gurbette arkadaşlarına hasret kalmıştı onlarla takılıyor yanieskisi gibi bana zaman ayırmıyor oğlumda olunca işte kışın hiç çıkmıyoruz market dışında çok pimpirikli oğlan hasta olur diye çıkarmıyor
şubatta vardı değil mi atama
ınsallahh o gun burda halay çekeriz
kızlar size iyi akşamlar ben kaçtım
anladım cnmm ztn bu arkadaslr bıtmıyo dımıoo y cok tatlı masallahhh allah sana bağışlasın yavrularnı :)) cnm valla var denıldı ama beklıyozz işteee
çekeriz tabi kuzum neden çekmeyeceğiz sizin kavuşmanız demek yum yum günlerinin kaçmaması demek.
gelsin atamalay gelsin bebişler
iyi akşamlar canım
Kızlar kan testi sonucu 116 :)
Sağol canım seninde olsun inşallah:)
ayy cnm hayırlı olsunnnnnnn hayrlsyla degerlerın yukselsınnn bebışın saglıkla dogsun ınsallahhhhhhhh
İnş canım sagoll sanırım yerlesmeden oluyo akıntıım cok rahatladım sonucumu göruncee
İnş canım sagoll sanırım yerlesmeden oluyo akıntıım cok rahatladım sonucumu göruncee
Kızlar kan testi sonucu 116 :)
çok tatlsın yaabu ay yum yuma denk geldı ama yıne yum yumoş olmaz herhlde eş ler birleşsn aıleler genışlesin sloganıylaaaa
canım çok sevindim yerleşme kanaması yaşamışsın çok şükür değerin de artıyor daha ne olsun yaaa
evet çekirdek aileniz artık ciyak ciyak ağlayan ve altını pisleyip üstünüze kusan bir melekle şenlensin inşallah
Canim hadi gozun aydin. Bak ne guzel cikmis degerin. Biliyosun haleninde bu civarlardaydi simdi limon cekirdegi oldu bizim mercimek. Kendine cok dikkat et canim yorma kendini bu zamanlar biliyosun cok onemli... Ama inan kendim ogrenmis gibi cok sevindim...Kızlar kan testi sonucu 116 :)
bnde çok mutlu oldummm cnm ya senın adına doktra gıt yarın bncee :))
geçmiş olsun canımm hemn önlemını al bişiler iç c vitamını tüket dikkat et kendıneeKizlar hastalanmak uzereyim bogazim cok aciyor geniz akintimda baskadi... Offf tam zamani yani. Cocuklardan bana gecti sanirim, okadar da dikkat ettigim halde. Butun gun kafami kaldiramadim.
Ewet canımm .. İnşallah burdaki herkes en yakın zamanda bu duyguyu yasaarr
Canlarm merhaba naber?? Bugün kuru incirimi aldm keçiboynuzu aldm bide havuç suyu sıkıcam her gün artık kür olarak deilde aklıma geldkçe yicem eşimede yedircem. Unarm faydalı olur kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?