kabızlık sorunu çözüldü kuru kayısı iyi geldi, oğlunla ilgili tabiki danışabilirsin canım sanalda ne kadar yardımcı olunur bilmem ama biz deneriz :))
ilk rapor benden gelsin, dün ev işleri yaptım umutsuz ev kadınlarına baktım kitabın başına geçtim 3 sayfa sonra uyumuşum üzülerek söylüyorum( bugün daha çok deniycem
anaaaaammm haydin halaayaaatebrikler canım
hayılrı olsun benimde reglime 2 gün kala 57 ydir artarsa zorun yok canımKızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
Kızlar hamile olduğumu öğrendim ama benim karnım ağrıyor adet olacak gibi normal demi ne zaman geçer ki
kızlar tebrik ederim ikinizide.
darısı başımıza diyerekten topiğimizin ilk beşi biyerdesi vatana ve millete hayırlı olsun diyor hepinizi sevgi ile selamlıyorum
kızlar bugün resmen kan işedim ve doktora gittiğimde şiddetli bir sistit olduğumu öğrendim. 5 iğne 2 de ilaç verdi. iğnenin gebelik kategorisi d yani kullanılmamalı kesinlikle. diğerleride b ve c. b olan neysede c de kullanılmamalı. ben iğnenin birini yaptırdım ama içime kurt düştü yaaa hamileysem diye. sonuçta biz bu ay çok sıkı çalıştık. ve doktor sitesinde doktorun biri bi hastaya tavsiye vermiş gento kullandıysan gebeliğini sonlandır demiş. yaa çok üzgünüm küçük olasılık dahi varsa ya hamileysemmm ve ben onu kullandım... napiyim devam ediyimmi bi yandan ağrıdan ölüyorum bi yandan içemiyorum... hala kanlı idrar yapıyorum
kızlar doktora 1 aydır korunmadığımızı hamile olup olmadığımı bilmediğimi söyledim hatta hamilelikte kullanılırmı deyince bunlar basit ilaçlar bişey olmaz dedi. geldim bi araştırdım aman allahım genta kesinlikle fetüs anormalisi yaptığı için kullanılmıyormuş. buscopanda önerilmiyor. seftech bi nebze işte... her tuvalete çıkınca beter oluyorum. az önce hastaneleri aradım kan testi yapmıyor aciller. idrardan baksam çıkar mı ki??? son ilişkinin üstünden 3 gün geçti..
benim döngüm 32 gün canım. yani bu hafta başı yumurtlama oluyor sanırım. bunu dikkate alırsak bebek en fazla 3 günlük oluyor. idrarda çıkmaz haklısın. ama içimde şüpheyle ilaç kullanamam sanırım. yaa annelik nasıl bir duyguymuş daha belki olmayan çocuğun sağlığını düşünüyor ve ağrılarımı onun için umursamıyorum. benim içim rahat etmiycek. hemen kan testi yaptırıcam sanırım. kanda hemen belli olurmu ??????
aynen beni tarif ettin.ilişkiden sonra yarım 15-20 dk yatıyordum üzerimi giyemiyordum, yorgan filan örtmekte istemiyordum etrafa bişey bulaşmasın diyee ... off çok titizim ve bak hasta oldum.. benim ihmalim yüzünden olmuş olabilirim o zaman. bende kocişime kızıyordum prezervatif olmayınca hasta ettin beni diye :))(
tebrik ederim sagsalim kucagina al insallah darisi basimiza tez vakitdeKızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
bır kıtaptan bahsetmıssınız bıkac yazıda ne kıtabıdır acaba ılgımı cektı
aşk kitabı hatta seks kitabı valla ben utancımdan okuyamadım.. :)):26::26:bide dedimki bu bana bir mesaj veriyor mu da ne katıyor dedim bir cevap bulamadım...
Aminnn canım :)))))Günaydın kızlar, mutlu bir haftasonu olsun inşallah..
Mide bulantısı ile kalktım bu sabah, son bir kaç güne göre daha yoğundu, her ne kadar annem, teyzem hiç yaşamasa da ben de olacak gibi.
