Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evt cnm namzdan sonra bnde nette okumstm

Ben sabah namazlarına kalkamıyorum yaa :26:
Gün içinde çekmeye çalışıyorum ya evvelu ve ya varisi...
Bir de hacet namazı var 2 rekat kılıyorum sonunda duası var.
Ben size komşumdan duaları alayım da yazayım en iyisi.. Çok dindarlar ellerinde bebek için dualar varmış..

bu sabah duaya uyananlar 9 ay sonra bebişinin ağlamasına uyansın amin. bak kimse hayır diyemez
bende varim
ne duasi kizlar bir gun mu okuyucaz kac ruket namaz kilinicak ne diyerek niyyet edicez kizlar banada yazin lutfeeeeeeeeeen

Bnde zorlaniyorm kalkmakta reglim ama kalkicm cnm allah kabul etsinn

bende varim
ne duasi kizlar bir gun mu okuyucaz kac ruket namaz kilinicak ne diyerek niyyet edicez kizlar banada yazin lutfeeeeeeeeeen

Canim sabah namazı na kalkcaz bugün hepimz dua edicz regl olanlrda kalkcak tespih cekick normal sabah namzndn sonra dua edicez tespih cekicz 100 kere ya evvel

Normal sabah namazından sonra mı ya evvelu çekeceğiz? Kaç tane?
Ben de hergün 1000 tane ya evvelu, 707 tane ya varis çekilecek diye biliyorum

Bende oyle diye biliyorum. Bizim okuldaki din kulturu hocasi banada bu sekilde soyledi.

Son düzenleme:
bende varim

sabah namazı ve tesbih sonra içinden geldiği gibi dua Allahım çok sevindim sizlerinde katılmasına

ALlah hepinizden razı olsun kızlar ya Allah benden önce size nasip etsin inş

Maneviyat gercekten insani cok rahatlatiyor. Ben hep suna inandım maneviyatin eksikligi hep insanin icinde bir bosluk yaratiyor bana gore sanki hicbirsey tam olmuyor. En azindan benim hayatimda oyle.
Rabbime hergun sukrediyorum bana yasattigi guzellikker icin.

Merhaba ben klomen ardından ovitrelle iğne kullandım. İğneden 10 gün sonra beta hcg 19,6 çıktı 14. Gün ise 196 çıktı. Benzer durumda olan var mı ikiz olabilir mı?

Haklisinnn canimm şükürler olsun rabbime... bu arada sen ne anlaticktinn bakimm

Haklisinnn canimm şükürler olsun rabbime... bu arada sen ne anlaticktinn bakimm
Unuttum dua falan derken aklimdan uctu neyse hatirlayinca anlaticam. Bu arada bende bi gariplik var ama umutlanmak istemiyorum. Ara ara yumurtaliklarimin biraz altinda batmalar var bazende belime geciyor. Anlamadim ilk defa boyle oluyor. Ne dersiniz???

Doktora gosterdinmi sonucu cnm klomen den hemen sonra betahcg yüksek cikmiyormuydu 15 güne kdr

Evet pazartesi günü çağırdı ultrason için 19,6 olan sonucu öyle düşündük ama 4 günde 10 katına çıkınca doktorum ikiz bile olabilir dedi bilmiyorum pazartesi öğrenecez net olarak dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…