Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Of canım bılmıyorum dun gece akıntıyı gördugumden berı sakın olamıyorum kı yarın doktora gıdıcem hersey ortaya cıkıcak tabıkı regl olmassam ama olmıyım ya neden test oyle cıktı neden o kadar agrım vardı artık ne dusuncegımı sasırdımm

Gunaydin kizlarrr.Bu sabah eşim uyamdirdi kalk test yapalim diye :) yaptik sonuç şu:ilk yarim saat tek cizgi.Yarim saatten sonra ikimci cizgi cikti silik bi şeklide Allahim neden benim hicbirseyim bormal degil yaa.Bugun ikinci gunum hala adet olmadim.Yalniz eklemek istedigim birsey var ben aylarca hep bu marka testi kullandim.Ve her yaptigimda 2 saatten once hayatta atmam hep bakarim.İlk kez boyle bisey oluyor ümitlensemmi acabaaa

Canim sen kendin anlarsin ayirt edebilirsin normal adetlerinin başlangici nasil oluyordu buna benziyormuydu bunu sen kendin anlayabilirsin.İnsallah yerleşme kanamasidir hem neden olmasinki :) ama olmazsa da bakk hepimiz burdayiz sagligimiz yerinde hep beraber bir ay daha birbirimize destek olur bekleriz canin sagolsun lutfen kendini yipratma

Günaydn kızlar nasılsınız?? Cimcimecim ne karar verdysen en doğrusudr hayırlsı ne zamnsa o zamn bebiş olsn inşallah bn bu kararı vermene çok sevindm canm gayretini de görebiliorm allahım yüzünü kara cıkarmıcaktr

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
cift izgi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun

Canım adet olcagım zaman leke görurdum ertesi gun gun içindede adet olurdum bu sefer leke degıl açık pembe bi akıntı anlamadım hayırlısı artık ne dıyım ya

Kuzum dur panik yapma insallah yerlesme kanamasidir.yarin mutlaka doktora git kan testi falan yaptir yada aklima su geldi bugun bi test daha yap eger bir oncekine gore daha koyu cikarsa degerin yukseliyor demektir. En azindan bi fikrin olur. Cizginin cok daha net cikmasi lazim. Bu arada sakin fazla hareket etme yat dinlen ne olur ne olmaz.

soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun
Tebrik ederim. Darisi bizim basimiza... Ama oyle kuru kuru olmaz ayrinti isterizzz.

Son düzenleme:

Canım, ben ilk kontrole gitttiğimde dr yerleşme kanaması olabilir panşk yapma sakın dedi, ama çok şükür olmadı ben de, kimilerinde oluyormuş o zden sakin ol ve dinlen.
Ama kafana takılıyorsa eğer, özel hastane labaratuvarları 24 saat çalışıyorlar, test yaptır için rahat etsin.
P.tesi de bi dr ye git, ben öğrenince dr u aradım gün verdi görmek istedi beni, yani zaten gidecksin, p.tesi git durumunu da anlatırsın
Ama kafana takma, stres yapma, bişey değildir bu leke inşallah

Kızlarrrrr bu saatte sancıyla uyandım adet sancisi gibi bi an adet olcam sandım ve resmen şuan içim kaziniyo açlıktan kalktm yedim bişiler ama biliyorm hamilelik değil nedir ozmn bu iyi geceler ((

Canım inşallah yerleşme ağrısıdır bunlar ben 3 gün adet sancısı çektim belimde ağrıdı kasık batması tek taraflı ağrı oldu inşallah seninde öyledir inşaallah

Canım sakin ol yerleşme lekesidir devamı gelmedi değil mi yerleşme de öyle olur benim ilk gebeliğimde bir gün boyunca kahve lekem gelmişti hiç panik yapma inşallah öyledir

Canım hemen başka test al predictor diye bir marka var ona iyi diyorlar

Canım çok çok sevindim hemen ağustos annelerine gel bekliyoruz:) hayırlı olsun

Hayrlisi olsun insallah diyim cnmda ben şuan hic gebelige yormamaya calisiyorum midem kötü ydu sabah anlamiyormki.. uzulmemek icin hamilelik oldgnu düşünmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…