2 tane yeni hamiş haberi alarak tamamladık bu haftayı, önümüzdeki hafta artar sayımız inşallah)
Günaydın kizlarrr belim kopacak ya az önce kahvaltı da böbrekler ime bi ağrı girdi üsutunce bobreklr agrirmi
Evet cnm hatirliyorm üşüttüm diye düşündüm ama bilmiyormki.kaptirmiyorm tatlım hayırlısı artık gecti ama sürekli olmadı.. bide şey sorcm cnm.yumurtlma gününden sonrada dvm ettnmi iliskiyeAy canımmm valla kaptırma ama benim belirtileri anlattğımı hatırlarsın, böbrek ağrısı gibi yanlarıma geçti diyordum, yeni hamile olan bi arkadaşa anlatıyordum o da çok benziyor diyordu bana, inşallah benim söylediklerimin sonucu da sana çıkar
Benim lekem geliyor canım yumurtama günün de o da 13 kasım sabahıydı, akşam birleşme oldu,çarşambaydı. Sonra pazara kadar bisey yapmadık pazar ve sonrası olağan, ilişkilerimiz oldu, benim kalkıp direk duşa girdiğim cinsten. Yani ogünden sonra hiç dikkat etmedim, hislerim o son ilişkide hamile kaldığımı düşündürüyor banaEvet cnm hatirliyorm üşüttüm diye düşündüm ama bilmiyormki.kaptirmiyorm tatlım hayırlısı artık gecti ama sürekli olmadı.. bide şey sorcm cnm.yumurtlma gününden sonrada dvm ettnmi iliskiye
Canım ya inşallah hamişsindir, test yapmaya karar verdiysen bence bi hastaneye git, kan testi yaptır. Daha net sonuç alırsın..Kizlarr benim normalde adet döngülerim 27 gundu ama son 3 ayimda ortalama 25 gunde oldum ameliyattan sonra yani.Simdi eski döngüme gore dusunursek yarin,son 3 aykinengöre dusunursek gecti bile :) kasiklarimda ince ince sancilar var belim de agriyor gogusler hollanda inegi mubarek ama el degmiyor acidan :) vee benim de yanlarimda zonklama var bobrek agrisi gibi arada gidip geliyor.Herzamanki adet oncesinden farkli olarak belim ve bacaklarim ozallikle sag bacagim,ve ayaklarim cok agriyor gece ne şekle girecegimi şaşiriyorum uykuya dalabilmek icin.İste boylee hanimlarr hadi bakalim bugun bi test alabilirsem insallah sonucu bildiricem.
Kizlarr benim normalde adet döngülerim 27 gundu ama son 3 ayimda ortalama 25 gunde oldum ameliyattan sonra yani.Simdi eski döngüme gore dusunursek yarin,son 3 aykinengöre dusunursek gecti bile :) kasiklarimda ince ince sancilar var belim de agriyor gogusler hollanda inegi mubarek ama el degmiyor acidan :) vee benim de yanlarimda zonklama var bobrek agrisi gibi arada gidip geliyor.Herzamanki adet oncesinden farkli olarak belim ve bacaklarim ozallikle sag bacagim,ve ayaklarim cok agriyor gece ne şekle girecegimi şaşiriyorum uykuya dalabilmek icin.İste boylee hanimlarr hadi bakalim bugun bi test alabilirsem insallah sonucu bildiricem.
Anldm cnm döllenme ye zarar vermiyo demekki :))) bi hafta uzak kaldik ya onun için sordum:))))Benim lekem geliyor canım yumurtama günün de o da 13 kasım sabahıydı, akşam birleşme oldu,çarşambaydı. Sonra pazara kadar bisey yapmadık pazar ve sonrası olağan, ilişkilerimiz oldu, benim kalkıp direk duşa girdiğim cinsten. Yani ogünden sonra hiç dikkat etmedim, hislerim o son ilişkide hamile kaldığımı düşündürüyor bana
ateşin nasıl peki
Valla hic olcmedim :) zaten evde derece de yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?