Arkadaşlar adet günü idrarda negatif adetten birgün sonra kanda 51 çıktı iki gün sonra yani bugün idrarda silik çıktı normal mi sizce çok merak ediyorum pazartesi kan verecegim hamileyim demi ben
Arkadaşlar adet günü idrarda negatif adetten birgün sonra kanda 51 çıktı iki gün sonra yani bugün idrarda silik çıktı normal mi sizce çok merak ediyorum pazartesi kan verecegim hamileyim demi ben
teşekkür ederim canım haklısınCanım dün baş ağrısından öldüm ilaç alamadım, bebek rahme düştü mü herşey değişiyor. Şampuanım organik olsun, telefon uzak dursun, şu şöyle olsun bu böyle olsun .Bugün matkette herşeyi organik grubundan almaya çalıştık valla. Diyeceğim şu ki şimdi neyse tedavisi hallet, sonra emin ol bişey yapamayacaksın, çoook geçmiş olsun
senin hormonlar sana biraz zor kitap okutturur canım. benim yengem akşam 8 de yatardı hamileyken :) bu arada çok haklısın artık soğuk almamaya çok dikkat edicem, insan hastalığı kaptıktan sonra aklı başına geliyor.kabızlığın çözülmesine sevindim zordur:) ben kitap okuyamadım dün yoğundum aslında hamilelik başladı başlayalı uyuyorum her fırsatta:)
Canım çok geçmiş olsun dr vermiş ama bilemiyorum daha 3 günlüktür diyorsun etki eder mi bilemiyorum ama tedavinde şart çok ilerlemiş seninki idrar yolu enfeksiyonu gebelikte tehlikeli bebeğide etkiliyor o yüzden tedavin önceliğin olmalı mecburen, kanda asla çıkmaz şimdi çok yeni varsa eğer, ilişki sonrası sıcak ortam lazım canım öyle üstün açık döllenme zor olur sperm sıcak ortamda yaşar soğuk ortamda ölür ben tam tersi iyice örtüyorum üstümü yatar vaziyette giyinmek en doğrusu sıcak çok önemli
canım tabi sen daha iyi bilirsin ben hepsini okumadım. ilk kitabı 70-80 sayfa okuduktan sonra bıraktım. hani adam şartlarını sıraladıyaaa orda koptum ben, kızdım hatta gencecik kızı kullanıyor diye.. kitap sonradan değişiyor ve farklı boyutlara gidiyorsa onu bilemem. ben o materyalli filan yapılan ayrıntılı anlatılan seks olayından sonra koptumelli ton üçlemesi canım grinin elli tonu karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonu
tavsiye ederim aşk romanı ama ilk kitapta erotik sahneler fazla
sex kitabı olarak yorumlamanı pek doğru bulmuyorum canım. ilk kitabı bitirmediğin için gerçeği farkedememişsin sanırım.
aralarındaki erotizmden çok birbirlerine olan aşkları ve birbirlerinden vazgeçememeleri.:))
ilk kitabın sonlarında aralarındaki ilişki bambaşka boyutlara geçiyor. ikinci kitapta grey'in ana'ya olan bağlılığı, hayranlığı ve aşkı onu ana'nın istediği gibi bir adam olmasına yol açıyor. geçmişleri ile hesaplaşma dönemleri başlıyor ve son kitapta yepyeni bir hayata yelken açıyorlar. ilk kitapla alakası yok diğerlerinin. :))
herkesin kendi görüşüdür tabiki ama aşk romanları da insana mesaj vermez diye düşünüyorum. yani onlar ya yaşanmış gerçek aşklardır ya da hayal ürünleridir ve biz onlardan içimize sineni hayranlıkla okuruz.:))
ben mesela şuan o seri üzerine okunacak aşk romanı bulamıyorum.
