benimkide 2 ye kadar evdeydi sonra ben temizliğe başladım adam dayanamadı çıktı. arkadaşlarıyla dağa çıkacaklardı. kar yağdığında illaki giderler zaten. sen çıkamıyorsan eşinde çıkmasın tembihle oğlunu babasını göndermesin dışarı. benim öyle bi imkanım yok malesef
bişii sorucam ben.reglm gecikeli 2 gün oldu.ateşim bi inio bi çıkıo.kilodumda akıntı oluodu bu aralar şimdi bakaım regli oldummu die dedim kireç gbi beyaz gördm.bi de predictor gebelk testi yaptm 1 saat önce 10 dak sora falan çok çok açık kırmızı çizgi var ışıkta baknca anlaşılıo ama ilk 5 dakikada çıkmadı.ben bu kireç gbi beyazı merak ettm.bi de acaba geç döllenme falanmı bu habire yemeğe başladım.çokta üşüyorm dnden beri
napıosunuz bakalımmmm kızlarrrr
napıosunuz bakalımmmm kızlarrrr
Ay çoğu zaman çıkamıyor zaten sabah beni gıcık ettiği için umursamaz görünüyorum:) gerçi şimdi cenazeye gitti bir saate gelir, öğlen gitti sende gel dedi ama kızdırdığı için gitmedim:) bende sabah yaptım temizliğimi oğlum babasıyla oynadı yavaş yavaş yaptım rahatladım:) oğlum zaten baba nereye gidiyorsun gitme bende gelicem diyor her seferinde işe giderken bende gelicem abi oldum artık diyor:)
iyiyiiiizzz sen neler yapıyosun
ooyyy yerim ben o abiyi
kös kös oturuyorum:) sen napıyorsun
iyiyiiiizzz sen neler yapıyosun
ooyyy yerim ben o abiyi
napiim bndee eşimi bıraktm geldm yıne battanıye altnda oturuyormm mıde agrısı çeke çeke :S
al ye teyzesi maviş sarışın benim oğlum seninde olsun inşaallah
ohhh battaniye sıcacık ben üşüyorum yine iki hırka üst üste:) kız eşim varda ne oluyor yine yalnızım
napiim bndee eşimi bıraktm geldm yıne battanıye altnda oturuyormm mıde agrısı çeke çeke :S
al ye teyzesi maviş sarışın benim oğlum seninde olsun inşaallah
ohhh battaniye sıcacık ben üşüyorum yine iki hırka üst üste:) kız eşim varda ne oluyor yine yalnızım
benmde ayaklar buz tuttu cnm yaaa.. eşin nerde cnm
ay kıyamam ben sana yaaa. ne zaman vuslat artık temelli kavuşun
oy maşallah rabbim bahtınıda güzel yazsın inşallah. ne kadar tatlı yaaaa Allah size bağışlasın
Amin canım amin, inşallah sizinkileri de bağışlasın gelecekte ki bebelerinizi:)
ay kıyamam ben sana yaaa. ne zaman vuslat artık temelli kavuşun
oy maşallah rabbim bahtınıda güzel yazsın inşallah. ne kadar tatlı yaaaa Allah size bağışlasın
ah eşim kendi aleminde:) gerçi şimdi cenaze evine gitti adamın arkasından atmıyım:) ama genel olarak iki senedir memleketteyiz iki senedir kendi aleminde maalesef
amin cok sagol senin akinti ne renk canimGözun aydınn canım hayırlı olsun
sagol canim benim darisi basiniza olsun en kisa suredeAllaha şükürleer olsun kendim gibi sevindim ALlah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı olur bi ömrü huzurlu mutlu olsun
vuslat yakındır ınsalllahhhh cimcimemmm
kendı alemınde derken cnm
vuslat yakındır ınsalllahhhh cimcimemmm
hadi kavuşunda halay çekelim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?