merhaba kızlar
hepinize hayırlı akşamlar
iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
canım çok yanıyo sadece dua edebiliyorum.
listeye yeni eklenecekler varsa su arkadasımdan rica ediyorum o düzenlesin.
ben hiçbir şeyle ilgilenecek durumda değilim.
herkese hayırlı akşamlar.
merhaba kızlar
iyisinizdir inşallah.
beni soracak olursanız ruh gibiyim ne yediğimi ne içtiğimi ne gördüğümü anlıyorum.
Marmelatcım seninki hala gelmedi anlasilan... Yoksaaaa ne dersin:44:
canlar sızde psıkolojık olarak adetm gecıkmıs olabılr mı çok düşünüyorum ondan mı :44:
Kızlar eklememi, güncellememi isteyenler varsa mesajımı alıntılayarak batlarını yazsın ekleyim..
Bir ihtimal olabilir. Benim ilk ayimda tam 7 gun gecikmisti jafayi yicektim. Test yaptim kanda baktim yok yok sonra 8. Gunde cok siddetli agrilarla olmustum. Ama belkide tutmustur bu ay. Sence varmi boyle bir ihtimal gunleri yakalayabildinmi
suanda adetim bitti ilk gün kahv.leke geldi sonra 3 gün inanılmaz kasık ağrısı ve kanamam oldu test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorum ki eminim öyle olcak bilmiyorum
merhaba kızlar
iyisinizdir inşallah.
canlar sızde psıkolojık olarak adetm gecıkmıs olabılr mı çok düşünüyorum ondan mı :44:
Kanaman olmuş canım o zaman değildir maalesef bende sadece leke gelmişti
Canım Allah şifa versin bir an önce
Olur canım bende çok olurdu testi yapardım peşine olurdum adet negatifi görünce
cnm netten hesaplamıstm 2 kasım dı 12.gun yanı ama ben persembe gecesı yumurtladgmı düşünüyorum cunku kasık agrısı ve akıntı vardı uzayan cuma gunu bırlkte oldk netın tahmını gunude bırlkte oldk bılıosn sadece haftasonlarım var denk geldı gbı olmamısta olabılr bılemıyorm
Canim bence ihtimal dahilinde ama yinede buraz beklemekte fayda var sonucta olumsuz bi seyde daha cok uzuluyosun. Bence saliya kadar bekle hala olmazsa kan tahlili yaptir.(eczane olmaz dedin ya ondan)
Bu ay kirmizilar gelirse bende senin gibi dusunuyorum. Surekli takip yap yok gunu denk getir psikolojik olarak daha cok yoruyor insani...
Canim kimse bana kizmasin ama bu kadar uzuntulu aci veren bi durum varken hicbisey yokmus gibi liste pesine dusmek bana pek dogru gelmiyor. Tabi herkesin kendi dusuncesi. Kiyamam cimcimem o durumda hala bizi dusunuyor...
Canım ben her ay o kadar stres yapıorum ama hic pskolojik olarak gecıkmedi inş hamilesindirr :)
cnm ınsallah öyledırr yınede çok umutlanmak ıstemıyorum..
Siz bilirsiniz.. Cimcime bizi düşünmüş ben de yardım etmek için söyledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?