kızlar son günlerde facede birşeyler dolanıyo
herkesde yok 11 aylığına new yorka gidiyorum
yok 26 aylığına las vegas a gidiyorum
bunlar ne anlama geliyor.
hayır soramıyorum bunları yazanların hepsi eşimin arkadasları
sizede denk geldimi bu yazılar
valla meraktan çatlamak üzereyim
Aaa evet cidden gitmiyolar mı yoksa bi şifremi
kızlarrr belırtılerınz arasında göğüslerde şişlık veya acı varmıydıı heryerde belırtı dıye bunu yazıyolar merak ettımm
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.Canlarm merhaba naber?? Bugün kuru incirimi aldm keçiboynuzu aldm bide havuç suyu sıkıcam her gün artık kür olarak deilde aklıma geldkçe yicem eşimede yedircem. Unarm faydalı olur kızlar
Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi...(Furkan 74.) Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.) Rabbimiz bize salih evlat ver. (Saffat 100) diyerekten dua edebilirsiniz
Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?Gecmiş olsun canımm benım gun asırı ılıskı ve hemen kalkmamak dısında hıc bısey yapmadım canım :)
valla bilemiyorum ama benim gördüklerimin gitme şansı yok bu yüzden merak ediyorum zaten
canım bence sen hamilesin demedi deme bak
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.
Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...
Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?
kızlarrr belırtılerınz arasında göğüslerde şişlık veya acı varmıydıı heryerde belırtı dıye bunu yazıyolar merak ettımm
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.
Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...
Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?
valla bilemiyorum ama benim gördüklerimin gitme şansı yok bu yüzden merak ediyorum zaten
canım benm yumurtlamadan sonra 1 hafta kadar göğüslerimde biraz hassasiyet oldyu birde arada böyle damar çekilmesi gibi birşey oldu sızladı geçti yani. adete 3-4 gün kala da acayip şişti ve ağrıdı şu an o şişlik çok yok gibi ama dokununca ağrıyor.
bana da marmelat hamile gibi geliyor?
Kesin diye bisey yok. 1 gafta sonra gorucez hepbirlikte. Ben sana diyim olduysa o 4 gunluk tatilde oldu...anladmmm cnm bunuda burdan tescılledık ben kesın hamıle degılmmm kesın üşüttümm.. ve geçti gittiii.. ben artık eşimn yanına gıtmyene kdr bebek fikrını kafam dan cıkarıyorm kızlarr bat 15 aralık gelsın kırmızılar :)))))))))
Kesin diye bisey yok. 1 gafta sonra gorucez hepbirlikte. Ben sana diyim olduysa o 4 gunluk tatilde oldu...
Halede yazmis gelsin ona sorarizdominic cumhuriyetine gidiyomus...
Bn de sandm ki cidden gtcekler bnde plan yapıorm bu yaz için ispanya yada kıbrısa gtcem diye iiki yazmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?