yoksaaaa :)) bizde istiyoruz sonucunuKizlarr benim normalde adet döngülerim 27 gundu ama son 3 ayimda ortalama 25 gunde oldum ameliyattan sonra yani.Simdi eski döngüme gore dusunursek yarin,son 3 aykinengöre dusunursek gecti bile :) kasiklarimda ince ince sancilar var belim de agriyor gogusler hollanda inegi mubarek ama el degmiyor acidan :) vee benim de yanlarimda zonklama var bobrek agrisi gibi arada gidip geliyor.Herzamanki adet oncesinden farkli olarak belim ve bacaklarim ozallikle sag bacagim,ve ayaklarim cok agriyor gece ne şekle girecegimi şaşiriyorum uykuya dalabilmek icin.İste boylee hanimlarr hadi bakalim bugun bi test alabilirsem insallah sonucu bildiricem.
Canim kusura bakma dun yatinca msji teni gordum. Kullanabilrsin demisti. İlk 12 hafta bebek senden beslenmedigi icin sorun yasama olasiligin dusuk demisti. Kullandim ama korka korka.gerci hamile degilmisim o ayri..İlac kullanmadan gecirememistim ben agliyodum agridan resmen tuvalete gitmek istemiyodum. Kaba amada idrar yolundaki bakterilerin kilcal damarlari zedelemesinden oluyomus. O zaman oyle demisti.
Cnm aramiyorm cnm:))) zaten Hamile Değilimdr kesin:))Selam kızlar nasılsıniz??
İnternet im olmadığı icin eşimin telefondan bakiyorum ara ara
Elli ton serisine sex kitabı diyenler biz simdi sapik mıyız? ? Bu kitap bu yüzden mi bu kadar cok seviliyor
Marmelat canim azıcık sabret belirti arama bata kadar
Efser kan testinde göreceksin değerin artacak inşallah hamilesin endiselenme
Bana gelince, önceliğimi kiloya verdim. Diyetisyene gideceğim haftaya. Bebekten önce şu kilolar dan kurtulmam gerekli..
Cnm aramiyorm cnm:))) zaten Hamile Değilimdr kesin:))
slm canım nasılsn eşinin yanındamsn
Selam kızlar nasılsıniz??
İnternet im olmadığı icin eşimin telefondan bakiyorum ara ara
Elli ton serisine sex kitabı diyenler biz simdi sapik mıyız? ? Bu kitap bu yüzden mi bu kadar cok seviliyor
Marmelat canim azıcık sabret belirti arama bata kadar
Efser kan testinde göreceksin değerin artacak inşallah hamilesin endiselenme
Bana gelince, önceliğimi kiloya verdim. Diyetisyene gideceğim haftaya. Bebekten önce şu kilolar dan kurtulmam gerekli..
Kizlar testimi aldimm miratech diye bi marka bunu bulabildim bugun nobetcide.Simdikk evime geldimm son idrarimi yarim saat once yapmistim ve bugun cok cay ictim simdi yapip yine tek cizgi gorcem moralim bozulcak bekleyeyim dimi??
Kizlar manzaram super kahvem elimde oturdum manzarayi seyrediyorum. Ankara boyle bir baska guzel...Eki Görüntüle 886770
Masallah boyle giderse ooo kocaman olucanKızlar verin kilolarınızı bence, ben son aylarda kilo vereyim diye uğraştım 48 olmaya calışıyordum, ama olmadı hatta 51den 52ye cıktım o ara, simdi de bir iştahım açık anlatamam size ve bir insan sürekli acıkır mı, karnım gurulduyor her 3 saatte bir, anlamadım gitti.
Kocişim de bana kilo aldın deyip duruyordu, çıkardı az önce tartıya 53 olmuşum, ilk ayda alınır mı bu kilo, böyle giderse kötü olacak benim için.
Kar geldi valla. Ama oyle guzel yagiyorki camin kenarindan ayrilamiyorum. Zaten cok severim kar'i . Tertemiz gelir bana...Aaas kar gelmiş, istanbul'da yağmur var henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?