Haklısın canım sonra olmayınca uzuluo ınsann
bencede akısına bırakıp adetten sonra duzenlı ılıskı (senın ıcın :))) benım böyle bır sansım yok ) olursa bence olur yanı allahında ıznıyle
Hayiiirr ben sizin icin demedim yanlis anlasildi. Ben yok neden beni listeye eklemedin falan gibi sitem edenlere soyledim. Lutfen yanlis anlasilmasin. Durum bukadar uzucuyken kimse sitem etmesin dedim. Ama sanirim yanlis anlasildim...
Canim simdi bi makale okudum bak aynen siyle diyo " tahmini yumurtlama zamanina gore iliskide bulunmak ( yumurtlamadan 1 gun once yumurtlama gunu ve bir gun sonrasi) hamile kalmayi %38 oraninda yukseltiyomus.
E seninkilerde yakin tarihler olduguna gore ihtimal var demektir. Ama yinede sonradan uzulmemek icin beklemekte yarar var.
Tamam canım anladım şimdi.. Ben de bana diyorsun sanmıştım da sıkıntı yok
sagol kuzum haklısın allaah cümlemıze nasıp etsın ınsallahhhyarın okul stresıyle olursam şaşırmam
Bana okul deme valla cildirmalardayim. Yazililari okurken acaba ben sadece kendimemi anlattim bu dersi diye dusunuyorum.
Biz en iyiki oses turkiyedeki gokhan gibi yapalim. "Amaaannn ne bebegi yaaa , simdi kim ugrasicak onunla beeee " diyip kandiralim kendimiziHaklısın canım sonra olmayınca uzuluo ınsann
iç çamasırmda çok silik kahverengı bı leke belırdı galıba kırmızılar kapıya dayandı
Hadi yaaa...uzulme be kuzu bidahaki aya insallah yada su ara tatil sana ilac gibi gelebilir. En azindan evinde olusun
iç çamasırmda çok silik kahverengı bı leke belırdı galıba kırmızılar kapıya dayandı
Ağlamaaakkkk yooooooookkkkkk
Güüülllmeeeeekkk vaaaarrrrrr
Yarınlardaaaaa yarınlardaaa
Mutluu günler vaarrrr
evet canım ara tatıl ınss ılac gıbı gelecek eş durumu yaparlarsaa hep evımde olurum allahın ıznıyle
Pazartesi sendromu şimdiden başladı :2::2:
İyi geceler kızlar size malum yum yum zamanı
İnsallah oda olur canim. Ondan sonra hiz verirsin calismalara. Belkide daha iyi olur simdi hamis kalsan kime naz yapican...
Pazartesi sendromu şimdiden başladı :2::2:
İyi geceler kızlar size malum yum yum zamanı
evet bebısım haklısın aş erıcem anaaaaa kımsee yok kıme aş erıcemm dımı şua söz verıyorum takıp etmıyorum belırtı aramıyorumm
Yaniii mevsimi olmayan abzürt meyveler isticez dahaama bu bi daha girmicem buraya demek olmadin sakin. Yoksa girmicenmi bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?