ayy üzüldüm yaa bulmuşken kaybetmek ne demek çok iyi biliyorum allah yardımcısı olsun gelmiyo buraya artık
benimde göğüs uçlarım o kadar acıyoki dokunmak ne kelime kolumu kıpırdatınca zonkluyo
evet ben özellikle lisansların yoğun olduğu sınıfı istiyorum dedim. akşamki sınıfta 1 tane lisans varmış çok alakasız konuları anlatıyolar lisanslarla. bakalım gündüz grubunda durum ne haftaya onu göreceğim. şuan benim elimde ihtiyaç soru bankası ve konu anlatım setleri var 2012 den kalma uzman kariyer ve yine ihtiyacın soru bankası ve konu anlatımlı setleri var. dershaneden yediiklim konu anlatımı yargı soru bankası data konu tarama testleri ve ihtiyacında yaprak test ve deneme testlerini veriyolarmış. inşallah faydasını görürüm. dediğin gibi birde ales denemekte fayda var. tabi bütün sorular testler bittikten sonra ona geçerim.
ben düz memurluk istiyorum alan bilgisine girmeyeceğim.
Selam herkese,
Dün akşam işten gelince yemek yapmak için mutfağa geçtim, bi 15 dakika sonra bacaklarım ağrımaya başladı duramadım ayakta. Kasıklarımda batmalar vardı yine.
Bugün yine ağrılarım var belime vuran, sanki regl olmadan önceki gün olacak ağrılar gibi. BAT 28 ama sürekli ağrım var, erken m regl olacağım bu sefer nedir.
Selam herkese,
Dün akşam işten gelince yemek yapmak için mutfağa geçtim, bi 15 dakika sonra bacaklarım ağrımaya başladı duramadım ayakta. Kasıklarımda batmalar vardı yine.
Bugün yine ağrılarım var belime vuran, sanki regl olmadan önceki gün olacak ağrılar gibi. BAT 28 ama sürekli ağrım var, erken m regl olacağım bu sefer nedir.
Canim elindeki kaynaklar cok guzel ve yeterli bence. zaten hepsini cozup bitirsen ooo tonla soru cozmus olursun. elindeki kaynaklarin disinda facebook da guzel soru ve kaynak yayinlayan sayfalar var ( kpss akademi gibi ) onlardanda faydalan,insallah istedigin sekilde bir sonuca ulasirsin.
1112 ye bende cok uzuldum. Sende benzer bir durum yasadigin icin onu cok daha yurekten anlarsin. Allahim bugunlerinde sabrini verir insallah.
bende 28 inde olacağım ama aşırı derecede göğüs ucu ağrım var resmen zonkluyo
inşallah kazanırım canım. derecede gözüm yok bana yetecek bir puan alsam yeter. şimdiye kadar hiç dershane veya kursa gideek hazırlanmadım bir sınava. bu sene şartlar lehime olunca şansımı denemek istedim inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten. şimdi birde baskı var üzerimde herkes sen zekisin hırslısın yaparsın kesin kazanırsın diyo bu daha çok strese sokuyo herkesin benden beklentisi yüksek.
GUNAYDİİİNNN KİZLARRRR. Aksam hic uyuyamadim ama bugun CUMAAA. Arkidesinizin bos gunu oooohhh 3 gun tatil baslasin benim icin.
Bu arada batmalarim hala devam ediyor. Hayirlisi olsun. Kim bilir belkide bebis gelmistir.
evet yaa valla oturduğum yerde bacaklarım falan uyuştu bide en arkadaydım sırtım cama doğruydu cama baktım soğuk pek gelmiyo ama ben çok üşüdüm valla iyiki akşam derslerini seçmemişim dedim gündüz yine farklı olur
evet canım aynen öyle dedim evde yok kapıya bak yok yemeğe bak yok çamaşır bulaşık ütü derken ders çalışmak hayal oluyor hem ben sözelciyim dinlerken daha çok giriyo kafama. akşam bile bi sürü şey öğrendim kağıt kalemim olmadığı halde :)) bir değişiklik yok canım durumunda. hala komada. dün doktorlar film çekti sonuçlarını hala söylemediler
Allah zihin açıklığı versin canım inşallah güzel geçer sınavın
Allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul etsin inşallah
günaydın canımmm
herkesde adet öncesi olan sendrom başlamış canım sanada. havalar bahane bizler bat geliyor bu ayda olmadı diye üzülüyoruz bence :/
ben dün eve hiç gelmedim gündüz kurstan çıkınca eşimi aradım burası kafama yattı diye o gitti ücreti ödemeye. ona demişler bu akşam gelsin bi dersleri görsün diye. bende arkadasıma gitmiştim akşam eşim ordan aldı kursa bıraktı beni. haliyle dün gündüz hava çok güzeldi üzerimde öyle kalın şeyler yoktu. ama bundan sonra daha tedarikli gideceğim bütün gece üşümekten uyuyamadım eşofmanın altına kilotlu çorap üstümede hırka giydim
Anaaaa ne olucam diyip duruyosunuz. Olmayacagim insallah diyip evrene olumlu mesajlarimizi yolluyoruz
Gercekten ondan mı uZuluyoruz acaba daha bat gelmedi ya belli olmaZZ 😞😄
Olursanda bayaa erken olur nerdeyse 1 hafta var olmana... Bazen hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok yakin oluyor diyolar. Belkide oyle biseydir.
