Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar adet günü idrarda negatif adetten birgün sonra kanda 51 çıktı iki gün sonra yani bugün idrarda silik çıktı normal mi sizce çok merak ediyorum pazartesi kan verecegim hamileyim demi ben

Arkadaşlar adet günü idrarda negatif adetten birgün sonra kanda 51 çıktı iki gün sonra yani bugün idrarda silik çıktı normal mi sizce çok merak ediyorum pazartesi kan verecegim hamileyim demi ben

bence hamilesin cnm

bnmde geckti 1 gn adetm bgn test yaptm negatif yrndan sonra bi daha yapaym mademmm:)

Kızlar SiboooshFB arkadaş vardı, onu merak ettim ne yaptı acaba haberi olan var mı

Her marka hamilelik testinin bhcg hassasiyeti farklidir. Hassasiyet derecesine gire cift yada tek cizgi cikar. Belki senin kullandigin test 50 ve uzerini kabul ediyordur. Pazartesi kan veridiginde 2 kati arttiysa tescillersin hamileligini. Pazartesi 100 civari bisey cikmasi lazim.

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsıniz??
İnternet im olmadığı icin eşimin telefondan bakiyorum ara ara
Elli ton serisine sex kitabı diyenler biz simdi sapik mıyız? ? Bu kitap bu yüzden mi bu kadar cok seviliyor
Marmelat canim azıcık sabret belirti arama bata kadar
Efser kan testinde göreceksin değerin artacak inşallah hamilesin endiselenme
Bana gelince, önceliğimi kiloya verdim. Diyetisyene gideceğim haftaya. Bebekten önce şu kilolar dan kurtulmam gerekli..

teşekkür ederim canım haklısın
senin hormonlar sana biraz zor kitap okutturur canım. benim yengem akşam 8 de yatardı hamileyken :) bu arada çok haklısın artık soğuk almamaya çok dikkat edicem, insan hastalığı kaptıktan sonra aklı başına geliyor.
canım tabi sen daha iyi bilirsin ben hepsini okumadım. ilk kitabı 70-80 sayfa okuduktan sonra bıraktım. hani adam şartlarını sıraladıyaaa orda koptum ben, kızdım hatta gencecik kızı kullanıyor diye.. kitap sonradan değişiyor ve farklı boyutlara gidiyorsa onu bilemem. ben o materyalli filan yapılan ayrıntılı anlatılan seks olayından sonra koptum
yoksaaaa :)) bizde istiyoruz sonucunu

tamam canım sağol, ben başladım ilaçlara genel görüş şuan etkilemeyeceği yönünde( varsa tabi :))

Cnm aramiyorm cnm:))) zaten Hamile Değilimdr kesin:))

Canim bende basladim diyete. Daha once gittigim diyetisyenin listesini yine uygulucam. Onun baya faydasini gormustum ama ipin ucunu birakinca yine aliyisun o kilolari. İstersen birliktede yapabiliriz.

Kizlar testimi aldimm miratech diye bi marka bunu bulabildim bugun nobetcide.Simdikk evime geldimm son idrarimi yarim saat once yapmistim ve bugun cok cay ictim simdi yapip yine tek cizgi gorcem moralim bozulcak bekleyeyim dimi??

Kizlar testimi aldimm miratech diye bi marka bunu bulabildim bugun nobetcide.Simdikk evime geldimm son idrarimi yarim saat once yapmistim ve bugun cok cay ictim simdi yapip yine tek cizgi gorcem moralim bozulcak bekleyeyim dimi??

Canım kafana takılıcaksa yarın sabah ılk ıdrarla yap

Kızlar verin kilolarınızı bence, ben son aylarda kilo vereyim diye uğraştım 48 olmaya calışıyordum, ama olmadı hatta 51den 52ye cıktım o ara, simdi de bir iştahım açık anlatamam size ve bir insan sürekli acıkır mı, karnım gurulduyor her 3 saatte bir, anlamadım gitti.
Kocişim de bana kilo aldın deyip duruyordu, çıkardı az önce tartıya 53 olmuşum, ilk ayda alınır mı bu kilo, böyle giderse kötü olacak benim için.

bnm kırmızılar hala gelmedi gelicek gibide durmuo ama vajina ağzı sert yumuşak olması gerekio die biliorm

Masallah boyle giderse ooo kocaman olucan annem bana hamileyken tam 30 kilo almis duyunca inanamadim kulaklarima...

Aaas kar gelmiş, istanbul'da yağmur var henüz..
Kar geldi valla. Ama oyle guzel yagiyorki camin kenarindan ayrilamiyorum. Zaten cok severim kar'i . Tertemiz gelir bana...

Yaptim kizlar 15 dk falan da gecti ustunden sonuc tabii ki cok net tek cizgi yani bir golge bile yok ikinciye dair adetim gecikince cok umitlendim ama ben en iyisi oturup uslu uslu adetimi bekleyeyim.Bu kasik,bel bacak agrilarinin sebebini de bilhare arastirayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…