içimi rahatlattın canım sağol artık sevinebilirim
valla o gün doktordan geri çıkmasaydım taa o günden belliydi :)amin canım tez zamanda sizinde olur inşallahta hep beraber yaşarız o heyecanı
teşekkür ederim eflalim, evet kimyasalda değer daha düşük oluyormuş.. sevindim bende
Camie merak etme benim adetten bir gün sonra 50çıkmıştı seninki gayet iyi üç gün sonra 336 tam bir hafta sonra 6800çıktı kimyasal değil merak etmesağol hayruş bebiştomuz yaşıt oldu kertsek mi napsak
sağol canım. aklıma geldikçe incir yedim ve gün aşırı kuralını bozmadım tek yaptığım bu :) bide etkisi varmıdır bilmem ama folik asit kullanıyordum zaten
haklısın tatlım biraz daha rahatladım zaten ilk anda bi stres oldu ama kendimi telkin ediyorum
amin canım seninkinide inşallah:)
Tatlım demir eksikliginin belirtileri varmi vücutta. . Allah isterse demir eksiklgi bahane :)
Tatlım demir eksikliginin belirtileri varmi vücutta. . Allah isterse demir eksiklgi bahane :)
Benim kan 10.6 demr 23 kendimi nerelere vursam doktor ilaç başladı.çok düşük ya:-(
Kanım mayıs ayında 9 du, bir sürü değerimde düşük günde 3 adet maltofer solusyon içtim, kan ve bütün değerler normalleşti demir dışında, demirim geldiği son nokta 23 benim de, ama doktorum ilacımı kesti 3 ay boyunca almayacağım
Benim dün başladı hem gyneferon. gÜnde iki birde folk asit ve progestan
Kanım mayıs ayında 9 du, bir sürü değerimde düşük günde 3 adet maltofer solusyon içtim, kan ve bütün değerler normalleşti demir dışında, demirim geldiği son nokta 23 benim de, ama doktorum ilacımı kesti 3 ay boyunca almayacağım
Yok canım ben bişey hissetmiyorum hep eksik çünkü :)) üşümekse hep üşüyorum zaten, ama bariz benii etkileyen bişey
yok..
Kızlar hamilelikte demir eksikliği çok onemliymis dra sorun. Pekmez için bnce ıspanak salatası yapın yiyin bununla beraber c vitamini kullanarak demir emilimini kolaylastirabilirsiniz. Tabi dr unuza sorun yinedeBenim kan 10.6 demr 23 kendimi nerelere vursam doktor ilaç başladı.çok düşük ya:-(
Kızlar hamilelikte demir eksikliği çok onemliymis dra sorun. Pekmez için bnce ıspanak salatası yapın yiyin bununla beraber c vitamini kullanarak demir emilimini kolaylastirabilirsiniz. Tabi dr unuza sorun yinede
aynen canım bencede etkisi oluyor olabilir bende ekimin başından beri folik asit kullanıyorum. kullanmayanlar başlasın benceCanım tekrar hayırlı olsun :)
Benimki belli olduğunda sen ve Marmelat nelere dikkat ettiğimi sormuştunuz, incir ve keçiboynuzundan hep bahsetmiştim ama ben de folik asit alıyordum, 1,5 ay olmuştu kullanalı. ( Sigorta bekleme süremiz 5 ay + 1 periyoddu, bu zamana göre de folik asite başlamıştım ben) Onun faydası da oluyor olabilir. Az önce Marmelatın yazısında brüksel lahanasının da folik asit açısından zengin olduğunu görünce de aynı şeyi düşündüm, bilgi vereyim dedim :)
cimcime benide hamile olarak işaretleyebilirsin canım... :)
sağol canımcımvayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun bakalım:)Allahım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:) darısı isteyen herkesin başına:)benimde hafta sonu sınavım vardı uzun zamandır giremiyodum kk.ne..şimdi sınavı atlattım ama eşim şehir dışında iş için bende annemdeyim,yine çok fazla giremicem,artık kusuruma bakmayın...
günaydın kızzlaaarrr :)
Günaydın kizlarrr :))) burdayiz sucum kimse yok bakıp çıkıyorum. ..
Günaydın kızlar nasılsınız? Batı geçenler pek uğramıyorlar artık yoksa umutsuzluğa mı düştünüz hep?? Umutsuzluk yoookkkk kırarım umutlarınızı !!!!
selam bayanlar.. bencede umutsuzluk yok daha biz hamilelik döneminden doğum hazırlığından konuşcaz
Dün beni arayan bebişime mektup yazdım yolunu bulsun gelsin diyee :)) okadar mutlu oldum ki sizde deneyin kızlar
hadi yaaa neler yazdın bizimlede paylaşır mısın tabi istersen
Babasiyla onu bekledgmizi yazdim :) onunda bizi aradgni bildigimizi yazdim..bizi ararken kendisine dikkat etmesini söyledim bizi buldgnda cok mutlu bi aile olacagmizi annesinin ve babasini onu cok sevdgmizi yazdimellerini kokusunu ozledgimizi yazdim kısacası canim :))) cok iyi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?