hayatım yerleşme kanaması olabilir dur bakalım hemen panik yapma. bugün kan verebileceğin biryer varsa git kan ver değer artmışmı ona bakalım. olmazsa yarın doktora gidip durumu anlatırsın.
şimdilik hiçbirşey yapma ağır kaldırma bacaklarını uzat yat hatta bacaklarını biraz yükseğe kaldır bardak dahi elleme. kanamanın gelişine göre gün içinde yorum yaparız tekrar
Of canım bılmıyorum dun gece akıntıyı gördugumden berı sakın olamıyorum kı yarın doktora gıdıcem hersey ortaya cıkıcak tabıkı regl olmassam ama olmıyım ya neden test oyle cıktı neden o kadar agrım vardı artık ne dusuncegımı sasırdımm
kızlar bu arada ben sizi gelişmelerden haberdar etmedim
ben dkh'na başladım
eşimle konuşup bu kararı aldık
şuan için bebek düşünmüyoruz
hem maddi anlamda hemde benim sınavım dolayısıyla zor bir dönemdeyiz
en azından temmuza kadar kafamı bebekle bulandırmak istemiyorum
temmuzdan sonra rabbim yazdıysa olur zaten.
inanın dünden beri resmen üzeirmden bir yük kalktı
meğer hayatımı ne kadar meşgul etmiş bu bebek kararı
şuan kuş gibi hafifim aklımda hiç acaba sorusu yok
ilk kez rahat uyuyorum ve herşeyden zevk alıyorum
derslerime yoğunlaştım sınavı kazanabilmek için çok çalışmam gerek
Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
cift izgi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun
Canim sen kendin anlarsin ayirt edebilirsin normal adetlerinin başlangici nasil oluyordu buna benziyormuydu bunu sen kendin anlayabilirsin.İnsallah yerleşme kanamasidir hem neden olmasinki :) ama olmazsa da bakk hepimiz burdayiz sagligimiz yerinde hep beraber bir ay daha birbirimize destek olur bekleriz canin sagolsun lutfen kendini yipratma
amin amin aminTebrikler canim Allah mutlulugunuzu daim etsinn :))
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun
AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNhayırlı olsun canımrabbim saglıkla kucagına aldırsın
Dur bakalim hicbisey belli olmaz dedigin gibi herseyin hayirlisi olsun... Kac gun var senin bat'a yakinmi?
Tebrikler cnm kan testide yap saglikla kucagina alirsin inşallah darsi tüm isteyenlere inşallahhamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarr kafayı yemek uzereyıım biliyosunuz test yapmıstın burdada paylaşmıstım e duruma gorede 2 gun adetım gecıktı kesın hamıleyım dedım fakat dun gece cok acık pembe akıntım oldu sabah kaşktıgımdada cok az kahverengii ya ben şimdi adet mi olucam yyyaaa o silik çiGi bosamıydı ooff
Tebrik ederim. Darisi bizim basimiza... Ama oyle kuru kuru olmaz ayrinti isterizzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarr kafayı yemek uzereyıım biliyosunuz test yapmıstın burdada paylaşmıstım e duruma gorede 2 gun adetım gecıktı kesın hamıleyım dedım fakat dun gece cok acık pembe akıntım oldu sabah kaşktıgımdada cok az kahverengii ya ben şimdi adet mi olucam yyyaaa o silik çiGi bosamıydı ooff
Her hafta şu otogarda burnumun direği sızlıyo
Kızlarrrrr bu saatte sancıyla uyandım adet sancisi gibi bi an adet olcam sandım ve resmen şuan içim kaziniyo açlıktan kalktm yedim bişiler ama biliyorm hamilelik değil nedir ozmn bu iyi geceler((
Gunaydin kizlarrr.Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirseyim bormal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa
Kiyamam ben sana... İnsallah subat ayinda bu eziyetin bi son bulur... Bu arada agrilarin nasil du gectimi biraz
Canım inşallah yerleşme ağrısıdır bunlar ben 3 gün adet sancısı çektim belimde ağrıdı kasık batması tek taraflı ağrı oldu inşallah seninde öyledir inşaallah
Canım sakin ol yerleşme lekesidir devamı gelmedi değil mi yerleşme de öyle olur benim ilk gebeliğimde bir gün boyunca kahve lekem gelmişti hiç panik yapma inşallah öyledir
Canım hemen başka test al predictor diye bir marka var ona iyi diyorlar
Canım çok çok sevindim hemen ağustos annelerine gel bekliyoruz:) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?