanla neredeyse ayni gibi...
karnabahar kürünü şimdi bende okudum İbrahim saraçoğlu çok saygı duyduğum biri. annemin kronik ürtikerini onun sayesinde tedavi ettik. ama bunlar şuan benim durumuma yetmez. benim şuan çok acil ve ilaçsız geçmiycek gibi. karnabahar kürünü ek olarak yapıcam aklıma yazdım onucanım idrar yolu enfeksiyonu var anladığım kadarıyla,sana en etkili ilaçtan daha etkili bir doğal yöntem: karnabaharı kaynat suyunu iç,hatta kür tarifi de var saraçoğlunun ama biz eşime uyguluyoruz şu an aç karnına sabahları içiyor kür filan yapmıyoruz,faydasını gördüğünü söylüyor.hergün bir iki yaprak taze kaynat ılınınca iç.antibiyotik gerekirse,günde üç diş sarımsak yut.
canım sana güveniyorum kullanıcam o zaman.. daha ilk günlerinde varsa bile bebek zarar vermez diyorsun. bende biran önce tedavi olmak istiyorum.her tuvallette nerdeyse ağlıycam yani.. bide adetmişim gibi pıhtılı pıhtılı olmaya başladı.Evet yumurtlamayi dikkate alarak sayman lazim.Dollenmeden sonra 12 gunden sonra kanda cikiyor en az.Hatta bu da kişidennkisiye degisiyor canim.Doktora gitsen o da bisey diyemez herhalde şuanda.Canim benim sistitle beraber zehir zemberek bi hamilelik mi gecirmek istiyosun??Ustelik ilerlerse sen bebegini hissettigin zamanlarda ona zarar vermek istemiceksin asil.Şimdi varsa bile sadece dollenme şeklindedir ama ileride cok daha buyuk zararlara maruz kalabilir.Ne olursa olsun ben tedavini tam şekilde yapmandan yanayım
Canm geçmiş olsunnnkızlar bugün resmen kan işedim ve doktora gittiğimde şiddetli bir sistit olduğumu öğrendim. 5 iğne 2 de ilaç verdi. iğnenin gebelik kategorisi d yani kullanılmamalı kesinlikle. diğerleride b ve c. b olan neysede c de kullanılmamalı. ben iğnenin birini yaptırdım ama içime kurt düştü yaaa hamileysem diye. sonuçta biz bu ay çok sıkı çalıştık. ve doktor sitesinde doktorun biri bi hastaya tavsiye vermiş gento kullandıysan gebeliğini sonlandır demiş. yaa çok üzgünüm küçük olasılık dahi varsa ya hamileysemmm ve ben onu kullandım... napiyim devam ediyimmi bi yandan ağrıdan ölüyorum bi yandan içemiyorum... hala kanlı idrar yapıyorum
Canm geçmiş olsunnn((( enfeksiyonmu cnm. Takma bnce nerdeyse birçok kadin bunu bikez yaşıyo
sana doktor gebelik şüphesinde kullanılır mı demişti???
karnabahar kürünü şimdi bende okudum İbrahim saraçoğlu çok saygı duyduğum biri. annemin kronik ürtikerini onun sayesinde tedavi ettik. ama bunlar şuan benim durumuma yetmez. benim şuan çok acil ve ilaçsız geçmiycek gibi. karnabahar kürünü ek olarak yapıcam aklıma yazdım onu
canım sana güveniyorum kullanıcam o zaman.. daha ilk günlerinde varsa bile bebek zarar vermez diyorsun. bende biran önce tedavi olmak istiyorum.her tuvallette nerdeyse ağlıycam yani.. bide adetmişim gibi pıhtılı pıhtılı olmaya başladı.
Canim bu ciddi bi illet emin ol kronikleşirse Allah korusun yillarini alir tedavisi.Oyuzden biran once tedavini ol hazir başindayken;ve kurtul canim benim.Sonra bebişinn hamileligin icin rahat gecsin.Bir de afedersin ilişkiden sonra fazla açikta birakma kendini ozellikle o bolgeyi yani uşutme.Genelde gebe kalmaya calisan kadinlarin cogu sistit oluyor sonunda o iliskiden sonra hareket etmeden yatip ayaklari havaya dikip falan anla işte çok acikta birakma kendini
bır kıtaptan bahsetmıssınız bıkac yazıda ne kıtabıdır acaba ılgımı cektı
Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
Kızlar hamile olduğumu öğrendim ama benim karnım ağrıyor adet olacak gibi normal demi ne zaman geçer ki
Bu arada kızlar kitap ve filmden konu açmışsını madem,
Film izlemeye bayılırımmmmÖzellikle yazın Bollywood filmlerine sarmıştım.
Aamir Khanfilmlerini mutlaka izleyin derim.. 3idiots, Ghajini, Fanaa, Her Çocuk Özeldir, mutlaka izleyin bunlarııı
Kitaba gelince, kitap okumayı sevmiyorum okuyamıyorum ne kadar zorlasam da.. Amaaaaa Gri'nin serisi var:
Grinin Elli Tonu, Karanlığın Elli Tonu, Özgürlüğün Elli Tonu..
Ben Grinin Elli Tonunu almıştım.. Resmen libidom tavan yapmıştıOkuyup okuyup herife sarıyordumm
Bitirdim miii tabii ki hayır ama başucumda duruyor arada bakıyorum.
Yetişkinler için bir kitap bu yüzden de tatilde havuz başında okumaya utanıyordum ama bir baktım kii 50 yaşındaki teyze de okuyor, iki çocuklu gözlüklü entel takılan abla daaaŞiddetle tavsiye ederimmm
doktor cipro hamilelikte kullanılabilir demiş miydi sana canım ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?