Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sabah ofis arkadaşımı anlatmıştım ama çok heveslenmiştim, içim kaynamıştı, öğlen arası teste gitmiştim pat diye, öğleden sonra da öğrenmiştim ) canımmm ya unutmadın

Doğru cnm ya ben pek takmiyorum canm ya bnde bunu ilk olrk düşünüyorum diğer leri pek düzenli değil di hatta cimcimem ilk deneme olark degisrse çok sevinirim:)))

selam kızlar nasılsınız
ben anca gelebildim kurstan çıkınca üst kat komşuma geldim kahvaltı ve kahve faslımız anca bitti indim hemen eve

kızlar yaa bişey soracağım size
bugün adetimin 12. günü
benim 2 gündür karnım şiş
yani yemek yemememe rağmen davul gibi
dün gece üşüttüm heralde dedim otururken ve yatarken eşofmanımın düğmesini çözdüm
bugünde aynı şekilde karnım şiş
kursta pantolonumun düğmesini açıp oturdum
az önce bi ıslaklık hissettim
tuvalete gittim pembe akıntı gelmiş
tuvaletede kahverengi akıntı gibi bişey geldi
sonra peçeteye de yine kırmızıya yakın kahverengi bi leke geldi
şuan çok sancım var acaba kist mi eriyo yada başka bi problemmi var çok korkuyorum:18:
aranızda bunu yaşayan varmı yada fikri olan :18:

Hic boyle bisey yasamadim canim ama aklina su geldi sen sogan suyuna devam ediyormusun? Acaba ondanmi?

Hic boyle bisey yasamadim canim ama aklina su geldi sen sogan suyuna devam ediyormusun? Acaba ondanmi?

yok hayatım ya şuan ne soğan suyu ne ilaçlar nede doğum kontrol hapı kullanıyorum hepsini bıraktım en son cuma içmiştim :26:

canim benim boyle lekeler yumurtlama donemindede oluyor bazi kisilerde ama sislik ne diyemiyicem
bence korkulacak bir sey yok
yumurtlamis ola bilirsin

Sabah ofis arkadaşımı anlatmıştım ama çok heveslenmiştim, içim kaynamıştı, öğlen arası teste gitmiştim pat diye, öğleden sonra da öğrenmiştim ) canımmm ya unutmadın

Unutmaaaammm cok hosuma gitmisti. Kocisim bana sende fil hafizasi var diyor

Doğru cnm ya ben pek takmiyorum canm ya bnde bunu ilk olrk düşünüyorum diğer leri pek düzenli değil di hatta cimcimem ilk deneme olark degisrse çok sevinirim:)))
Yirim seni yiriiimmm. Pek bi sevesim geldi seniii

canim benim boyle lekeler yumurtlama donemindede oluyor bazi kisilerde ama sislik ne diyemiyicem
bence korkulacak bir sey yok
yumurtlamis ola bilirsin

hayatım adminliğin hayırlı olsun

ay yumurtlamış olmayayım yaaa bu ay gebelik falan istemiyorum ben. dün akşam ilişki oldu acaba ondan mı olduki :26:

yok hayatım ya şuan ne soğan suyu ne ilaçlar nede doğum kontrol hapı kullanıyorum hepsini bıraktım en son cuma içmiştim :26:
O zaman yorumsuz kalicam cunku simdiye kadar hic yasamadim boyle biseyi. Gerci gecen gun farkli bi forumda ara kanama gibi biseylerden bahsediyolardi ama emin degilim. Kotu dusunme insallah onemli bisey degildir.

hayatım adminliğin hayırlı olsun

ay yumurtlamış olmayayım yaaa bu ay gebelik falan istemiyorum ben. dün akşam ilişki oldu acaba ondan mı olduki :26:
sagolasin bitanem
canim benim kaderin onune gecilmez hic ummadigin anda gelir hersey inan bana sen dusunme daha cabuk gelicek insallah

Şişkinliğe bişey diyemem ama benim yumurtlamam buna benzer şekilde oluyor canım

Canım bende yumurtlama zamanında olur dıye biliyorum

sagolasin bitanem
canim benim kaderin onune gecilmez hic ummadigin anda gelir hersey inan bana sen dusunme daha cabuk gelicek insallah

Şişkinliğe bişey diyemem ama benim yumurtlamam buna benzer şekilde oluyor canım

Canım bende yumurtlama zamanında olur dıye biliyorum

hepinize çok teşekkür ederim kızlar ilk kez başıma geldiği için korktum. ama yumurtlama lekesi sanırım bu. çünkü akıntımda şeffafa döndü.
aaayyyyyy hiç aklıma gelmezdi birgün hamile kalmaktan korkacağım

Mrb canlarm nasılsınz cimcimecim bnce yunurtlama kanamasıdr kafana takma. 3 gündr boynum tutlmş robot şeklinde dolanıorm etrafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…