Aynen yaa size nee yanii ulu orta çocukların yanında falan soruyorsunuz!! Ama bir tane veliden duymuşlar herkes o kadına sormak lazım hayırdır samimiyetimiz mi var ki sizin nereden haberiniz oldu diye!!
Eflalim canım aynen göbekten muzdaribim ben de :2::2: karatayın kitabı var bende ama yapamıyorum yaa yiyorum. Aldıkça da karın bölgesine alıyorum maalesef. Mekik falan çeksem belim ağrıyor. Bisikletin faydası oluyor muymuş?? Mekik aleti var bende de. Aslında çok zorlamıyor ama ne bilim belden korktuğum için cesaretim yok.. Daha çocuk falan yokken böyleyse benim çocuk olunca ne olur kimbilir..
Bu sabah işyerindeki arkadaşlardan birisi (alt katta 2 haftadır görmemiştim) kilo mu aldın sen hayırdır bişey mi var dedi bana.
Göbüş falan değilde ben ekledim 1,5 kilo şimdiden :)
Ama neden aldığımı iyi biliyorum, midem bulanıyor, bulantımı da sadece ekmekle yediğim peynir vs bastırıyor, o da kilo yaptı. Ben normalde kahvaltıda dahil olmak üzere ekmek yemeyen biriyim (pazar kahvaltıları hariç)
canım leblebi denedin mi,, elma demiştim zaten, zencefilli şekerlerde işe yarıyor
Canım, elma denedim, rahatlatıyor biraz sadece, leblebi deneyemedim aklımda ama nedense alamadım bir türlü, bu akşam alalım, zencefilli şekeri de.
Bulantıyla yaşamaya alıştım neredeyse ama yine de epey zorluyor tek temennim uzun sürmemesi...
Ayyy canım Allah kolaylık versin yaa
Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor
Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor
canım o hafta gün hesabı nasıl yapılıyor ne baz alınıyor?
cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)
maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
hayatım sata göre hesaplanıyor. ilk ilk rakam hafta ikinci rakam gün oluyor. mesela hayrusunki 6 hafta + 6 günlükmüş
neeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy
çabuk gel buraya. böyle gidemezsin bi açıklama yapmak zorundasın bizede
kızlar eskisi gibi sık giremiyorum malum derslerden dolayı
birde hastaneye gidiyorum hergün.
gündüz ben kalıyorum yeğenimin yanında ablamı eve gönderiyorum.
hepinizi çok özlüyorum kalbim hep sizinle
Allah sana bağışlasın mucizeni canimmmm çok duygulandimm. O küçücük kalbi senin için de atiyor şuan senden beslenicekk. Buyuycek içinde tekme aticak uyuycak ve 9 ay 10 gün sonra kollarinin arasında o minik elleriyle parmagini yakaliyck kendisini güvende hissederek uykuya dalacakk.... Allahım nasıl bi mucize hepimize nasip etsin rabbim...
Sonunda gittin yani :))) çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıklara kucağına almayı nasip etsin inş ☺️canım dün gece karnımın ağrısından oturdum ağladım.. saatlerce kıvrandım bi vurdu ağrı bi gitti. sabah kalkar kalmaz kadın doğum uzmanına gittim. kan testi yapıldı. hamileymişim.... o sancılar ondanmış :))
sat a göre hesaplanırsa 4+3 günlük hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?