Manzara çok hoş canım:))Masallah boyle giderse ooo kocaman olucanannem bana hamileyken tam 30 kilo almis duyunca inanamadim kulaklarima...
Kar geldi valla. Ama oyle guzel yagiyorki camin kenarindan ayrilamiyorum. Zaten cok severim kar'i . Tertemiz gelir bana...
Yaptim kizlar 15 dk falan da gecti ustunden sonuc tabii ki cok net tek cizgiyani bir golge bile yok ikinciye dair adetim gecikince cok umitlendim ama ben en iyisi oturup uslu uslu adetimi bekleyeyim.Bu kasik,bel bacak agrilarinin sebebini de bilhare arastirayim :)
Kizlar manzaram super kahvem elimde oturdum manzarayi seyrediyorum. Ankara boyle bir baska guzel...Eki Görüntüle 886770
Benimki de efserinki gibi olsa keşke.Ay insanoglu ne garip yaa umut hic tukenmiyo simdi adet gorsem ustune gormedir belki dicem nerdeyse :))
ankarayı en çok kışın severim dediğin gibi kışın ayrı bir güzellik var ankarada!!!!! iyi keyifler cnm .....
Valla süper olur canım kilo çizelgesi ekleyelim mi? Bebişler gelmeden biraz biraz veriririz en azındanCanim bende basladim diyete. Daha once gittigim diyetisyenin listesini yine uygulucam. Onun baya faydasini gormustum ama ipin ucunu birakinca yine aliyisun o kilolari. İstersen birliktede yapabiliriz.
Kizlar manzaram super kahvem elimde oturdum manzarayi seyrediyorum. Ankara boyle bir baska guzel...Eki Görüntüle 886770
o cizerge isini yapamiyorumda (telefondan baglandigim icin zor oluyor)ben sana haftalik soylerim kac kilo verdigimi canimcim.. Bu arada iyi bilirim sizin okulu ahh ahh ne gunlerim gecti benim orda. Bu arada Bilkent'e oturuyorum canimValla süper olur canım kilo çizelgesi ekleyelim mi? Bebişler gelmeden biraz biraz veriririz en azından
Bana bana bana kar yollaaaaaa:64
Kız burada yağmur ve rüzgar var kar gelemedi halaaa?? Neredesin sen dikmen vadisinde falan mı??
Ankarayı ben de en çok kışın seviyorum.. Aaahhh aaahhh şok marketi poşetleriyle kampüste kayardık gece yarılarına kadar..
Keşke yine o günlere dönebilsem
yaklastin canim Bilkent'e oturuyorum...sincan da mısın ümitköyde misin cnm oralara benziyor
Kuzum dur bakalım belki gec dollenmedirYaptim kizlar 15 dk falan da gecti ustunden sonuc tabii ki cok net tek cizgiyani bir golge bile yok ikinciye dair adetim gecikince cok umitlendim ama ben en iyisi oturup uslu uslu adetimi bekleyeyim.Bu kasik,bel bacak agrilarinin sebebini de bilhare arastirayim :)
Kızlar SiboooshFB arkadaş vardı, onu merak ettim ne yaptı acaba haberi olan var mı
canım tabi sen daha iyi bilirsin ben hepsini okumadım. ilk kitabı 70-80 sayfa okuduktan sonra bıraktım. hani adam şartlarını sıraladıyaaa orda koptum ben, kızdım hatta gencecik kızı kullanıyor diye.. kitap sonradan değişiyor ve farklı boyutlara gidiyorsa onu bilemem. ben o materyalli filan yapılan ayrıntılı anlatılan seks olayından sonra koptum
Ya kızlar şuanda yatıyorum sol kasığım çok ağrıyo hamilelk belirtsi aramiyorum niye böyle oluyo daha adetime var bir hafta çok baskı var
Yok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen..hayatım seni umutlandırmak istemem ama ben bu yaşadıklarının aynısını yaşamıştım. kendini nasıl hissediyorsun. yani hamile gibi hissediyormusun. ben kasığımın ağrısından uyanırdım ve bacağımı karnıma çekince rahat ederdim biraz.
