Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimki de efserinki gibi olsa keşke.Ay insanoglu ne garip yaa umut hic tukenmiyo simdi adet gorsem ustune gormedir belki dicem nerdeyse :))

Benimki de efserinki gibi olsa keşke.Ay insanoglu ne garip yaa umut hic tukenmiyo simdi adet gorsem ustune gormedir belki dicem nerdeyse :))

canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir ve senle olur inşalllahhh!!!!!!evlat shibi olmak isteyen herkese rabbim bunu yaşatsın inşallahhhhhhhh

Canim bende basladim diyete. Daha once gittigim diyetisyenin listesini yine uygulucam. Onun baya faydasini gormustum ama ipin ucunu birakinca yine aliyisun o kilolari. İstersen birliktede yapabiliriz.
Valla süper olur canım kilo çizelgesi ekleyelim mi? Bebişler gelmeden biraz biraz veriririz en azından
Kizlar manzaram super kahvem elimde oturdum manzarayi seyrediyorum. Ankara boyle bir baska guzel...Eki Görüntüle 886770

Bana bana bana kar yollaaaaaa :64
Kız burada yağmur ve rüzgar var kar gelemedi halaaa?? Neredesin sen dikmen vadisinde falan mı??
Ankarayı ben de en çok kışın seviyorum.. Aaahhh aaahhh şok marketi poşetleriyle kampüste kayardık gece yarılarına kadar..
Keşke yine o günlere dönebilsem

o cizerge isini yapamiyorumda (telefondan baglandigim icin zor oluyor)ben sana haftalik soylerim kac kilo verdigimi canimcim.. Bu arada iyi bilirim sizin okulu ahh ahh ne gunlerim gecti benim orda. Bu arada Bilkent'e oturuyorum canim

sincan da mısın ümitköyde misin cnm oralara benziyor
yaklastin canim Bilkent'e oturuyorum...

Kuzum dur bakalım belki gec dollenmedir

Ya kızlar şuanda yatıyorum sol kasığım çok ağrıyo hamilelk belirtsi aramiyorum niye böyle oluyo daha adetime var bir hafta çok baskı var

Kızlar SiboooshFB arkadaş vardı, onu merak ettim ne yaptı acaba haberi olan var mı

bende onu merak ediyorum canım kaç gündür kız hep aklımda ama buradan başka ulaşma imkanımız yok inşallah kötü bir durum yoktur en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz

ah o adamı o hale getiren kadın varyaaaa ah elime verseler
meğersem adamın çocuklukta başından geçen olaylar sonucunda kadınlara olan güveni sarsılmış o yüzdenmiş bütün bu sapıklıklar. ama ikinci kitapta herşey o kadar güzel oluyorki şuan faceden takip ediyorum serinin 1.527.523 takipçisi var ve bunlardan biri benim filmi çekiliyor vizyona girsin filminide izlemek istiyorum

Kizlar manzaram super kahvem elimde oturdum manzarayi seyrediyorum. Ankara boyle bir baska guzel...Eki Görüntüle 886770

oooyyyyyyyy manzaran süper canım yaaa valla özendim şimdi. burda yüksek kesimlerde kar var ama ilçede yağmur var. benimde penceremden karşiki dağların manzarası seyrediliyor oralarda kar var ama keşke burdada yağsa ben karda yürümeyi çok severim şöyle dizlere kadar yağsada eşimle gece sokağa çıksak

Ya kızlar şuanda yatıyorum sol kasığım çok ağrıyo hamilelk belirtsi aramiyorum niye böyle oluyo daha adetime var bir hafta çok baskı var

hayatım seni umutlandırmak istemem ama ben bu yaşadıklarının aynısını yaşamıştım. kendini nasıl hissediyorsun. yani hamile gibi hissediyormusun. ben kasığımın ağrısından uyanırdım ve bacağımı karnıma çekince rahat ederdim biraz.

Yok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen.. ((

canım üşütmüş de olabilirsin bata kadar üşümemeye çalış en azından evdeyken ayaklarının altına sıcak su torbası koy bol su iç sıcak şeyler iç. kadınlar ayaklarından erkekler kafasından kapar hastalıkları. eğer üşüttüysen bu belli olur bata kadar dediklerimi yaparsan. geçmiyorsa o zaman seviniriz

Evt cnm üşüttüm kesin yaaa benim ayaklrmda çok üşür 2 çorap giyerim bazen

2 çorap giyme canım ne kadar çorap giyersen ayakların o kadar terler ve yine üşür.
altına ince çorap giy üzerine yün çorap giy evdeykende çorapla patik giy
ve evde hep sıcak su torbasını koy

canım korkma değerin yükselecek. pazartesi tekrar kan ver istersen ama bana sorarsan pazartesi testi tekrar et koyulaşma durumuna göre değerlendirirsin. 48 saatte 2 katına yükseldiğini düşünürsek salı gününe kadar değerin yükselmiş olur

hadi yaaa hiç tahmin etmiyceğim şeyleri söyledin şimdi ..ben biraz önyargılı davrandım demekki

canım hiç belli olmaz belkide hamilesindir.. hayırlısı olsun olması gereken zamanda olsun inşallah...üşütmeyse eğer sıcak tut kendini sıkı giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…