- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Öyle canım bir gün denemeyle anca filimlerde oluyor:))) zaten önümüzdeki ay bile düşünmüyorum aslında nasip bakalım erteledim biraz
neden eklemeyelim kuzum ilk hamilemiz sen olursun ne güzel işte
Biz kafamizdan atmayada calissak televizyonda reklamlar izin vermiyor masallah. Her 10 reklamin 8 i bebek reklami... Yada bende cik fazla farkindalik oluyor o yuzden bu kadar dikkatimi cekiyor.
hayırlısı olsun canım neden erteledin.
bende erteledim sayılır
yani artık soğudum
başka planlar girdi araya
bebek işi ha deyince olmuyor dediğin gibi
ay inşallah yaa ama gelmezse bekliyim bi hafta diorum daha önce hemen hastaneye koşup tahlil yaptırıp gebe olduğumu öğrenmiştim bi hafta sürdü düştü bebeğimşimdi aynı şey olsun istemiyorum
ay inşallah yaa ama gelmezse bekliyim bi hafta diorum daha önce hemen hastaneye koşup tahlil yaptırıp gebe olduğumu öğrenmiştim bi hafta sürdü düştü bebeğimşimdi aynı şey olsun istemiyorum
Biz kafamizdan atmayada calissak televizyonda reklamlar izin vermiyor masallah. Her 10 reklamin 8 i bebek reklami... Yada bende cik fazla farkindalik oluyor o yuzden bu kadar dikkatimi cekiyor.
Kız matmazel beni davet etmiyon mu ben de ankaradayım canım da asure çekti :2::2:Kizzzlaaarrrr gunaydin hepinize... Kocaman kocaman opuyorum sizi.Ayyy Ankarada olsaydinizda hep birlikte asure yeseydik bizde. Valla hergun bakmazsam ozluyorum sizi. Hele cimcime , Tnscn , marmeleat cok seviyorum siziii yaaaa
bende ilkinde test yaptım ertesi gün hemen hastaneye koştum deli gibi.
çok pişmanım şimdi. şimdiki aklım olsa bikaç gün beklerdim diyorum.
ama bu lafta tabi.
şimdi hamile olsam kesin yine koşa koşa giderim doktora.
çok tez canlıyım ben.
hemen olsun istiyorum herşeyi
Napıyım canım eşimi ayartıp yapacamda olacak strese giriyorum sonra yumurtlama günü kaçtı diye böyle salınca kafamda rahat olur kilo vermem lazım saçımla uğraşıyorum bu ara açmaya çalışıyorum dişçiye gitmem lazım temizleticem çok işim var hamilelik zor bu durumda, hayırlısı artık, sen neden erteledin?
Cok zor bebek kaybetmek bi anda deliler gibi sevinirken ucurumdan dusmek gibi. Cok zor korkmakta cok haklisin
Sen benim gibisin bisey olucaksa biran once olmali yoksa ne heves kaliyo bende ne yapma istegi. Ama bana gore daha sanslisiniz en azindan hamile kalabildiginizi gordunuz. Bende oda yok. Belkide bosuna cabaliyorum... :44:
karışık canım benim işler
aslında ateş ölçmeyi falan bıraktım tablomu sildim
kpss ye hazırlanmaya karar verdim kitaplarımı aldım ders çalışıyorum
en azından şubat mart gibi tekrar denemeye başlarım diyodum
ama şimdi eşim dükkan satın aldı.
maddi açıdan biraz gergin döneme girdik. hoş içinde kiracısı var kira taksitlere denk geliyor
ama yinede bebek işin içine girince insan evladını daha iyi şartlarda yetiştirmek istiyor
ben çalışmıyordum en azından hamile kalırsam bebeğimi kendim büyütür 2-3 yaşında kreşe verir sonra çalışırım diyordum
ama evdeki hesap çarşıya uymuyor
şuan çalışmayı düşünüyorum
en azından hamile kalırsam bebeğime birikim yapabilirim.
maddi açıdan zorda değiliz çok şükür 2 kiracı var 1500 lira kira geliri var eşiminde geliri iyi çok şükür
ama yinede insan düşünüyo bazı şeyleri
Bir kere kötü bir durum yaşamışsın ama hep öyle olacak değil düşüğün çok nedeni var mesela doğum kontrol hapı sonrası bir çok kadın yaşıyormuş inşallah bir şey olmayacak hamile olduğunu öğrenince zaten ilkinde yaşadığın durumdan dolayı tedbir alınır için rahat olsun.
