Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim allah razı olsun. Yolda telefon çekmiyordu cevap yazamadim. Telefon girdiğim için alıntı yapamıyorum. O yüzden hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin. İnşallah benim ki de sağlıklı olur. Ağzım da tuhaf bir tat var birde karnım ağrıyor hala acayip De uykum geldi. Allaha emanet olun görüşürüz canlarım

kizlar sizi cok ozledim esim yarin geliyor bir hafta yoktu o yuzden size pek yazamadim cunku bilgisayar esimdeydi ben ara ara telden giriyorum

kabızlığın çözülmesine sevindim zordur:) ben kitap okuyamadım dün yoğundum aslında hamilelik başladı başlayalı uyuyorum her fırsatta:)

Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
hayılrı olsun benimde reglime 2 gün kala 57 ydir artarsa zorun yok canım
Kızlar hamile olduğumu öğrendim ama benim karnım ağrıyor adet olacak gibi normal demi ne zaman geçer ki

normal olur

kızlar tebrik ederim ikinizide.
darısı başımıza diyerekten topiğimizin ilk beşi biyerdesi vatana ve millete hayırlı olsun diyor hepinizi sevgi ile selamlıyorum

bu topik hızlı çıktı canım 10-15 olacak daha:)

Canım çok geçmiş olsun dr vermiş ama bilemiyorum daha 3 günlüktür diyorsun etki eder mi bilemiyorum ama tedavinde şart çok ilerlemiş seninki idrar yolu enfeksiyonu gebelikte tehlikeli bebeğide etkiliyor o yüzden tedavin önceliğin olmalı mecburen, kanda asla çıkmaz şimdi çok yeni varsa eğer, ilişki sonrası sıcak ortam lazım canım öyle üstün açık döllenme zor olur sperm sıcak ortamda yaşar soğuk ortamda ölür ben tam tersi iyice örtüyorum üstümü yatar vaziyette giyinmek en doğrusu sıcak çok önemli

Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
tebrik ederim sagsalim kucagina al insallah darisi basimiza tez vakitde

bır kıtaptan bahsetmıssınız bıkac yazıda ne kıtabıdır acaba ılgımı cektı

elli ton üçlemesi canım grinin elli tonu karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu
tavsiye ederim aşk romanı ama ilk kitapta erotik sahneler fazla

aşk kitabı hatta seks kitabı valla ben utancımdan okuyamadım.. :)):26::26:bide dedimki bu bana bir mesaj veriyor mu da ne katıyor dedim bir cevap bulamadım...

sex kitabı olarak yorumlamanı pek doğru bulmuyorum canım. ilk kitabı bitirmediğin için gerçeği farkedememişsin sanırım.
aralarındaki erotizmden çok birbirlerine olan aşkları ve birbirlerinden vazgeçememeleri.:))
ilk kitabın sonlarında aralarındaki ilişki bambaşka boyutlara geçiyor. ikinci kitapta grey'in ana'ya olan bağlılığı, hayranlığı ve aşkı onu ana'nın istediği gibi bir adam olmasına yol açıyor. geçmişleri ile hesaplaşma dönemleri başlıyor ve son kitapta yepyeni bir hayata yelken açıyorlar. ilk kitapla alakası yok diğerlerinin. :))
herkesin kendi görüşüdür tabiki ama aşk romanları da insana mesaj vermez diye düşünüyorum. yani onlar ya yaşanmış gerçek aşklardır ya da hayal ürünleridir ve biz onlardan içimize sineni hayranlıkla okuruz.:))
ben mesela şuan o seri üzerine okunacak aşk romanı bulamıyorum.

Günaydın kızlar, mutlu bir haftasonu olsun inşallah..
Mide bulantısı ile kalktım bu sabah, son bir kaç güne göre daha yoğundu, her ne kadar annem, teyzem hiç yaşamasa da ben de olacak gibi.
2 tane yeni hamiş haberi alarak tamamladık bu haftayı, önümüzdeki hafta artar sayımız inşallah )

Aminnn canım :)))))

Günaydın kizlarrr belim kopacak ya az önce kahvaltı da böbrekler ime bi ağrı girdi üsutunce bobreklr agrirmi

Günaydın kizlarrr belim kopacak ya az önce kahvaltı da böbrekler ime bi ağrı girdi üsutunce bobreklr agrirmi

Ay canımmm valla kaptırma ama benim belirtileri anlattğımı hatırlarsın, böbrek ağrısı gibi yanlarıma geçti diyordum, yeni hamile olan bi arkadaşa anlatıyordum o da çok benziyor diyordu bana, inşallah benim söylediklerimin sonucu da sana çıkar

Evet cnm hatirliyorm üşüttüm diye düşündüm ama bilmiyormki.kaptirmiyorm tatlım hayırlısı artık gecti ama sürekli olmadı.. bide şey sorcm cnm.yumurtlma gününden sonrada dvm ettnmi iliskiye

reglim 1 gün geckti ne regli ne hmilelik belrtm vr.ateşimide ölçmüyrm ama ensemi fln tuttuumda nrml ne sck ne soğuk.4 gn önce test yaptm negatf yne yapaymmı acaba

Kizlarr benim normalde adet döngülerim 27 gundu ama son 3 ayimda ortalama 25 gunde oldum ameliyattan sonra yani.Simdi eski döngüme gore dusunursek yarin,son 3 aykinengöre dusunursek gecti bile :) kasiklarimda ince ince sancilar var belim de agriyor gogusler hollanda inegi mubarek ama el degmiyor acidan :) vee benim de yanlarimda zonklama var bobrek agrisi gibi arada gidip geliyor.Herzamanki adet oncesinden farkli olarak belim ve bacaklarim ozallikle sag bacagim,ve ayaklarim cok agriyor gece ne şekle girecegimi şaşiriyorum uykuya dalabilmek icin.İste boylee hanimlarr hadi bakalim bugun bi test alabilirsem insallah sonucu bildiricem.

Evet cnm hatirliyorm üşüttüm diye düşündüm ama bilmiyormki.kaptirmiyorm tatlım hayırlısı artık gecti ama sürekli olmadı.. bide şey sorcm cnm.yumurtlma gününden sonrada dvm ettnmi iliskiye
Benim lekem geliyor canım yumurtama günün de o da 13 kasım sabahıydı, akşam birleşme oldu,çarşambaydı. Sonra pazara kadar bisey yapmadık pazar ve sonrası olağan, ilişkilerimiz oldu, benim kalkıp direk duşa girdiğim cinsten. Yani ogünden sonra hiç dikkat etmedim, hislerim o son ilişkide hamile kaldığımı düşündürüyor bana

Canım ya inşallah hamişsindir, test yapmaya karar verdiysen bence bi hastaneye git, kan testi yaptır. Daha net sonuç alırsın..
Göğüsler bende adet öncesi de dolgunlaşırdı ben onu hiç farkedemedim, ama şu an da o kadar sertler ki ve büyüdüler amamçok şükür çok ağrımıyorlar

ateşin nasıl peki

Anldm cnm döllenme ye zarar vermiyo demekki :))) bi hafta uzak kaldik ya onun için sordum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…