Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallahhhh cnm sizinde aılenız genıslesın ınsallahhhh

ileride inşallah canım

Canlarm merhaba naber?? Bugün kuru incirimi aldm keçiboynuzu aldm bide havuç suyu sıkıcam her gün artık kür olarak deilde aklıma geldkçe yicem eşimede yedircem. Unarm faydalı olur kızlar

hadi bakalım yarasın inşallah kuzum
bomba gibi giriyosun yeni aya desene

eşimin elinden ballı süt çok güzelmiş ya:)

kııııız bende bazen eşime kahve yaptırıyorum çok lezzetli geliyo

ileride inşallah canım

hadi bakalım yarasın inşallah kuzum
bomba gibi giriyosun yeni aya desene

kııııız bende bazen eşime kahve yaptırıyorum çok lezzetli geliyo

İnşallah canımmmm bakalım umarm faydası olur ama ilk denemede anladm hiç kafamı takmıorm belirti aramıorm aldıklarmı da kür yapmadan aklıma geldkçe yicem ocakta başlayınca 2. Denemeye inşallah olur

Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi...(Furkan 74.) Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.) Rabbimiz bize salih evlat ver. (Saffat 100) diyerekten dua edebilirsiniz

tabiii titrerrr ıkınızın meyvesını taşıyon karnındaa :)))

heyecanlan cnm ınsallah çift cızgıyı gördgn zamn da heyecanlanrsn

İnşallah canım allaha bıraktık artık bundan sorasını ne zamn hayırlıysa o zamn olacaktr hepimiz için

İnşallah canımmmm bakalım umarm faydası olur ama ilk denemede anladm hiç kafamı takmıorm belirti aramıorm aldıklarmı da kür yapmadan aklıma geldkçe yicem ocakta başlayınca 2. Denemeye inşallah olur

inşallah olur hayatım rabbim rızkını göndermediği hiçbir canlıyı dünyaya göndermez. demekki bizim bebeklerimizin rızkı gelmemiş henüz.
inşallah seninde en kısa zamanda rızkı gönderilmiş bebeğin geliverir

amin ecmaıyn.

kızlar son günlerde facede birşeyler dolanıyo
herkesde yok 11 aylığına new yorka gidiyorum
yok 26 aylığına las vegas a gidiyorum
bunlar ne anlama geliyor.
hayır soramıyorum bunları yazanların hepsi eşimin arkadasları
sizede denk geldimi bu yazılar
valla meraktan çatlamak üzereyim

İnşallah istediğimz zamnda hayırlı evlatlarmza kavusalm yaptıklarmza deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…