Canım ne kadarlıktı düşügün? Aslında pek çoğumuz zaman zaman kimyasal gebelik yaşıyormuşuz. Yani bebek tutunmadan sadece değer yükseliyor ve kendiliğinden düşüyor. Ama biz sabırsız olduğumuz için hemen öğreniyoruz ve farkına varıyoruz. Aslında en iyisi kalbini duyana kadar doktora gitmemek ama kim başarabilir aramızdan
düşükle ilgili okumadığım araştırmadığım şey kalmdı sayılır nerdeyse başta hep kendimi suçladım ama sonra anladım sağlıklı olmayan embriyo için yapılacak bişey yok hatta dr bebek düşürmek öyle kolay bişey değil dedi kadınlar çocuk düşürmek için neler yapıyolar merdivenden bilerek düşenler yataktan kendini atanlar neler var ama sağlıklı gebelik kolay kolay düşmez senin suçun değil dedi...ikna oldum ama üzüntüme ilaç olmadı tabii ...doğum kontrol hapıda kullandım belkide ondan dicem ama ben ilacı bıraktıktan tam bir sene sonra oldu bebeğim yani etkisi o kadar sürermi bilmiyorum
Canım maddi açıdansa hiç düşünme derim bak gerçekten öyle nasipli geliyorlar ki rızıklarıyla geliyorlar sen rızkından şüphe edip ertelersen Rabbim'in gücüne gider herkes iyi şartlar imkanlar sunmak ister ama ben hep diyorum çocuklara her şeyi sunarsan nasıl kıymet bilecekler yok'u nasıl anlayacaklar her ortama hazır büyütmek lazım önüne her şeyi sermemek lazım bizde önce oğlum diyoruz ama yeri gelince istediği her şeyi almıyoruz açıklama yapıyoruz neden almadığımızı 2,5 yaşında ama anlıyor inan mesela oğlum şimdi paramzı yok diyoruz tamam anne diyebiliyor ama biz her istediğini yapıp bu sözü söyleseydik banane istiyorum diye ağlardı, manevi olarak ertelersen bir şey diyemem ama maddi yönden erteleme derim, bizim daha evimiz yok hala taksit ödüyoruz eşya taksiti daha alınacaklar var ama ömürde gidiyor 30 yaşındayım daha 3. olacak inşallah
düşükle ilgili okumadığım araştırmadığım şey kalmdı sayılır nerdeyse başta hep kendimi suçladım ama sonra anladım sağlıklı olmayan embriyo için yapılacak bişey yok hatta dr bebek düşürmek öyle kolay bişey değil dedi kadınlar çocuk düşürmek için neler yapıyolar merdivenden bilerek düşenler yataktan kendini atanlar neler var ama sağlıklı gebelik kolay kolay düşmez senin suçun değil dedi...ikna oldum ama üzüntüme ilaç olmadı tabii ...doğum kontrol hapıda kullandım belkide ondan dicem ama ben ilacı bıraktıktan tam bir sene sonra oldu bebeğim yani etkisi o kadar sürermi bilmiyorum
slmmm kızlar. Ben bır bucuk yıllık evlıyım bır tane dusugum var. Esımın spermlerı cok ıyı bende her ay duzenlı yumurtluyorum. Bu ay yumurta takıbı yaptırıyorum bugun 12. Gunum ve 2 tane bırı 18 dıgerı 17 mm yumurtam var. Cumartesı gunu tekrar gıtcem ıgnemı yapcak. Sızlerın hıkayesı nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?