Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar size iyi akşamlar ben kaçtım

şubatta vardı değil mi atama

anladım cnmm ztn bu arkadaslr bıtmıyo dımı oo y cok tatlı masallahhh allah sana bağışlasın yavrularnı :)) cnm valla var denıldı ama beklıyozz işteee

anladım cnmm ztn bu arkadaslr bıtmıyo dımı oo y cok tatlı masallahhh allah sana bağışlasın yavrularnı :)) cnm valla var denıldı ama beklıyozz işteee

Sağol canım seninde olsun inşallah:)

çekeriz tabi kuzum neden çekmeyeceğiz sizin kavuşmanız demek yum yum günlerinin kaçmaması demek.
gelsin atamalay gelsin bebişler

iyi akşamlar canım

çok tatlsın yaa bu ay yum yuma denk geldı ama yıne yum yumoş olmaz herhlde eş ler birleşsn aıleler genışlesin sloganıylaaaa

Kızlar kan testi sonucu 116 :)

canım çok sevindim yerleşme kanaması yaşamışsın çok şükür değerin de artıyor daha ne olsun yaaa

çok tatlsın yaa bu ay yum yuma denk geldı ama yıne yum yumoş olmaz herhlde eş ler birleşsn aıleler genışlesin sloganıylaaaa

evet çekirdek aileniz artık ciyak ciyak ağlayan ve altını pisleyip üstünüze kusan bir melekle şenlensin inşallah

insallahhhh cnm sizinde aılenız genıslesın ınsallahhhh

Kızlar kan testi sonucu 116 :)
Canim hadi gozun aydin. Bak ne guzel cikmis degerin. Biliyosun haleninde bu civarlardaydi simdi limon cekirdegi oldu bizim mercimek. Kendine cok dikkat et canim yorma kendini bu zamanlar biliyosun cok onemli... Ama inan kendim ogrenmis gibi cok sevindim...

Kizlar hastalanmak uzereyim bogazim cok aciyor geniz akintimda baskadi... Offf tam zamani yani. Cocuklardan bana gecti sanirim, okadar da dikkat ettigim halde. Butun gun kafami kaldiramadim.

Kizlar hastalanmak uzereyim bogazim cok aciyor geniz akintimda baskadi... Offf tam zamani yani. Cocuklardan bana gecti sanirim, okadar da dikkat ettigim halde. Butun gun kafami kaldiramadim.
geçmiş olsun canımm hemn önlemını al bişiler iç c vitamını tüket dikkat et kendınee

Ewet canımm .. İnşallah burdaki herkes en yakın zamanda bu duyguyu yasaarr

amin canım inşallahhhhh

Canlarm merhaba naber?? Bugün kuru incirimi aldm keçiboynuzu aldm bide havuç suyu sıkıcam her gün artık kür olarak deilde aklıma geldkçe yicem eşimede yedircem. Unarm faydalı olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…