Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çalışmayı o kadar takma bak bana bir kere oldu tuttu Rabbim ol desin yeter ki

Evet tatlım geldim evime amin hayirlisi olsun senin bat bnden önce insallah gelmz kirmzlrda bebisin göbişindedir

Ayy evet 4 aralik gunum ama mumkunse gelmesin kirmizilar. İstemiyorum yaaa. Batmalarim devam ediyor anlamadim valla. Ama bu sefer soz verdim kendime umut beslenicem uzulmemek icin. Gerci dun yine gittim test aldim ne olur olmaz evde dursun diye. her gitigim eczane farkli fiyat cekiyor anlamadim gitti.

Son düzenleme:
canım çalışmayı o kadar takma bak bana bir kere oldu tuttu Rabbim ol desin yeter ki

doğru diyosunda bende yumurta çatladığı günden önce 3 gün ilişki olmadı çatlama günüde olmadı. bu şartlarda öküz altında buzağı aramak olur hamilelik beklemek

Cimcimem sanırım olmadığı için benim bunalım:2::2:

olabilir kuzum ama dur bakalım sen geçen ayda benden sonra olmuştun bekle sık dişini

ben geldim kızlar
valla beni gören 3 gündür uykusuz ve taş ocağında çalışıyor sanır
heryerim dökülüyo yorgunluktan kolumu kıpırdatmaya halim yok
aslında akşam erken yattım sabahta geç kalktım ama hala uykum var
test çözerken bile gözlerim kapanıyo
yok yok
kış bana yaramıyo bildim ben

Kesinlikle banada yaramiyor. Hayat enerjimi aliyor resmen kapali bayik havalar. Soyle civil civil gunesli havalar offf muthis olurdu.

Kesinlikle banada yaramiyor. Hayat enerjimi aliyor resmen kapali bayik havalar. Soyle civil civil gunesli havalar offf muthis olurdu.

evet yaa tam baharın ilk günleri ne güzel oluyo kuşlar cıvıl cıvıl hava güneşli yeni yeni çiçekler açıyo :109:
hoş o zamanda evde oturup ders çalışamam gezmekten ama olsun:119:

Insallah gelmezler canim. Ben hic kullanma firsati bulamadm gebelk testi

Dikkat et canim hasta olma havalr dengesiz

Ust kat komsumu dogal dogum kontrol yontemi diye piyasaya cikaricam valla. Bu kadin yuzunden cocuk fikrinden vazgecmeme az kaldi. Evde cocuk degil canavar yetistiriyor bildigin. Birkez daha anladim anne olmak baska cocuk yetistirmek cok baska.

Ust kat komsumu dogal dogum kontrol yontemi diye piyasaya cikaricam valla. Bu kadin yuzunden cocuk fikrinden vazgecmeme az kaldi. Evde cocuk degil canavar yetistiriyor bildigin. Birkez daha anladim anne olmak baska cocuk yetistirmek cok baska.
Benim üst kat komşumdan bahsediyorsun sanırım gecenin bir vaktine kadar odalar arasında at koşturuyor. Sabahın köründe uyanıyor haftasonu bile.. Ilk taşındığım sıralarda hergün sabahın köründe matkap çalıştırıyordu
Ağaç yaşken eğilir çocuklarını şimdiden terbiye etmezlerse sonunda da kendileri görür bedelini..

yemeği fırına sürdüm bi alata kaldı onuda yarım saat sonra yapacam oh yemekler hazır

Canin sagolsun sefamiz olsunnn.

Dikkat et canim hasta olma havalr dengesiz

dikkat etmeye çalışıyorum ama elimde değil hemen yakalanıyorum hastalığa

çok haklısın canım her çocuk doğuran anne olamadığı gibi her annede çocuk yetiştiremiyor.
benim arkadasım var çocuğu anasınıfa gidiyo hala geceleri altını bağlıyo
çocuk doğru dürüst konuşamıyo bile. hala biberonla süt içiyo

ablamın kızıda anasınıfına gidiyo ama 2 yaşındayken tuvaletini söylemeye başladı her işini kendi görür evde ablama hiç belası olmaz otursan büyük insan gibi laf anlatır sana.

kıyaslama yapmak istemem ama şimdi arkadasımda çalışıyo ablamda çalışıyo hemde ablam 7 gün vardiyalı çalışıyo ona rağmen çocuğunun eğitimiyle ilgilenebiliyo bu arkadas memur ona rağmen hala bezi bile atamadılar.
kıyamıyomuş geceleri uyandırmaya oğluşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…