Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eflalim canım aynen göbekten muzdaribim ben de :2::2: karatayın kitabı var bende ama yapamıyorum yaa yiyorum. Aldıkça da karın bölgesine alıyorum maalesef. Mekik falan çeksem belim ağrıyor. Bisikletin faydası oluyor muymuş?? Mekik aleti var bende de. Aslında çok zorlamıyor ama ne bilim belden korktuğum için cesaretim yok.. Daha çocuk falan yokken böyleyse benim çocuk olunca ne olur kimbilir..

Kızlar bu arada facede biri var. Merve miydi esra mıydı ismi seni geliyor arada. Kim ooo?? Kapalı birisi

Canım calleneticse bak sitede var süper inceltiyor bende başlıycam, eliptik bisiklet her yeri çalıştırıyor canım koşu bandı istiyordum ama alamadık bende bunu aldırdım:)

Bu sabah işyerindeki arkadaşlardan birisi (alt katta 2 haftadır görmemiştim) kilo mu aldın sen hayırdır bişey mi var dedi bana.
Göbüş falan değilde ben ekledim 1,5 kilo şimdiden :)
Ama neden aldığımı iyi biliyorum, midem bulanıyor, bulantımı da sadece ekmekle yediğim peynir vs bastırıyor, o da kilo yaptı. Ben normalde kahvaltıda dahil olmak üzere ekmek yemeyen biriyim (pazar kahvaltıları hariç)

canım leblebi denedin mi,, elma demiştim zaten, zencefilli şekerlerde işe yarıyor

canım leblebi denedin mi,, elma demiştim zaten, zencefilli şekerlerde işe yarıyor

Canım, elma denedim, rahatlatıyor biraz sadece, leblebi deneyemedim aklımda ama nedense alamadım bir türlü, bu akşam alalım, zencefilli şekeri de.
Bulantıyla yaşamaya alıştım neredeyse ama yine de epey zorluyor tek temennim uzun sürmemesi...

zor canım 12. haftadan sonra rahatlarsın

Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor

Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor

Allah sana bağışlasın mucizeni canimmmm çok duygulandimm. O küçücük kalbi senin için de atiyor şuan senden beslenicekk. Buyuycek içinde tekme aticak uyuycak ve 9 ay 10 gün sonra kollarinin arasında o minik elleriyle parmagini yakaliyck kendisini güvende hissederek uykuya dalacakk.... Allahım nasıl bi mucize hepimize nasip etsin rabbim...

maşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

canım o hafta gün hesabı nasıl yapılıyor ne baz alınıyor?

hayatım sata göre hesaplanıyor. ilk ilk rakam hafta ikinci rakam gün oluyor. mesela hayrusunki 6 hafta + 6 günlükmüş

cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)

neeeeeeeeeeeeyyyyyyyyy
çabuk gel buraya. böyle gidemezsin bi açıklama yapmak zorundasın bizede

kızlar eskisi gibi sık giremiyorum malum derslerden dolayı
birde hastaneye gidiyorum hergün.
gündüz ben kalıyorum yeğenimin yanında ablamı eve gönderiyorum.

hepinizi çok özlüyorum kalbim hep sizinle

canım dün gece karnımın ağrısından oturdum ağladım.. saatlerce kıvrandım bi vurdu ağrı bi gitti. sabah kalkar kalmaz kadın doğum uzmanına gittim. kan testi yapıldı. hamileymişim.... o sancılar ondanmış :))

sat a göre hesaplanırsa 4+3 günlük hamileyim :)

kızlar eskisi gibi sık giremiyorum malum derslerden dolayı
birde hastaneye gidiyorum hergün.
gündüz ben kalıyorum yeğenimin yanında ablamı eve gönderiyorum.

hepinizi çok özlüyorum kalbim hep sizinle

hiç kimsecikler gelmez oldu topiğe yaaa ... bende özlüyorum ama hele sen bi atlatta gelirsin

Sonunda gittin yani :))) çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıklara kucağına almayı nasip etsin inş ☺️
Hcg değerin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…