Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle canım bir gün denemeyle anca filimlerde oluyor:))) zaten önümüzdeki ay bile düşünmüyorum aslında nasip bakalım erteledim biraz

hayırlısı olsun canım neden erteledin.
bende erteledim sayılır
yani artık soğudum
başka planlar girdi araya
bebek işi ha deyince olmuyor dediğin gibi

Biz kafamizdan atmayada calissak televizyonda reklamlar izin vermiyor masallah. Her 10 reklamin 8 i bebek reklami... Yada bende cik fazla farkindalik oluyor o yuzden bu kadar dikkatimi cekiyor.

aynen canım katılıyorum bu bebek reklamları psikolojimizi bozuyo şimdi bide merte rakip kimkio çıktı bebekler arttıkça sinirler geriliyo

hayırlısı olsun canım neden erteledin.
bende erteledim sayılır
yani artık soğudum
başka planlar girdi araya
bebek işi ha deyince olmuyor dediğin gibi

Napıyım canım eşimi ayartıp yapacamda olacak strese giriyorum sonra yumurtlama günü kaçtı diye böyle salınca kafamda rahat olur kilo vermem lazım saçımla uğraşıyorum bu ara açmaya çalışıyorum dişçiye gitmem lazım temizleticem çok işim var hamilelik zor bu durumda, hayırlısı artık, sen neden erteledin?

ay inşallah yaa ama gelmezse bekliyim bi hafta diorum daha önce hemen hastaneye koşup tahlil yaptırıp gebe olduğumu öğrenmiştim bi hafta sürdü düştü bebeğim şimdi aynı şey olsun istemiyorum

Cok zor bebek kaybetmek bi anda deliler gibi sevinirken ucurumdan dusmek gibi. Cok zor korkmakta cok haklisin

ay inşallah yaa ama gelmezse bekliyim bi hafta diorum daha önce hemen hastaneye koşup tahlil yaptırıp gebe olduğumu öğrenmiştim bi hafta sürdü düştü bebeğim şimdi aynı şey olsun istemiyorum

bende ilkinde test yaptım ertesi gün hemen hastaneye koştum deli gibi.
çok pişmanım şimdi. şimdiki aklım olsa bikaç gün beklerdim diyorum.
ama bu lafta tabi.
şimdi hamile olsam kesin yine koşa koşa giderim doktora.
çok tez canlıyım ben.
hemen olsun istiyorum herşeyi

Biz kafamizdan atmayada calissak televizyonda reklamlar izin vermiyor masallah. Her 10 reklamin 8 i bebek reklami... Yada bende cik fazla farkindalik oluyor o yuzden bu kadar dikkatimi cekiyor.

O konuya odaklandığın için gözüne çarpıyor bende öyleydim ilkinde her şey gözüme batardı hamileler bebek düşünmüyormusun soruları ne stres yaşardım çok iyi bilirim istesekde başaramıyoruz ancak oyalanacak bir şeyler bulmak lazım o zaman az da olsa kafamızdan çıkıyor o düşünce.

Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi. Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa
Kız matmazel beni davet etmiyon mu ben de ankaradayım canım da asure çekti :2::2:

Sen benim gibisin bisey olucaksa biran once olmali yoksa ne heves kaliyo bende ne yapma istegi. Ama bana gore daha sanslisiniz en azindan hamile kalabildiginizi gordunuz. Bende oda yok. Belkide bosuna cabaliyorum... :44:

Bir kere kötü bir durum yaşamışsın ama hep öyle olacak değil düşüğün çok nedeni var mesela doğum kontrol hapı sonrası bir çok kadın yaşıyormuş inşallah bir şey olmayacak hamile olduğunu öğrenince zaten ilkinde yaşadığın durumdan dolayı tedbir alınır için rahat olsun.

