Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayrlisi olsun insallah diyim cnmda ben şuan hic gebelige yormamaya calisiyorum midem kötü ydu sabah anlamiyormki.. uzulmemek icin hamilelik oldgnu düşünmüyorum bile

Canım bilirim o duyguyu çok iyi hem de iki gebeliğimde de yaşadım anlıyorum seni sizleri çok iyi anlıyorum emin olun nasılsa hamile kalmış diye düşünmeyin bende yaşadım bunları, inşallah umduğumuz gibi çıkar bu belirtilerin inşaallah

çok teşekkür ediyorum hayatım inşallah rabbim yüzümü kara çıkarmaz ilk kez çok gayretliyim ve kendimi tam anlamıyla derslerime verebiliyorum. hatta dün akşam eşim profesör olcan başıma yeter artık az kafanı kaldır dedi

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
cift izgi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun

canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin. ayrıntıları bekliyoruz. birde bizi bırakmamanı temenni ediyoruz

vericem tabi ayrintilari darisi basiniza
kizlar en guzel ayrintim meryem suresi okudum
Tebrikler cnm kan testide yap saglikla kucagina alirsin inşallah darsi tüm isteyenlere inşallah
yarin gidip kan vericem darisi basiniza insallah ardimdan gelin hepiniz
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
sagol amin canim cok sagolun
hemen geleyim dimi. amin
kan testimi yarin vericem bugnnen vatandasim artik

ferdakazak
lulum
sentimental

kızlar bu kişilerden haberdar olan varmı batları geçti ama kendileri gelmedi.

birak mam cimcimem darisi basiniza hepinizin
ayrintim canim hic birseye dikkat etmedim sadece meryem suresi okudum ve okuyucam 41 gun
ve ila iciyorduk iki aydir
ayaklarimi filan dikmedim
birtek Rabbime sigindim
hatda bos verdim ocakda asilama yaptiricaktim
binlerce sukurler olsun herkes icin olsun

Sağol güzel dileklerin için öyle düşünür muyuz hiç inşallah allah tez zamnda isteyen herkese nasip eder

Canım korunuyormuşsun artık, hakkında hayırlısı olsun güzelim naçizane tavsiyem hap kullanmasan vücut bırakınca hemen toparlanmıyor çünkü sen bilirsin tabi en güzelini

Allaha şükürleer olsun kendim gibi sevindim ALlah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olur bi ömrü huzurlu mutlu olsun

Canlarrım benim akıntım hala devam edıyo yıne test yaptım pozitif eşin dışarda gelsin kan testine gidecem by sefer stresten biley olcak galiba gidiyimde durumu ögreniyim

cimcimem adet oldum yeni bat yaz bana 8 ocak 22. denemem olcak

hayırlısı olsun canım üzülme rabbim rızkını vermemiş demekki daha

Canım korunuyormuşsun artık, hakkında hayırlısı olsun güzelim naçizane tavsiyem hap kullanmasan vücut bırakınca hemen toparlanmıyor çünkü sen bilirsin tabi en güzelini

kuzum yaaa sorma cuma gecesi ilk kez içtim ve mide bulantısıyla uyandım afedersiniz ama kusacak gibi oldum nefes bile alamadım gecenin bir yarısı soda içtim sonra dün akşam içmedim ilacı ve hiçbişey olmadı ilaç yapıyo galiba bunları.
ilacı içmekten vazgeçtim geçen sene 1 yıl kullandım hiç böyle bişey olmamıştı ama bu sefer çok yan etki yaptı eşim korunsun ben korunmayacağım

Canlarrım benim akıntım hala devam edıyo yıne test yaptım pozitif eşin dışarda gelsin kan testine gidecem by sefer stresten biley olcak galiba gidiyimde durumu ögreniyim

stres yapma canım allah korusun bu kadar kafana takman onada zarar verecek

Cnm inşallah hic bi sorun yoktur.. emin oll yerlsmeden kaynaklaniyodr test yaptrdktn sonra sonucu mutlaka yaz buraya

kızlar canlar beklemede olanlar inşallah bu ay hamiş oluruz kızlar hergun inşirah suresini okuyunn fydasını göreceksınız hersey dua ile

kızlar bırde 40 gece teheccud namazı kılarsanız dualarınız kabul olunur benım tanıdıgım oyle hamile kaldı kızlar birde tevekkul edelım allaha herseyın bir vaktı var

selam kızlar nasılsınız
kimseler yok galiba bu akşam
malum pazar herkes eşiyle birlikte
bende evde kös kös oturuyorum tek başıma
karnım aç am yemek yemek istemiyo canım

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyorum

İçme canım eşin korunsun bu sefer bırakacaksın pat diye olmuyor bebek onun için strese gireceksin ne gerek var spiral diyecem ama iltihap vardı sende takmazlar sanırım

selam kızlar nasılsınız
kimseler yok galiba bu akşam
malum pazar herkes eşiyle birlikte
bende evde kös kös oturuyorum tek başıma
karnım aç am yemek yemek istemiyo canım
ben varım benimde eşim yok güya hafta sonu yine evdeyim kış geldi artık hiç çıkmayız(( pimpirikli eşim yüzünden oğlan hasta olur diye çıkarmaz

benimkide 2 ye kadar evdeydi sonra ben temizliğe başladım adam dayanamadı çıktı. arkadaşlarıyla dağa çıkacaklardı. kar yağdığında illaki giderler zaten. sen çıkamıyorsan eşinde çıkmasın tembihle oğlunu babasını göndermesin dışarı. benim öyle bi imkanım yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…