Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayirlisi cnm.. neyseki biraz ısındı cnm :)))

hadi yaaa hiç tahmin etmiyceğim şeyleri söyledin şimdi ..ben biraz önyargılı davrandım demekki

emin ol bu anlattıklarım binde biri. ve senin gördüklerin sadece küçük bir bölümü.
ilk zamanlar bende senin gibiydim ama sonra kitabın en arka sayfasını okudum diğer kitaplara olan merakım arttı ve sonra kendimi son kitabı okurken buldum

Canim haklısın 2 çorap giyince daha çok üşüyo alta ince kadin corabi ustede normal çorap giyiym en iyisi ayakkabı icindede cok üşüyo

benimde ayaklarım çok üşür canım dediğin gibi ayakkabı içinde bile buz gibidir bende çözümü bu şekilde buldum alta ince çorap üste kalın çorap giyiyorum artık ve bişey farkettim aslında ince çoraplar kalınlardan daha güzel ısıtıyo

Kizlar yaa serophene adet gecikmesi yaoar mi acaba??

ben hiç kullanmadım canım :26:

Evt cnm bnde farkettim ince çorap daha çok ısıtıyo:))))

Evt cnm bnde farkettim ince çorap daha çok ısıtıyo:))))

işte banada ince çorap dayanmıyo tırnaklarım uzunda değil ama 2 saat dayanamıyo evden çıkarken yeni açtığım çoraplardan eve geldiğimde parmaklarım firar etmiş oluyo parmak parmak değil delgeç mübarek

kızlar bu arada ben sizi gelişmelerden haberdar etmedim
ben dkh'na başladım
eşimle konuşup bu kararı aldık
şuan için bebek düşünmüyoruz
hem maddi anlamda hemde benim sınavım dolayısıyla zor bir dönemdeyiz
en azından temmuza kadar kafamı bebekle bulandırmak istemiyorum
temmuzdan sonra rabbim yazdıysa olur zaten.
inanın dünden beri resmen üzeirmden bir yük kalktı
meğer hayatımı ne kadar meşgul etmiş bu bebek kararı
şuan kuş gibi hafifim aklımda hiç acaba sorusu yok
ilk kez rahat uyuyorum ve herşeyden zevk alıyorum
derslerime yoğunlaştım sınavı kazanabilmek için çok çalışmam gerek
Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah

Canım hayırlısı olsun, böylesi uygunsa böyle devam et bakalım, hem biraz soluk almış olursun.

Az önce sinemadan geldik-düğün dernek herkese tavsiye ederim bu arada - ay kendime geldim havam değişti, 2 haftadır,öne kadar işe gidip gelsem de dışarı çıksam da, kafamı doldurmuşum, hamilelik, ağrılar, sızılar, önlemler derken valla dolmuşum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum, eşime de dedim, yarın da bişey yapalım, akşamları salona geleceğim, spor yapmasam da takılacğım vs vs.

Hakkaten ne kadar çok takıyoruz kafaya biz, kendimizden olacaz Allah korusun

benim reglim hala gelmedi hiç geckmedi şimdiye kadar.yumurtam bi kere döllenmişti ama tutunamadı regliyle gittiğinde bile zamanında gelmişti bu regli.aşırı acıkıorum ve çok üşüyorum.gözlerim yaşlı hep şiş.ben hamileym galiba ya pzt bi daha bi test yapaym bakiim:)

Kızlarrrrr bu saatte sancıyla uyandım adet sancisi gibi bi an adet olcam sandım ve resmen şuan içim kaziniyo açlıktan kalktm yedim bişiler ama biliyorm hamilelik değil nedir ozmn bu iyi geceler ((

Canım hayırdır.inşallah yaa. Arama diyorum belirti ama bu da normal değil. Inşallah sonu güzel olacağa benziyor
Günaydın kızlar. Hava buz gibi resmen. Annemlere gidiyoruz kardeşimi getirmeye. Bizde kalacak artık bu sene sınavı var ve evde çalışmıyor biz yardımcı oluruz da iyi bir lise kazanır diye umut ediyoruz..

Günaydın canım inanki ona yormadim normal de adet oldgmda gece uyandrirdi beni sancilar... şuan pek bir ağrı yok... iyi yapmissnz kardesib için iyi olur inşallah iyi bi okul kazanir

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.insallah istedigin gibi olur hersey.

Cok iyi yapmissin canim. Esininde sana bu konuda destek olmasi ayrica cok guzel. Ablasini ornek alsin onunkadar basarili olup iyi bi okula yerlessin.

Kızlarrrrr bu saatte sancıyla uyandım adet sancisi gibi bi an adet olcam sandım ve resmen şuan içim kaziniyo açlıktan kalktm yedim bişiler ama biliyorm hamilelik değil nedir ozmn bu iyi geceler ((
hayirdir insallah diyorum. Hamilelik degil diyosun ama sanki mi denekten kendimi alamiyorum. Belkide guzel biseyler oluyodur. Ne dersin? Olsun yaaa bu sefer olsun....

Hamilelige yormuyorum cnm herşeyin hayırlısı insan hiç bisey hissedemiyo ki

Kizlar hepinizine koskoca bi gunaydin... Bembeyaz bi manzara karsinda kahvalti yapmak gibisi yok heralde bide karsinda askin varsa oooo daha ne olsun...
Bu arada 5. Sezonu acmis bulunuyorum.... ohhh ohhhhayirli ugurlu olsun. Bebisim yilbasi hediyesi annesine gelsinnn...

Son düzenleme:
Kızlarr kafayı yemek uzereyıım biliyosunuz test yapmıstın burdada paylaşmıstım e duruma gorede 2 gun adetım gecıktı kesın hamıleyım dedım fakat dun gece cok acık pembe akıntım oldu sabah kaşktıgımdada cok az kahverengii ya ben şimdi adet mi olucam yyyaaa o silik çiGi bosamıydı ooff

hayatım yerleşme kanaması olabilir dur bakalım hemen panik yapma. bugün kan verebileceğin biryer varsa git kan ver değer artmışmı ona bakalım. olmazsa yarın doktora gidip durumu anlatırsın.
şimdilik hiçbirşey yapma ağır kaldırma bacaklarını uzat yat hatta bacaklarını biraz yükseğe kaldır bardak dahi elleme. kanamanın gelişine göre gün içinde yorum yaparız tekrar

günaydın kızlar maşallah ne kadar erkenci bir topiğiz böyle. ama topik başkanı anca uyandı kahvaltı hazırlıyor
ben şimdi uyandım duşumu aldım kahvaltı hazırlıyorum eşim hala uyuyo çok özeniyorum böyle erkenden kalkanlara ama hiç beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…