Anldm cnm döllenme ye zarar vermiyo demekki :))) bi hafta uzak kaldik ya onun için sordum:))))
doktor cipro hamilelikte kullanılabilir demiş miydi sana canım ?????????
Ay ne billim ensem sicak galiba ama iki saattir yastiga dayanmiş cay keyfi yapiyorum disarda usul usul kar yagiyor hihi :) rahatligin verdigi bi sicaklik olabilir yani.Kocam da evi supuruyor şuanda hahh bendeki keyfe bakar misiniz
Canım biz onu hiç akıl edemedik bilio musun, hatta son günlerde eşim biraz çoşmuştu))
25 kasım da gebeliği öğrenince ay nasıl pişman oldu görsen, taaa 4 aralıkta dr sık olmayan ve dikkstli olan ilişki de sıkıntı yok, kısıtlam getirmiyoruz deyinceye kadar uzak durdu benden. Doktor sık olmayan dikjatli ilişki olabilir 10-15 gün daha dikkat edin buna sonra normal yaşamınıza devam dedi 4 aralıkta işte
ohhh vallaaa:)bend gdp gebelk testi alaym abri burdada yağmur başlck brzdan gök gürlüo bnmki işte yalnızım:)yaaa hamile olaımm eşimn 11 doum gnü çok gzl hedie olur ona:)
Benimkinin de 30 u dogumgunu hamile olmuş olsam ozamana kadar tutabilir miyim acaba diye duşundum biran;sonra hemen vazgectim mumkun degil :))
ben şimdi test yaptm banyoda bakamıorum hep negatf ya gideim bakayım bari:)gerçi aylardr test yapmıodum
reglim 1 gün geckti ne regli ne hmilelik belrtm vr.ateşimide ölçmüyrm ama ensemi fln tuttuumda nrml ne sck ne soğuk.4 gn önce test yaptm negatf yne yapaymmı acaba
Canim sakin o belirtilere kapilma. Biliyosun bende ayni senin gibi bi belim bi kasiklarim bi yumurtaligim agriyor demistim sonucu biliyosun. Daha cok uzuluyosun. Yokmus gibi dusun olursa cooooookkkkk seviniriz olmassada uzulmeyiz( uzuluruzde az uzuluruz)
Cnm ben aslnda belirti aramiyorum.. acaba böbrek lermi fln mi üşüttüm dedm çok agrdi çünküCanim sakin o belirtilere kapilma. Biliyosun bende ayni senin gibi bi belim bi kasiklarim bi yumurtaligim agriyor demistim sonucu biliyosun. Daha cok uzuluyosun. Yokmus gibi dusun olursa cooooookkkkk seviniriz olmassada uzulmeyiz( uzuluruzde az uzuluruz)
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
tebrik ediyorum kızlar ikinizide:) ayy çok sevindim..darısı topikimizdeki bütün hatunlara olsu ninşallah...Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi:))
Canlarim benimde regl gecikmisti yazmistim buraya umudum yoktu ama dun kanda baktirdim beta 2yine husran dedim ama bu sefer aglamadim.soz verdim kendime artik takmicam kafama her ay bir suru belirti fos cikiyor.benimde bobreklerim agriyodu yanlarim megerse tas dusuruyonusum ve enfeksiyonumda varmis kendimi o kadar sicak tutmama ragmen .ve halada adetim gelmedi sinirlerim zipliyo ya valla burada olmasa napardim.....
Kan testimi yapmıstın canım idrar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?