Yok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen..((
Evt cnm üşüttüm kesin yaaa benim ayaklrmda çok üşür 2 çorap giyerim bazencanım üşütmüş de olabilirsin bata kadar üşümemeye çalış en azından evdeyken ayaklarının altına sıcak su torbası koy bol su iç sıcak şeyler iç. kadınlar ayaklarından erkekler kafasından kapar hastalıkları. eğer üşüttüysen bu belli olur bata kadar dediklerimi yaparsan. geçmiyorsa o zaman seviniriz
Yok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen..(([/QUOTE
Marmelat canım benim de bacağıma vuran bir kasık ağrım olduara ara sanki uyuşmuş içi bacağım üzerine bir ağırlık koysam rahatlayacaktı sanki. Bence hamile olabilirsin büyük ihtimal bana öyle geldi. Hala adet olacak gibi karnım ağrıyor ya değer yukselmezse diye korkuyorum :-(
Tatlım evt uyusuyodu masaj yapmam gerekiyodu geçti o bacak ağrısı bazen oluyo bugün de yine adet olcm gbi kasık agrim var üşüttüm hep ayaklrm üşüyo. .. tatlim testi yapmadn önce pozitif cikckmi diyodn cikti allah in izniyle degernde yükselir çünkü adett gününden sonra yaptin erken yani bnce bikac güne 2katina çıkarYok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen..(([/QUOTE
Marmelat canım benim de bacağıma vuran bir kasık ağrım olduara ara sanki uyuşmuş içi bacağım üzerine bir ağırlık koysam rahatlayacaktı sanki. Bence hamile olabilirsin büyük ihtimal bana öyle geldi. Hala adet olacak gibi karnım ağrıyor ya değer yukselmezse diye korkuyorum :-(
Evt cnm üşüttüm kesin yaaa benim ayaklrmda çok üşür 2 çorap giyerim bazen
Yok cnm umutlnmam hamile oldgmu düşünmüyorum şuan oturuyorm baskı varr bu akşam böyle oldu sabah uyandrma fln olmadi hiç gaz sıkışması olablr mi bilmiyorum ki offf bu ne şimdi hafta içi bacaklrma vuruyodu ağrı sabah kahvaltida bobreklermn tam üstüne agri girdi nefesimi kesen..((
Tatlım evt uyusuyodu masaj yapmam gerekiyodu geçti o bacak ağrısı bazen oluyo bugün de yine adet olcm gbi kasık agrim var üşüttüm hep ayaklrm üşüyo. .. tatlim testi yapmadn önce pozitif cikckmi diyodn cikti allah in izniyle degernde yükselir çünkü adett gününden sonra yaptin erken yani bnce bikac güne 2katina çıkar
İnşallah canım inşallah sende hamilesindir. Benim de ayaklarım çok üsuyordu. Ya şu an da ağzımda çok degisik bir tat var bir de ayağımın altından yer kayıyor sanki başım dönüyor normal demi :-(
hadi yaaa hiç tahmin etmiyceğim şeyleri söyledin şimdi ..ben biraz önyargılı davrandım demekkiah o adamı o hale getiren kadın varyaaaa ah elime verseler
meğersem adamın çocuklukta başından geçen olaylar sonucunda kadınlara olan güveni sarsılmış o yüzdenmiş bütün bu sapıklıklar. ama ikinci kitapta herşey o kadar güzel oluyorkişuan faceden takip ediyorum serinin 1.527.523 takipçisi var ve bunlardan biri benim filmi çekiliyor vizyona girsin filminide izlemek istiyorum
Evt cnm üşüttüm kesin yaaa benim ayaklrmda çok üşür 2 çorap giyerim bazen
2 çorap giyme canım ne kadar çorap giyersen ayakların o kadar terler ve yine üşür.
altına ince çorap giy üzerine yün çorap giy evdeykende çorapla patik giy
ve evde hep sıcak su torbasını koy
Canim haklısın 2 çorap giyince daha çok üşüyo alta ince kadin corabi ustede normal çorap giyiym en iyisi ayakkabı icindede cok üşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?