Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim elindeki kaynaklar cok guzel ve yeterli bence. zaten hepsini cozup bitirsen ooo tonla soru cozmus olursun. elindeki kaynaklarin disinda facebook da guzel soru ve kaynak yayinlayan sayfalar var ( kpss akademi gibi ) onlardanda faydalan,insallah istedigin sekilde bir sonuca ulasirsin.

1112 ye bende cok uzuldum. Sende benzer bir durum yasadigin icin onu cok daha yurekten anlarsin. Allahim bugunlerinde sabrini verir insallah.

Olursanda bayaa erken olur nerdeyse 1 hafta var olmana... Bazen hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok yakin oluyor diyolar. Belkide oyle biseydir.

Son düzenleme:

bende 28 inde olacağım ama aşırı derecede göğüs ucu ağrım var resmen zonkluyo

inşallah kazanırım canım. derecede gözüm yok bana yetecek bir puan alsam yeter. şimdiye kadar hiç dershane veya kursa gideek hazırlanmadım bir sınava. bu sene şartlar lehime olunca şansımı denemek istedim inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten. şimdi birde baskı var üzerimde herkes sen zekisin hırslısın yaparsın kesin kazanırsın diyo bu daha çok strese sokuyo herkesin benden beklentisi yüksek.

Anaaaa ne olucam diyip duruyosunuz. Olmayacagim insallah diyip evrene olumlu mesajlarimizi yolluyoruz

GUNAYDİİİNNN KİZLARRRR. Aksam hic uyuyamadim ama bugun CUMAAA. Arkidesinizin bos gunu oooohhh 3 gun tatil baslasin benim icin.
Bu arada batmalarim hala devam ediyor. Hayirlisi olsun. Kim bilir belkide bebis gelmistir.

İnşallah gelmiştir canım inan bende senin kadar sevinicem 😄😘

Gercekten ondan mı uZuluyoruz acaba daha bat gelmedi ya belli olmaZZ 😞😄

Anaaaa ne olucam diyip duruyosunuz. Olmayacagim insallah diyip evrene olumlu mesajlarimizi yolluyoruz

cem yılmazın reklamı gibi bebek istiyoruz yazıp evrene gönderelim mesajımızı

Gercekten ondan mı uZuluyoruz acaba daha bat gelmedi ya belli olmaZZ 😞😄

bence ondan canım. bende genelde her ay oluyo böyle ve kırmızıları gördüğüm anda geçiyo yeni aya hazırlanmak için

Olursanda bayaa erken olur nerdeyse 1 hafta var olmana... Bazen hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok yakin oluyor diyolar. Belkide oyle biseydir.

Valla canım inşallah öyledir.

Durup düşünüyorum, acaba psikolojik mi yapıyorum vs diye ama yani bel ağrısı, karın ağrısı nereye kadar psikolojik yaparım ki, resmen var.
Ayrıca daha önceden yazmışımdır, ilk ayım bu, o yüzden farklılıkları doğrudan anlamam şimdilik daha kolay.
Yalnızca sebebini kestiremiyorum işte.
Formda okuduklarıma göre, bu tür belirtiler yaşayanlar var hamilelik öncesi, umarım benimkiler de aynı cinstendir.

Bende de o yok tek. çok hafif, normal aylardaki gibi.
Ama işte belirtiler değişik değişik herkeste, ondan dolayı biz bunları hayra yoralım hayır olsun inşallah

Kızlar merhaba.uzun zamandır takip edemedim sizi işler çok yoğundu beni sorarsanız hala adet olmadım 41.gündeyim.doktorumdan randevu aldım p.tesi bakalım ne olacak

Ayneeennn bebis yaz 3400 a yolla evren sana bebis yollasin tobe tobe yaaa.., amaaaannn arada girgirada vurmak lazim yoksa hayat nail gecer oyle dimi ama

Son düzenleme:
İnşallah gelmiştir canım inan bende senin kadar sevinicem 😄😘
Sana yalan dunya selahattin sivesiyle "yirim seni yirim " diyorum. Kuzuuummm biz birlikte basladik insallah birlikte aliriz guzel haberleri. Valla yanliz birakmam sizi. Hepbirlikte haberleri alinca teyyy teyyy teyyy

Bende de o yok tek. çok hafif, normal aylardaki gibi.
Ama işte belirtiler değişik değişik herkeste, ondan dolayı biz bunları hayra yoralım hayır olsun inşallah

ben hayra yoramıyorum canım çünkü çalışma olmadı tam anlamıyla

Kızlar merhaba.uzun zamandır takip edemedim sizi işler çok yoğundu beni sorarsanız hala adet olmadım 41.gündeyim.doktorumdan randevu aldım p.tesi bakalım ne olacak

hoşgeldin canım inşallah bi sorun çıkmaz daha önce bu kadar geciktiği olurmuydu

Ayneeennn bebis yaz 3400 a yolla evren sana bebis yollasin tobe tobe yaaa.., amaaaannn arada girgirada vurmak lazim yoksa hayat nail gecer oyle dimi ama

öyle tabi canım. hergün stres hergün stres nereye kadar dimi ama

az önce çamaşır atacaktım makineye hadi bende duş alıp öyle atayım dedim. tam duşa girdim çeşmeyi bi açtım sular akmıyo. dımdızlak kaldım ortada azönce sular geldi hemen duşumu aldım makineye çamaşırları attım şimdide temizliğe geçeyim daha yemek yapacam oooffff bitmez bu işler

ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonra tekrar dönerim. öpüldünüz anacım

Hadi optuk kokladik seni ohhh miiisss. Kolay gelsin canim

Benim evimde bunların daha fazlasının yapılması lazım ama 6da işten çık servisle karşıya geç ohooooo.

Yarında misafirlerim olacak, binadan yeni tanışacağım 3 komşu, onun da stresi var, allah yardım etsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…