günaydın canım, 6+3 de 9 mm dedi keseye dr sorun var demedi zaten ağustos annelerinde yazmış biri onu görünce endişelendim yoksa dr iki hafta sonraya randevu verdi ama ben devlette başka doktora aldım birde onu deniycem dr çok önemli içime sinmesi lazım inşallah sonuç güzel olur
Kimseler yok, neredesiniz kızlar bu karda kıyamette, evlerde olmanız gerekiyır ama .
Sabah servis almaya gelemedi bizi, kazalardan dolayı yollar kapalıydı, evden çıksmadık, zaten böyle havalarda işyeri saat 15:00 de bırakıyor bizi, dün olduğu gibi, aksi durum da eve gelmemiz zor, şstanbulda 2 damla yagmur yağsa trafik felç .
Marmelatim canim sen nasilsin asil agrilarin ne durumda bat'a da az kaldi heyacanla bekliyirum seni...Mrblar kızlar nasılsınız. Eflalim düşünme bi sorun yoktur Halozzy aciklmasi mantikli içini ferah tut cnm
Haklisin valla istanbul ve kar bu ikiliyi yanyana dusunemiyorum bende. Evde olman bu havada iyi olmus askinda hem soguk hem her yer kar buz. Ohhh sicak sicak oturun limon cekirdegi ile... Bende eve gitmeme son saatler gitsemde isinsam evimde diye yolu ...
Canim, simdi 6+3 ama o senın son regl gününden yapılan hesaplamaya göre.
Simdi 2 kişi düşün son regli Atıyorum 1 kasım olan, 1. kişi 13 ünde yumurtlar ve döllenme olur, 2. Kişi 21 inde yumurtlar ve dölenme olur.
Aralık 1'e gelindiğinde her 2 kişi de hamileliğin 5. haftasında oluyor ama normalde 1. Kişi 17-18 günlük, 2. Kişi 9-10 günlük hamile.
Kese boyutlarının aynı olması mümkün değil ki zaten.
Doktor boyuta bakarak haftayı biliyor, bence 9mm dr ye ufak gelmemiştir.
Sen sıkma canını lütfen
Mrblar kızlar nasılsınız. Eflalim düşünme bi sorun yoktur Halozzy aciklmasi mantikli içini ferah tut cnm
Tatlım eve geldim çok soğuk dondum ya:)) battaniye altindan bildiyorumHaklisin valla istanbul ve kar bu ikiliyi yanyana dusunemiyorum bende. Evde olman bu havada iyi olmus askinda hem soguk hem her yer kar buz. Ohhh sicak sicak oturun limon cekirdegi ile... Bende eve gitmeme son saatler gitsemde isinsam evimde diye yolu gozluyorum...
Marmelatim canim sen nasilsin asil agrilarin ne durumda bat'a da az kaldi heyacanla bekliyirum seni...
Canlarım söylediğiniz bana uymuyor benimki geç döllenme değil o yüzden endişem benim 4 kasımda ilişki oldu 7 kasım yumurtlama kesin yani
Tatlım eve geldim çok soğuk dondum ya:)) battaniye altindan bildiyorumvalla agri fln yok cnm şimdilik
Tamam olsun, sıkma canını hersey yolunda inşallah, bulunduğun yeri bilmiyorum ama sanırım 23ündeki doktoru beklemek yerine, başka bir doktor bulabilirsin, en azından sorularını cevaplar, tekrar kontrol eder, senin de için rahatlar
). Herkes seni bekliyor heyecanla, hayırlısını dileyelim, hayrolsun )
Bazi insanlarin gercekten 6. Hisleri cok kuvvetli buna inaniyorum. Halenin nasil ogrendigi hala aklimda... Hissettimi bilmiyorum ama. Canim ne olursa olsun hayirlisi olsun oyle dusun. İnsallah olur gerci senin icin hic kolay olmaz sanirim bu gitmeler devam ettigi surece.Beni düşündüğünüzü biliyorum cnm ama bnde hiç his yok hislerime güvenirim :)) bnce belirtiden daha çok his önemli yanlış miyim. .sen hissetmismiydn evt hamileym diyebldnmi icimden bir his oy
Söylüyor dedinmi cnm:)
Canlarım söylediğiniz bana uymuyor benimki geç döllenme değil o yüzden endişem benim 4 kasımda ilişki oldu 7 kasım yumurtlama kesin yani
Evet tatlım hayırlısı olsun hale belim agriyo diyodu sürekli hissettimi acaba :) evt cnm yollar yoruyo en hayirlu zamanda gelir inşallahBazi insanlarin gercekten 6. Hisleri cok kuvvetli buna inaniyorum. Halenin nasil ogrendigi hala aklimda... Hissettimi bilmiyorum ama. Canim ne olursa olsun hayirlisi olsun oyle dusun. İnsallah olur gerci senin icin hic kolay olmaz sanirim bu gitmeler devam ettigi surece.
Beni düşündüğünüzü biliyorum cnm ama bnde hiç his yok hislerime güvenirim :)) bnce belirtiden daha çok his önemli yanlış miyim. .sen hissetmismiydn evt hamileym diyebldnmi icimden bir his oy
Canım benimki belli:) tek bir kez oldu ilişki tarihi belli başka olmadı yumurtlamadan önce oldu hemde yumurtlamamı ateş ölçme ve akıntımla takip ediyorum ben yumurtlama günümde kesin:)Kuzucum o hiç belli olmaz
Ablamın regl i bittiğinin ertesi gün ilişkisi olmuş. Ve o ay ablamın kayınvalidesi hastaydı hep hastanelerde kaldılar ve o ay 1 defa ilişkisi olmuş ve de yumurtlama dönemi fln da değil yani hesaplamalara göre. Ama ablam hamile kaldı vede ikiz :)))) doğum yaptı şuan 10 aylık oldular çok tatlılar:))
Yani canım hiç belli olmuyor
Allah verirse olur canım hiç stres yapma :)))
Canım hisse o kadar güvenme ben bundan önceki ay kesin hamileyim demiştim bu ay öyle bir hissim yoktu tek ilişki olduğu için:)
Canım benimki belli:) tek bir kez oldu ilişki tarihi belli başka olmadı yumurtlamadan önce oldu hemde yumurtlamamı ateş ölçme ve akıntımla takip ediyorum ben yumurtlama günümde kesin:)
Okiş ozaman ben anlamamışım arkadaşım :))
Öyle de ben hissederim diye düşünüyorum cnm ya :)Canım hisse o kadar güvenme ben bundan önceki ay kesin hamileyim demiştim bu ay öyle bir hissim yoktu tek ilişki olduğu için:)
Canım benimki belli:) tek bir kez oldu ilişki tarihi belli başka olmadı yumurtlamadan önce oldu hemde yumurtlamamı ateş ölçme ve akıntımla takip ediyorum ben yumurtlama günümde kesin:)
Beni düşündüğünüzü biliyorum cnm ama bnde hiç his yok hislerime güvenirim :)) bnce belirtiden daha çok his önemli yanlış miyim. .sen hissetmismiydn evt hamileym diyebldnmi icimden bir his oy
Kendi doktorumu arayıp vajinal bakmasını istiycem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?