karışık canım benim işler
aslında ateş ölçmeyi falan bıraktım tablomu sildim
kpss ye hazırlanmaya karar verdim kitaplarımı aldım ders çalışıyorum
en azından şubat mart gibi tekrar denemeye başlarım diyodum
ama şimdi eşim dükkan satın aldı.
maddi açıdan biraz gergin döneme girdik. hoş içinde kiracısı var kira taksitlere denk geliyor
ama yinede bebek işin içine girince insan evladını daha iyi şartlarda yetiştirmek istiyor
ben çalışmıyordum en azından hamile kalırsam bebeğimi kendim büyütür 2-3 yaşında kreşe verir sonra çalışırım diyordum
ama evdeki hesap çarşıya uymuyor
şuan çalışmayı düşünüyorum
en azından hamile kalırsam bebeğime birikim yapabilirim.
maddi açıdan zorda değiliz çok şükür 2 kiracı var 1500 lira kira geliri var eşiminde geliri iyi çok şükür
ama yinede insan düşünüyo bazı şeyleri

Cok zor bebek kaybetmek bi anda deliler gibi sevinirken ucurumdan dusmek gibi. Cok zor korkmakta cok haklisin

çok güzel anlattın aynı anlattığın gibi oluyo insan öğrendim bi hafta deli gibi hayaller planlar hazırlıklar gece uykularım kaçtı sonraki test dr bebeğin düşüyo deyince öldüm sandım üzerinden 6 ay geçti hala bekliyorum hayırlı bi haber e tabi ilaçlar iğneler bugünde günüm tabii ama işte test fln korkuyorum ....

Sen benim gibisin bisey olucaksa biran once olmali yoksa ne heves kaliyo bende ne yapma istegi. Ama bana gore daha sanslisiniz en azindan hamile kalabildiginizi gordunuz. Bende oda yok. Belkide bosuna cabaliyorum... :44:

düşünme öyle vardır elbet bir saati.
hamile kalabildiğimi gördümde ne oldu
bak benimle bir hamile kalanların 40 ı çıktı ben hala bekliyorum
doktoruma bir defa hamile kaldım sorun olsaydı kalamazdım dedim
bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösterir dedi
1 damla sperm yetiyo belki 1 tane hareketli sperm vardı eşinde o denk geldi hamile kaldın nerden biliyosun dedi
haklıda

Canım maddi açıdansa hiç düşünme derim bak gerçekten öyle nasipli geliyorlar ki rızıklarıyla geliyorlar sen rızkından şüphe edip ertelersen Rabbim'in gücüne gider herkes iyi şartlar imkanlar sunmak ister ama ben hep diyorum çocuklara her şeyi sunarsan nasıl kıymet bilecekler yok'u nasıl anlayacaklar her ortama hazır büyütmek lazım önüne her şeyi sermemek lazım bizde önce oğlum diyoruz ama yeri gelince istediği her şeyi almıyoruz açıklama yapıyoruz neden almadığımızı 2,5 yaşında ama anlıyor inan mesela oğlum şimdi paramzı yok diyoruz tamam anne diyebiliyor ama biz her istediğini yapıp bu sözü söyleseydik banane istiyorum diye ağlardı, manevi olarak ertelersen bir şey diyemem ama maddi yönden erteleme derim, bizim daha evimiz yok hala taksit ödüyoruz eşya taksiti daha alınacaklar var ama ömürde gidiyor 30 yaşındayım daha 3. olacak inşallah

