Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişii sorucam ben.reglm gecikeli 2 gün oldu.ateşim bi inio bi çıkıo.kilodumda akıntı oluodu bu aralar şimdi bakaım regli oldummu die dedim kireç gbi beyaz gördm.bi de predictor gebelk testi yaptm 1 saat önce 10 dak sora falan çok çok açık kırmızı çizgi var ışıkta baknca anlaşılıo ama ilk 5 dakikada çıkmadı.ben bu kireç gbi beyazı merak ettm.bi de acaba geç döllenme falanmı bu habire yemeğe başladım.çokta üşüyorm dnden beri

Ay çoğu zaman çıkamıyor zaten sabah beni gıcık ettiği için umursamaz görünüyorum:) gerçi şimdi cenazeye gitti bir saate gelir, öğlen gitti sende gel dedi ama kızdırdığı için gitmedim:) bende sabah yaptım temizliğimi oğlum babasıyla oynadı yavaş yavaş yaptım rahatladım:) oğlum zaten baba nereye gidiyorsun gitme bende gelicem diyor her seferinde işe giderken bende gelicem abi oldum artık diyor:)

İkinci çizgi silikse hamilesindir yarın sabah bir daha yap ilk idrarınla, akıntı olması normal

napıosunuz bakalımmmm kızlarrrr

iyiyiiiizzz sen neler yapıyosun

ooyyy yerim ben o abiyi

napiim bndee eşimi bıraktm geldm yıne battanıye altnda oturuyormm mıde agrısı çeke çeke :S

ay kıyamam ben sana yaaa. ne zaman vuslat artık temelli kavuşun

al ye teyzesi maviş sarışın benim oğlum seninde olsun inşaallah

ohhh battaniye sıcacık ben üşüyorum yine iki hırka üst üste:) kız eşim varda ne oluyor yine yalnızım

oy maşallah rabbim bahtınıda güzel yazsın inşallah. ne kadar tatlı yaaaa Allah size bağışlasın

benmde ayaklar buz tuttu cnm yaaa.. eşin nerde cnm

ah eşim kendi aleminde:) gerçi şimdi cenaze evine gitti adamın arkasından atmıyım:) ama genel olarak iki senedir memleketteyiz iki senedir kendi aleminde maalesef

ay kıyamam ben sana yaaa. ne zaman vuslat artık temelli kavuşun

oy maşallah rabbim bahtınıda güzel yazsın inşallah. ne kadar tatlı yaaaa Allah size bağışlasın

Amin canım amin, inşallah sizinkileri de bağışlasın gelecekte ki bebelerinizi:)

kendı alemınde derken cnm

gurbette arkadaşlarına hasret kalmıştı onlarla takılıyor yani eskisi gibi bana zaman ayırmıyor oğlumda olunca işte kışın hiç çıkmıyoruz market dışında çok pimpirikli oğlan hasta olur diye çıkarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…