Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim kan 10.6 demr 23 kendimi nerelere vursam doktor ilaç başladı.çok düşük ya:-(

Kanım mayıs ayında 9 du, bir sürü değerimde düşük günde 3 adet maltofer solusyon içtim, kan ve bütün değerler normalleşti demir dışında, demirim geldiği son nokta 23 benim de, ama doktorum ilacımı kesti 3 ay boyunca almayacağım

Benim dün başladı hem gyneferon. gÜnde iki birde folk asit ve progestan

Benim dün başladı hem gyneferon. gÜnde iki birde folk asit ve progestan

Yok canım ben bişey hissetmiyorum hep eksik çünkü :)) üşümekse hep üşüyorum zaten, ama bariz benii etkileyen bişey
yok..

Benim kan 10.6 demr 23 kendimi nerelere vursam doktor ilaç başladı.çok düşük ya:-(
Kızlar hamilelikte demir eksikliği çok onemliymis dra sorun. Pekmez için bnce ıspanak salatası yapın yiyin bununla beraber c vitamini kullanarak demir emilimini kolaylastirabilirsiniz. Tabi dr unuza sorun yinede

Kızlar hamilelikte demir eksikliği çok onemliymis dra sorun. Pekmez için bnce ıspanak salatası yapın yiyin bununla beraber c vitamini kullanarak demir emilimini kolaylastirabilirsiniz. Tabi dr unuza sorun yinede

Pekmez, ıspanak, yeşil mercimek yemeye çalışıyorum bol bol, ama ilacı kestik bir süreliğine.
Bu 2. haftadır ki hiçbirini yemiyorum, mide bulantım hafifledi derken mide yanması da girdi işin içine akşama kadar öldüm bugün. Doktoru aradım gaviscon şurup verdi şimdilik alıyorum ama etkisi geçince ölüyorum eve de geçemedim, kötü geçti günüm.

Mide de asit yapmayacak şeyler yemem gerek, zaten yemiyorum bişey dogru düzgün, şimdi de seçmem gerecek.

aynen canım bencede etkisi oluyor olabilir bende ekimin başından beri folik asit kullanıyorum. kullanmayanlar başlasın bence

Merhaba arkadaşlar ben de her ay çift çizgi görmeyi bekleyenlerdenim 3 sene 7 aylık evliyim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)

vayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalım:)Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:) darısı isteyen herkesin başına:)benimde hafta sonu sınavım vardı uzun zamandır giremiyodum kk.ne..şimdi sınavı atlattım ama eşim şehir dışında iş için bende annemdeyim,yine çok fazla giremicem,artık kusuruma bakmayın...

sağol canımcım
günaydın kızzlaaarrr :)

günaydıınn

Günaydın kızlar nasılsınız? Batı geçenler pek uğramıyorlar artık yoksa umutsuzluğa mı düştünüz hep?? Umutsuzluk yoookkkk kırarım umutlarınızı !!!!

Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar

Günaydın kizlarrr :))) burdayiz sucum kimse yok bakıp çıkıyorum. ..

Günaydın kızlar nasılsınız? Batı geçenler pek uğramıyorlar artık yoksa umutsuzluğa mı düştünüz hep?? Umutsuzluk yoookkkk kırarım umutlarınızı !!!!

selam bayanlar.. bencede umutsuzluk yok daha biz hamilelik döneminden doğum hazırlığından konuşcaz

hadi yaaa neler yazdın bizimlede paylaşır mısın tabi istersen

Babasiyla onu bekledgmizi yazdim :) onunda bizi aradgni bildigimizi yazdim..bizi ararken kendisine dikkat etmesini söyledim bizi buldgnda cok mutlu bi aile olacagmizi annesinin ve babasini onu cok sevdgmizi yazdim ellerini kokusunu ozledgimizi yazdim kısacası canim :))) cok iyi geldi bana

çok duygulu yaaa bende salı günü hamileliğimi öğrenince eşime haber vermek için bebeğin ağzından mektup yazdım. çok güzel oldu... ikimizide ağlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…