Son düzenleme:

düşükle ilgili okumadığım araştırmadığım şey kalmdı sayılır nerdeyse başta hep kendimi suçladım ama sonra anladım sağlıklı olmayan embriyo için yapılacak bişey yok hatta dr bebek düşürmek öyle kolay bişey değil dedi kadınlar çocuk düşürmek için neler yapıyolar merdivenden bilerek düşenler yataktan kendini atanlar neler var ama sağlıklı gebelik kolay kolay düşmez senin suçun değil dedi...ikna oldum ama üzüntüme ilaç olmadı tabii ...doğum kontrol hapıda kullandım belkide ondan dicem ama ben ilacı bıraktıktan tam bir sene sonra oldu bebeğim yani etkisi o kadar sürermi bilmiyorum

slmmm kızlar. Ben bır bucuk yıllık evlıyım bır tane dusugum var. Esımın spermlerı cok ıyı bende her ay duzenlı yumurtluyorum. Bu ay yumurta takıbı yaptırıyorum bugun 12. Gunum ve 2 tane bırı 18 dıgerı 17 mm yumurtam var. Cumartesı gunu tekrar gıtcem ıgnemı yapcak. Sızlerın hıkayesı nedır

Canım ne kadarlıktı düşügün? Aslında pek çoğumuz zaman zaman kimyasal gebelik yaşıyormuşuz. Yani bebek tutunmadan sadece değer yükseliyor ve kendiliğinden düşüyor. Ama biz sabırsız olduğumuz için hemen öğreniyoruz ve farkına varıyoruz. Aslında en iyisi kalbini duyana kadar doktora gitmemek ama kim başarabilir aramızdan

Canım kendini suçlaman çok yanlış aynen sağlıklı olsa düşmezdi sağlıksız olup öyle de doğabilirdi vardır bir hayır diyeceksin hep çok zor kolay değil ama zoru başarmak önemli eminim bir daha hamile kalacaksın sağlıklı bir şekilde senin hatan yüzünden düştüğünü bende sanmıyorum eskiden annelerimiz ne ağır işler yaparlarmış onlara bir şey olmazmış yani senin suçun değil öyle olması gerekiyormuş hakkınızda hayırlısı oymuş, bundan sonrası için güzel düşün güzel olsun

ben varlığıda gördüm yokluğuda
varlıktan önce yokluğu gördüğüm için istediği bişeyi alamamak ne demek çok iyi biliyorum
annemden bebek isterdim paramız yoktu annem havluyu eşarpla sarar kundakta bebek yapardı onunla oynardım
arkadaslarım barbie bebekleriyle oynarken ben yanlarına gidemezdim
çok zor günler geçirdik
çok şükür şuan aileminde benimde durumumuz iyi
ama ben çektiğim için çocuğum çekmesin istiyorum.
tabiki her dediğini yapmayacağız
görüyorum her istediği olan çocuklar şımarık ve isyankar yetişiyor.
benim birikimim olsun sonra paramız yok diyeyim o önemli değil
psikolojik olarak ben orda ona ait birikim olduğunu bileyim istiyorum
şuan mesela ablamın kızı bişey istediği zaman ablam paramız yok dediğinde olduğun bildiğim halde içim sızlıyo
çünkü küçük bir çocuğun para yok cümlesinden ne anladığını daha doğrusu ne anlamadığını çok iyi biliyorum

evet her çocuk kısmetiyle doğar
rabbim onları daha yoktan var etmeden rızklarını dünyaya yolluyormuş
kimbilir belki benim bebeğimin rızkı da babasının aldığı bu dükkandadır bilemiyorum
dediğim gibi
kafam çok karışık
zaten kürtajdan sonra her ne kadar etrafıma ben iyiyim mesajı versemde psikolojim hiç iyi değil
kabullenemiyorum hiçbişeyi
bu dükkanı bile kabullenemedim mesela
o zamanlar dotorlarım çok ısrar etti psikolojik destek al en azından 6 ay geri at çocuk isteğini ve psikolojik olarak yaralarını sar dediler ama ben istemedim hemen olsun dedim
şimdi çok pişmanım keşke dinleseydim onları

beterin beteri var kuzum keşke olmasaydı elbet ama düşük olduğuna senden kaynaklanmadığına şükret
ya benim gibi olsan ne yaparsın
kendini suçlamayı vicdan azabını gel bana sor

Son düzenleme:

hoşgeldin canım inşallah bebeğin iğneyle gelir bu ay hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…