Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaa evet cidden gitmiyolar mı yoksa bi şifremi

kızlarrr belırtılerınz arasında göğüslerde şişlık veya acı varmıydıı heryerde belırtı dıye bunu yazıyolar merak ettımm

Aaa evet cidden gitmiyolar mı yoksa bi şifremi

valla bilemiyorum ama benim gördüklerimin gitme şansı yok bu yüzden merak ediyorum zaten

kızlarrr belırtılerınz arasında göğüslerde şişlık veya acı varmıydıı heryerde belırtı dıye bunu yazıyolar merak ettımm

canım bence sen hamilesin demedi deme bak

Canlarm merhaba naber?? Bugün kuru incirimi aldm keçiboynuzu aldm bide havuç suyu sıkıcam her gün artık kür olarak deilde aklıma geldkçe yicem eşimede yedircem. Unarm faydalı olur kızlar
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.

Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...

Gecmiş olsun canımm benım gun asırı ılıskı ve hemen kalkmamak dısında hıc bısey yapmadım canım :)
Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?

valla bilemiyorum ama benim gördüklerimin gitme şansı yok bu yüzden merak ediyorum zaten

canım bence sen hamilesin demedi deme bak

tatlım aksıne degılım çünkü şişlık fln yok yanı ben adet dönemlerımdede hıc anlamam şişlık var mı yok mu her zamnkı gbıler yanı :))) ztn gectı agrımm şuan

canım benm yumurtlamadan sonra 1 hafta kadar göğüslerimde biraz hassasiyet oldyu birde arada böyle damar çekilmesi gibi birşey oldu sızladı geçti yani. adete 3-4 gün kala da acayip şişti ve ağrıdı şu an o şişlik çok yok gibi ama dokununca ağrıyor.

Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.

Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...

Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?

Ck saol cnm inşallah işe yarar

anladmmm cnm bunuda burdan tescılledık ben kesın hamıle degılmmm kesın üşüttümm.. ve geçti gittiii.. ben artık eşimn yanına gıtmyene kdr bebek fikrını kafam dan cıkarıyorm kızlarr bat 15 aralık gelsın kırmızılar :)))))))))

Kesin diye bisey yok. 1 gafta sonra gorucez hepbirlikte. Ben sana diyim olduysa o 4 gunluk tatilde oldu...

Bn de sandm ki cidden gtcekler bnde plan yapıorm bu yaz için ispanya yada kıbrısa gtcem diye iiki yazmamışım

kıbrısa yazın gitme valla kavrulursun. kıbrıslılar yazları Tr ye kaçıyo.
ben nisanda gittim çanakkalede millet montla gezip hala sobalar kaloriferler yanıyoken biz orda 38 derece güneşte pişmiştik
bide burası soğuk diye oraya giderkende motnlar hırkalar falan götürmüştüm tam rezillik

bu yaz bizde de ispanya planları var ama daha net değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…