günaydın kızlar dün doktora gittik. keseyi gördük şükür herhangi bir sorun yok dedi 10 gün sonra gel dedi. kan ilacı yazdı. trioidler biraz yüksekmiş dahiliyye yönlendirdi. sabah tekrar kan verdim usg çekiecek boğazmdan. çalıştığım üstüm doğumdan sonra giderim diye çok değişik davranıyor. yoksa sen gebelik psikozuna mı giriyorsun diyor. iş arkadaşların hepsinden bir fikir çıkıyor. çok canım sıkılıyor.
Tatlım maşallah değerlerin iyiii:) anlat bakim sen buay ne yaptinnnnn :))çok teşekkür ederim 416,62 canım
teşekkür ederim cimcimem Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
sağol marmelatçım değerim 416,62 çıktı
inşallah canım :) teşekkür ederim
kolay gelsin elcemcim bu arada teşekkürler darısı başına inşallah
bana bugün sürpriz oldu diyebilirim, doktor sabah yumurtaların çok sayıda ve küçük polikistik over var dedi, tedaviye başlayalım dedi, akşam tahlil sonucundan sonra hamilesin dedi..... ama ben şimdi korkuyorum bu kimyasal gebelik dış gebelikten filan ..
amin canım tez zamanda inşallah sağolasın
çok teşekkür ederim 416,62 canım
teşekkür ederim cimcimem Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
sağol marmelatçım değerim 416,62 çıktı
inşallah canım :) teşekkür ederim
kolay gelsin elcemcim bu arada teşekkürler darısı başına inşallah
bana bugün sürpriz oldu diyebilirim, doktor sabah yumurtaların çok sayıda ve küçük polikistik over var dedi, tedaviye başlayalım dedi, akşam tahlil sonucundan sonra hamilesin dedi..... ama ben şimdi korkuyorum bu kimyasal gebelik dış gebelikten filan ..
amin canım tez zamanda inşallah sağolasın
Gözün aydın canım ,hormonlarından dolayı etkilenirsin canım, troit için en doğrusu endokrin uzmanına gitmen canım troit gebelikte çok önemli, iş yerinde de huzurlu değilsen çok zorlama canım önemli olan sen ve bebeğin
cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)
günaydın kızlar dün doktora gittik. keseyi gördük şükür herhangi bir sorun yok dedi 10 gün sonra gel dedi. kan ilacı yazdı. trioidler biraz yüksekmiş dahiliyye yönlendirdi. sabah tekrar kan verdim usg çekiecek boğazmdan. çalıştığım üstüm doğumdan sonra giderim diye çok değişik davranıyor. yoksa sen gebelik psikozuna mı giriyorsun diyor. iş arkadaşların hepsinden bir fikir çıkıyor. çok canım sıkılıyor.
dahiliye uzmanı değerlendirecek bugün. aslında şimdilik iyi iş yerm ama herkes sağlıkçı olduğu için fikir üreten çok fazla bakalım ne olacak. hayırlısı olsun dua edin
içimi rahatlattın canım sağol artık sevinebilirimHiç stres yapma canım değerlerin normal çıkacak inş. Ki değerin zaten güzel.
ben kimyasal geçirdiğimde adetim 2 gün Gecikmişti hcg 12.43 tü.2 gün sonrada değerlerim düştü.
valla o gün doktordan geri çıkmasaydım taa o günden belliydi :)Yeşil sis sonunda yanii yaptırmışın şu testiaz daha beklesen kalbi duyardin artık
Hayırlı olsun gözün aydın inşallah sorunsuz geçer
teşekkür ederim eflalim, evet kimyasalda değer daha düşük oluyormuş.. sevindim bendeCanım hayırlı olsun bebeğin:)
canım geçmiş olsun yeğenine Rabbim şifa versin rahatsızlığı ne?
