Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay o çekirdekli üzüm ne kadar kötü birşey ya yiyiorum bir haftadır zor da olsa. bakalım yapacağım mecbur birşeyler.

çok kötü ağrım var benm ya sağ kasığımdan belime bacağıma vuruyor. doktora gitsem mi şimdi ne yapsam normal mi böyle olan var mı. ayrıca arkadaşlar bugn beta hcg baktırdım. 6800 küsürlü çıktı. adetten bir gün sonra 51 adetten 3 gün sonra 336 10 gün sonra 6800 acaba ikiz olabilir mi? bizim ailede ikiz çok da babam da ikiz eşi

Son düzenleme:
İnsallah canım yarın siz de duyarsınız, ne kadArlik olmuştu ?
Benim de bütün degerler ölçüldu bugün, cogunu yeni yaptırmıştım ama yeniden bakıyor Dr, benim de demir basım dertte

Kızlar doktora gittim kürtaj yapmayacak değerim düşüyor kesem küçük olduğu için gerek görmedi kendi kendine düşecek bebeğim

Canım sagolasin, sana da çok cok gecmis olsun dikkat et kendine

İnsallah canım yarın siz de duyarsınız, ne kadArlik olmuştu ?
Benim de bütün degerler ölçüldu bugün, cogunu yeni yaptırmıştım ama yeniden bakıyor Dr, benim de demir basım dertte

benmde demir 23 ya. yarn 5+4 günlük olacak beta 6800 küsürde

Son düzenleme:
Canım valla ben bilmiyorum değer aralıklarını ama adet gününden 3 gün önce 147,8, adaet gününden 3 gün sonra 1845 olmuştu, sonrasını hiç ölçtürmedim, hiç bilemiyorum ama bana normal gibi geliyor değerlerin

Canım belki 5+4 dealbi duyulur mu bilmiyorum açıkçası, sadece kese de görünebilir şimdilik

inşallah sağlıklıdır sağolasn canım. sende de ağrı oluyor mu normalde kasık ağrısı gelip geçiyordu bugn geçmiyor yürüyemiyorum

ben galiba acile giidicem bacağım çok kasılıyor. kasığım ağrıyor

ben galiba acile giidicem bacağım çok kasılıyor. kasığım ağrıyor
Canım geçmiş olsun bencede git biran önce. Ablamında ikizleri var onun kan tahlİlindede adeti 3-4 gün gecikmişti 1500 lerde çıkmıştı. yani senin ikiz olma ihtimali olabilir bence :)) ne güzel olur YaA biraz zor ama beraber büyüyorlar çokkk tatlılar :))) hayırlısı canımmm

Kızlar doktora gittim kürtaj yapmayacak değerim düşüyor kesem küçük olduğu için gerek görmedi kendi kendine düşecek bebeğim

Canım geçmiş olsun( bak kürtaj yapmaması senin için daha iyi. Çünkü adet kanamasıyla normal şekilde atıyorsun keşke olmasaydı ama nasip canım hiç üzülme iyi tarafından düşün Allah yine nasip eder inş.

Ayyy ne seker olur yaa... Belki biraz zorlanirsin ama muthis bisey olur..

Ahh be canim keske boyle olmasaydi ama kismet iste.kurtaj olmamasi senin acindan iyi olmus bi aci daha yasamiyacaksin eminim onun psikolojisi cok daha kotudur. İnsallah hersey daha iyi olur.

Kızlar gittim doktora keseyi gördü benim aletim pek iyi değil sadece kese görünüyor dedi sağlam bir sorun yok ağrı olabilir dedi yine de her ihtimale karşı progestron verdi. Tek kese var ikiz değil ama sağlıklı olsun da önemli değil ben biraz dinleneyim herkese iyi geceler inşallah sabaha iyi olurum

Bişey olmadığına sevindim canım :)
Aynen sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşş :)

Sağolun kızlar evet kürtajı hiç istemiyordum Rabbim gönlüme göre verdi bir daha sağlıklı bir bebeğim olur inşallah tabi sizlerinde

Kizlar gunaydin. Buzzz gibi bi Ankara gununden sevgiler... Okulun kalorifer kazani bozulmus resmen buzhane gibi ortalik. Paltomu eldivenimi cikaramadim valla. Bugun topluca zature olucaz sanirim

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
Efser gözün aydın görmüşsün keseyi..
Matmazel ben de senin gibi paltoyla oturdum kalorifer yanmasına rağmen bizim okul han gibi olduğu için ısınmak bilmiyor :2::2::2:
Dün gece eşimin arkadaşına gittik saat 12 gibi döndük. Tabi gün aşırıyı kaçırmayım deyince de uyumam 1 i bulmuş. Resmen okulda ölü gibiydim. Çocukların dediklerini falan anlamıyorum. Bir de bi velim yerli malinda tabagima tatlı koyup hocam hamilesiniz sanırım iki tane koyuyum demez mi!!! Depresyona girdim biraz yataym bari dersim bosken hazır

O patavaysizlara diyecek hicbiseyim yok. Gecen gunde gittigim magzada oldu aynisi. Gicik oluyorum ustlerine vazifeymis gibi

Densizler canım sende de mi göbek var ben diyete başladım karatay yapıyorum spor olarakta eliptik bisiklet ve callenetis yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…