bende 28 inde olacağım ama aşırı derecede göğüs ucu ağrım var resmen zonkluyo
inşallah kazanırım canım. derecede gözüm yok bana yetecek bir puan alsam yeter. şimdiye kadar hiç dershane veya kursa gideek hazırlanmadım bir sınava. bu sene şartlar lehime olunca şansımı denemek istedim inşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten. şimdi birde baskı var üzerimde herkes sen zekisin hırslısın yaparsın kesin kazanırsın diyo bu daha çok strese sokuyo herkesin benden beklentisi yüksek.
cem yılmazın reklamı gibi bebek istiyoruz yazıp evrene gönderelim mesajımızı
bence ondan canım. bende genelde her ay oluyo böyle ve kırmızıları gördüğüm anda geçiyo yeni aya hazırlanmak için
Sana yalan dunya selahattin sivesiyle "yirim seni yirim " diyorum. Kuzuuummm biz birlikte basladik insallah birlikte aliriz guzel haberleri. Valla yanliz birakmam sizi. Hepbirlikte haberleri alinca teyyy teyyy teyyyİnşallah gelmiştir canım inan bende senin kadar sevinicem 😄😘
Bende de o yok tek. çok hafif, normal aylardaki gibi.
Ama işte belirtiler değişik değişik herkeste, ondan dolayı biz bunları hayra yoralım hayır olsun inşallah
Kızlar merhaba.uzun zamandır takip edemedim sizi işler çok yoğundubeni sorarsanız hala adet olmadım 41.gündeyim.doktorumdan randevu aldım p.tesi bakalım ne olacak
Ayneeennn bebis yaz 3400 a yolla evren sana bebis yollasintobe tobe yaaa.., amaaaannn arada girgirada vurmak lazim yoksa hayat nail gecer oyle dimi ama
az önce çamaşır atacaktım makineye hadi bende duş alıp öyle atayım dedim. tam duşa girdim çeşmeyi bi açtım sular akmıyo. dımdızlak kaldım ortadaazönce sular geldi hemen duşumu aldım makineye çamaşırları attım şimdide temizliğe geçeyim daha yemek yapacam oooffff bitmez bu işler
ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonra tekrar dönerim. öpüldünüz anacım
Sana yalan dunya selahattin sivesiyle "yirim seni yirim " diyorum. Kuzuuummm biz birlikte basladik insallah birlikte aliriz guzel haberleri. Valla yanliz birakmam sizi. Hepbirlikte haberleri alinca teyyy teyyy teyyy
İnşallah tez zamanda guzel haberler gelirr :))
hoşgeldin canım inşallah bi sorun çıkmaz daha önce bu kadar geciktiği olurmuydu
Daha önce hiç böyle olmadı en fazla 3gün geçtiği olmuştu bu kadarı çok fazla.imternette sebep aradıkça kafam bi dünya oldu zaten(
ben hayra yoramıyorum canım çünkü çalışma olmadı tam anlamıyla
Benim evimde bunların daha fazlasının yapılması lazım ama 6da işten çık servisle karşıya geç ohooooo.az önce çamaşır atacaktım makineye hadi bende duş alıp öyle atayım dedim. tam duşa girdim çeşmeyi bi açtım sular akmıyo. dımdızlak kaldım ortadaazönce sular geldi hemen duşumu aldım makineye çamaşırları attım şimdide temizliğe geçeyim daha yemek yapacam oooffff bitmez bu işler
ben şimdilik kaçıyorum kızlar sonra tekrar dönerim. öpüldünüz anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?