Canım endişelenme 4+3 e göre değerin çok güzel kimyasal asla olmaz diğerleri içinde korkma hiç Rabbim sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin
sağol hayruş bebiştomuz yaşıt oldu kertsek mi napsakmaşallah canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim kızlar :) canım cimcimesultan ında dediği gibi hesaplanıyor ben internetten gebelik hesaplama diyip hesapladim dün Dr hesapladi aynı :)
sağol canım. aklıma geldikçe incir yedim ve gün aşırı kuralını bozmadım tek yaptığım bu :) bide etkisi varmıdır bilmem ama folik asit kullanıyordum zatenTatlım maşallah değerlerin iyiii:) anlat bakim sen buay ne yaptinnnnn :))
haklısın tatlım biraz daha rahatladım zaten ilk anda bi stres oldu ama kendimi telkin ediyorumCanım ilk basta gözun aydıın .. Bence kotu ıhtımallerı dusunup kendınıde bebişide strese sokma hem kotu olanların dısında bir sürü saglıklı gebelıkler var inş senınkıde cok saglıklı olur 😚
hayırlı olsun canım allah tamamını erdirsin.
amin canım seninkinide inşallah:)
içimi rahatlattın canım sağol artık sevinebilirim
valla o gün doktordan geri çıkmasaydım taa o günden belliydi :)amin canım tez zamanda sizinde olur inşallahta hep beraber yaşarız o heyecanı
teşekkür ederim eflalim, evet kimyasalda değer daha düşük oluyormuş.. sevindim bende
sağol hayruş bebiştomuz yaşıt oldu kertsek mi napsak
sağol canım. aklıma geldikçe incir yedim ve gün aşırı kuralını bozmadım tek yaptığım bu :) bide etkisi varmıdır bilmem ama folik asit kullanıyordum zaten
haklısın tatlım biraz daha rahatladım zaten ilk anda bi stres oldu ama kendimi telkin ediyorum
amin canım seninkini de inşallah:)
Canım tekrar hayırlı olsun :)
Benimki belli olduğunda sen ve Marmelat nelere dikkat ettiğimi sormuştunuz, incir ve keçiboynuzundan hep bahsetmiştim ama ben de folik asit alıyordum, 1,5 ay olmuştu kullanalı. ( Sigorta bekleme süremiz 5 ay + 1 periyoddu, bu zamana göre de folik asite başlamıştım ben) Onun faydası da oluyor olabilir. Az önce Marmelatın yazısında brüksel lahanasının da folik asit açısından zengin olduğunu görünce de aynı şeyi düşündüm, bilgi vereyim dedim :)
Kızlar makalede demir eksikliği olup bu eksikliği giderenler hamile kalmış etkili olabilir.. demir eksikligini kan testinden öğrenebilirsiniz.
içimi rahatlattın canım sağol artık sevinebilirim
valla o gün doktordan geri çıkmasaydım taa o günden belliydi :)amin canım tez zamanda sizinde olur inşallahta hep beraber yaşarız o heyecanı
teşekkür ederim eflalim, evet kimyasalda değer daha düşük oluyormuş.. sevindim bende
Bnde incir yedim ama gün aşırı kuralını uygulayamiyorum biliyosnz nedenini oyüzden de bu fikri erteledim galiba bebeğim beni ariyor milyonlarca anne adayi içinden:))) annesi onu bekliyoo rabbim bebişimin yolunu bulmasina ve kızlar sizlerinde bebişinin yolunu bulmasina yardım etsin inşallah :) Aminnnsağol hayruş bebiştomuz yaşıt oldu kertsek mi napsak
sağol canım. aklıma geldikçe incir yedim ve gün aşırı kuralını bozmadım tek yaptığım bu :) bide etkisi varmıdır bilmem ama folik asit kullanıyordum zaten
haklısın tatlım biraz daha rahatladım zaten ilk anda bi stres oldu ama kendimi telkin ediyorum
amin canım seninkinide inşallah:)
Bende demir eksikliği var canım, kan eksikliği de vardı kanı belirli seviyeye getirdik ama demirim hala eksik, etkili olabilir ama çok takılmamak da gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?