Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor
Çok güzel ve değişik duygular şuan kendimde düşündümde hayali bile çok güzel :)) Allah nazarlardan korusun Cnm sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inş 😘

canım benim yaaa çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hiç kimsecikler gelmez oldu topiğe yaaa ... bende özlüyorum ama hele sen bi atlatta gelirsin

evet ya nerde kaldı bir gecede 10 sayfa konuşmalar

Çok geçmiş olsun Cnm eee teyze olmak kolay değil tabi :))

çok teşekkür ederim canım ya. valla içimin yağları eriyo onu öyle görünce ama yapacak bişey yok bugün 5 gün oldu yatalı. hava verilirken çok zorlanıyoruz tutmak istemiyo rabbim herkese sağlık versin o hasta olmasın ben olayım

Ayy kuzum benim ya çok zor gerçekten insan dayanamıoo teyzeye anne yarısı die boşuna dememişler...inş bircan önce sağlığına kavuşsun 2 nize de bişey olmasın canım

Canimmmmmm hayirliiiii olsunnn cok sevindimmmmm Allah kucagina almayi nasip etsin. Degerin kac cikti

canım hayırlı olsun cok sevindim hayırlısı darısı hepimize

cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)

canım hayırlı olsun çok sevindm allahım kucagına almayı nasip etsn darısı da bizlere olsun

cimcimem çok gecmiş olsun canm biran önce iileşir inşallah

kızlar ben bildiğiniz bunalıma girdm aglıyorum sürekli midem bulanıyo stresten içim daralıyo offf bırakıp amaan çalışmıcam dicem artık sıktı içimi bu dersler hiç bişe yapamıorum yapsamda aklım derste kalıyo

Iyi akşamlar kızlar bugün bebegimin kalp atislarini duydum hala kulagimda sesi allahım herkese nasip etsin :) 6+6 oldu bebeğim 8.5mm hersey yolunda dedi doktor

Ne guzel bi sestir o tahmin edebiliyorum. İnsallah Rabbim bizede yasatir boyle guzel anlari...

Tebrikler canim cok sevindim. Allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin. Bizede bu guzel gunleri gostersin.

kızlar eskisi gibi sık giremiyorum malum derslerden dolayı
birde hastaneye gidiyorum hergün.
gündüz ben kalıyorum yeğenimin yanında ablamı eve gönderiyorum.

hepinizi çok özlüyorum kalbim hep sizinle

Canim bu sene sansin hastanelerden acildi. İnsallah onumuzdeki zamanlar bi daha gostermesin sana hastane yuzu. En kisa zamanda iyilessin insallah.

Ahh ahh zordur o isler zor. Alkah kolaylik versin. Hem okul yorgunlugu hem yuksek lisans cekilir dert degil valla. Biran once dersleri verde rahatla. Kdndini kastikca bizmez o dersler bilirim...

Kizlar anca eve geldim geli gelmezde buraya kostum resmen ayaklarim bugun beni terk etti. Ama guzel bi gundu. Arkadaslarla sohbet muhabbet gibisi yok valla.

Sonunda gittin yani :))) çok sevindim canım hayırlı olsun Allah sağlıklara kucağına almayı nasip etsin inş ☺️
Hcg değerin kaç?
çok teşekkür ederim 416,62 canım
teşekkür ederim cimcimem Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Canimmmmmm hayirliiiii olsunnn cok sevindimmmmm Allah kucagina almayi nasip etsin. Degerin kac cikti
sağol marmelatçım değerim 416,62 çıktı
canım hayırlı olsun cok sevindim hayırlısı darısı hepimize
inşallah canım :) teşekkür ederim
kolay gelsin elcemcim bu arada teşekkürler darısı başına inşallah
Hayırlı olsun canım benim, bugün bu haberi bekliyordum acikcasi , Allah tamamına erdirsin
bana bugün sürpriz oldu diyebilirim, doktor sabah yumurtaların çok sayıda ve küçük polikistik over var dedi, tedaviye başlayalım dedi, akşam tahlil sonucundan sonra hamilesin dedi..... ama ben şimdi korkuyorum bu kimyasal gebelik dış gebelikten filan ..

amin canım tez zamanda inşallah sağolasın

Canım benim değerin çok güzel çıkmış maşallah 2 gün sonra bu değerin 2 katına çıkması gerekio. Ama kimyasalda zaten değerler daha düşük çıkabilio. Aklına kötü bişey gelmesin sakın 😊

inşallah dediğin gibidir canım hala tam sevinemiyorum. yarın dr randevum var bakalım, değere tekrar bakılır sanırım.

inşallah dediğin gibidir canım hala tam sevinemiyorum. yarın dr randevum var bakalım, değere tekrar bakılır sanırım.

Hiç stres yapma canım değerlerin normal çıkacak inş. Ki değerin zaten güzel.
ben kimyasal geçirdiğimde adetim 2 gün Gecikmişti hcg 12.43 tü.2 gün sonrada değerlerim düştü.

Canım hayırlı olsun bebeğin:)

kızlar eskisi gibi sık giremiyorum malum derslerden dolayı
birde hastaneye gidiyorum hergün.
gündüz ben kalıyorum yeğenimin yanında ablamı eve gönderiyorum.

hepinizi çok özlüyorum kalbim hep sizinle
canım geçmiş olsun yeğenine Rabbim şifa versin rahatsızlığı ne?

Canım endişelenme 4+3 e göre değerin çok güzel kimyasal asla olmaz diğerleri içinde korkma hiç Rabbim sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin

canım o hafta gün hesabı nasıl yapılıyor ne baz alınıyor?

Çok güzel ve değişik duygular şuan kendimde düşündümde hayali bile çok güzel :)) Allah nazarlardan korusun Cnm sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inş 😘

Ne guzel bi sestir o tahmin edebiliyorum. İnsallah Rabbim bizede yasatir boyle guzel anlari...

Cok tesekkur ederim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin hiç bir anneye evlat özlemi çektirmesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…