Oluyorm galiba sancilrm basladi kizlar. Test yaptrmycm ya çünkü oluyorum
Kızlar biz de sabah doktora gittik, bebeğimizin kalbini duyduk Allah'a şükürler olsun, gördüm de minnacık bişey plesantası kendinden büyük. Ama bu mucize, daha minnacık ama kalbi atıyor, Rabbim nelere kadir..
Herkese nasip olsun inşallah bunlar..
Kalp sesini heyecandan kaydetmeyi unuttuk, resmimiz de arabada kaldı, akşam vakit bulunca yüklemeye çalışırım, hepinizi öpüyorum...
Kızlar biz de sabah doktora gittik, bebeğimizin kalbini duyduk Allah'a şükürler olsun, gördüm de minnacık bişey plesantası kendinden büyük. Ama bu mucize, daha minnacık ama kalbi atıyor, Rabbim nelere kadir..
Kalp sesini heyecandan kaydetmeyi unuttuk, resmimiz de arabada kaldı, akşam vakit bulunca yüklemeye çalışırım, hepinizi öpüyorum...
Haleee kuzummm gözünüz aydın ne güzel duymuşsunuz küt küt kalbiniNe güzel heyecanlar bunlar yaa Rabbim gönlünden geçen herkese yaşatsın inşallah
Marmelatim geçmiş olsun kuzuu. Dediğin gibi belirsizliktense gelmesi daha iyi oluyor eğer bebis yoksa. Hadi yeni döngün hayırlı olsun
Bu arada bu insanları anlamak ne zor yaa. Cimcime ve matmazelin geçen kızdığı olaya ben şimdi iyice kızıyorum. Düşsün bebek diye sigara iciyormus adamın biri
Canim benim en kotu sey ne oldugunu bilmemek o yuzden bi sonuca baglanmasi iyi olmus. Yeni dongun baslar en azindan kuzum...Kızlar adet oldumm rahatladım ya belirsizlkleri sevmiyorum :)) herkes için hayirlisini istiyorum rabbimden :)
aynen haklısın yaaa... biran önce öğrenmekte fayda var.Canım beniim, kadın doğuma randevu almış olsan da tahlil yapacak sadece bunu bliyorsun değil mi, keseyi görmek için bekliyorsun yine 4 haftanın dolmasını.
Benim belim ağrıdığında demiştim ki ya bebekten ya da belimde bişey var, bebekse ne güzel, başım gözüm üstüne, değilse de gider belime baktırırım erkenden. Sen de böyle düşün ve rahatla biraz, bu kadar sıkıntı varsa 2 neden var %50 ihtimalli, ya bebek ya da allah korusun bi hastalık, 2sinin de erkenden öğrenilmesi fayda... :)
ayyy nasılda güm güm atıyordur minik kuzunun kalbi :)) ne güzel heyecan ne güzel bir gün canımKızlar biz de sabah doktora gittik, bebeğimizin kalbini duyduk Allah'a şükürler olsun, gördüm de minnacık bişey plesantası kendinden büyük. Ama bu mucize, daha minnacık ama kalbi atıyor, Rabbim nelere kadir..
Kızlar adet oldumm rahatladım ya belirsizlkleri sevmiyorum :)) herkes için hayirlisini istiyorum rabbimden :)
Bncede kızlar belirszlik çok kötü. Bide bnm durumu biliyorsunuz hepinz hamile kalrsam stressiz bi ortam olmali yollar çok sıkıntı yaratir. O yüzden olduğu gibi birakicm akışına yani. Batida takip etmiyorm stresim gecktrdi bnce yumurtlma günü nu takip etmekte belirti aramaya itiyo insani hani yumurtlma gününde çalıştık oldumu olmadmi şu belirti hamilelik mis fln filan en iyisi yoluna birakmak su akar yolunu bulur :))))
haleeeee canım maşallah duymuşsun pıt pıtları
rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
marmelatım sende kırmızıları görmüşsün sonunda. hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah ocakta görmezsin
Kızlar hepinize teşekkür ederim, dileyen herkese nasip etsin Allah, bu duyguları tattırsın.
Bncede kızlar belirszlik çok kötü. Bide bnm durumu biliyorsunuz hepinz hamile kalrsam stressiz bi ortam olmali yollar çok sıkıntı yaratir. O yüzden olduğu gibi birakicm akışına yani. Batida takip etmiyorm stresim gecktrdi bnce yumurtlma günü nu takip etmekte belirti aramaya itiyo insani hani yumurtlma gününde çalıştık oldumu olmadmi şu belirti hamilelik mis fln filan en iyisi yoluna birakmak su akar yolunu bulur :))))
canımmmm çok tebrik ederm allahım bir an önce kucagına almayı nasip etsn çok sevindm adına allahım isteyen herkese yasatsın sennki gibi mutlulugu ( amiiiiin :) ) çok mutlu oldukkk canm
kızlar bir hafta önce 11 olan hemogram bugün 10.6 bebeğim benim depoları kulllanmaya başlamış anlaşılan. kansızlık var ya 5 haftalıkken böyle ise 40 hafta sonunu düşünemiyorumya benm kasığıma fena bir ağrı girdi bacağım uyuşuyor. bugün akşama kadar ağrıdı zaten bacağım.yarın doktora gideceğim ama inşallah birşey olmaz.dua edin. halecim gözünaydın canım yarn inş darısı başıma
ay maşallah annesi doğup büyüdüğünüde gör inşaallahKızlar biz de sabah doktora gittik, bebeğimizin kalbini duyduk Allah'a şükürler olsun, gördüm de minnacık bişey plesantası kendinden büyük. Ama bu mucize, daha minnacık ama kalbi atıyor, Rabbim nelere kadir..
Kızlar adet oldumm rahatladım ya belirsizlkleri sevmiyorum :)) herkes için hayirlisini istiyorum rabbimden :)
o dengesizin var yaHaleee kuzummm gözünüz aydın ne güzel duymuşsunuz küt küt kalbiniNe güzel heyecanlar bunlar yaa Rabbim gönlünden geçen herkese yaşatsın inşallah
Marmelatim geçmiş olsun kuzuu. Dediğin gibi belirsizliktense gelmesi daha iyi oluyor eğer bebis yoksa. Hadi yeni döngün hayırlı olsun
Bu arada bu insanları anlamak ne zor yaa. Cimcime ve matmazelin geçen kızdığı olaya ben şimdi iyice kızıyorum. Düşsün bebek diye sigara iciyormus adamın biri
Canım doktorun ilaç verir sana bol yeşillik ye özellikle roka kan yapıyor sirkeli suda muhakkak beklet, siyah üzüm ye çekirdeğiylekızlar bir hafta önce 11 olan hemogram bugün 10.6 bebeğim benim depoları kulllanmaya başlamış anlaşılan. kansızlık var ya 5 haftalıkken böyle ise 40 hafta sonunu düşünemiyorumya benm kasığıma fena bir ağrı girdi bacağım uyuşuyor. bugün akşama kadar ağrıdı zaten bacağım.yarın doktora gideceğim ama inşallah birşey olmaz.dua edin. halecim gözünaydın canım yarn inş darısı başıma
Efsercim bi sekilde bunun onlemini alman lazim. Cunku ilk uc ay hep senin depolari kullanicagi icin kansizlikla birlikte cok bitkin dusersin. Pekmezini seviyosan etini ihmal etme canim. Hic bisey olmayacak Allah'in izniyle sen icini ferah tut. Bana sanki kan ignesi verir gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?