Benim üst kat komşumdan bahsediyorsun sanırımgecenin bir vaktine kadar odalar arasında at koşturuyor. Sabahın köründe uyanıyor haftasonu bile.. Ilk taşındığım sıralarda hergün sabahın köründe matkap çalıştırıyordu
Ağaç yaşken eğilir çocuklarını şimdiden terbiye etmezlerse sonunda da kendileri görür bedelini..
çok haklısın canım her çocuk doğuran anne olamadığı gibi her annede çocuk yetiştiremiyor.
benim arkadasım var çocuğu anasınıfa gidiyo hala geceleri altını bağlıyo
çocuk doğru dürüst konuşamıyo bile. hala biberonla süt içiyo
ablamın kızıda anasınıfına gidiyo ama 2 yaşındayken tuvaletini söylemeye başladı her işini kendi görür evde ablama hiç belası olmaz otursan büyük insan gibi laf anlatır sana.
kıyaslama yapmak istemem ama şimdi arkadasımda çalışıyo ablamda çalışıyo hemde ablam 7 gün vardiyalı çalışıyo ona rağmen çocuğunun eğitimiyle ilgilenebiliyo bu arkadas memur ona rağmen hala bezi bile atamadılar.
kıyamıyomuş geceleri uyandırmaya oğluşunu
Ahahaha o zaman seninkiyle benimki zıtmiş
Ahahaha o zaman seninkiyle benimki zıtmişbenimki de tam tersi oğlum otur demeyen bir tip :))
Kizlar istanbulda bildiginiz jinekologlar var mii ?? ve fiyatlari ne kadar muayene parasi kaç para aliyorlar
Buna bi bak istersen canim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/668633-kadin-dogum-doktoru-tavsiyesi.html
Yavuz hırsız hesabı üstüne bi de seni mi uyarıyor:)) benimki farkında, çok gürültü geliyor mu diyor evet diyorum ama gelişme yok sadece soruyor
Meraba kızlar gectm sınavı şükür ama hala adet olmadm yaa aklıma takılıoo stres mi bebek mi die offf insan adetini bu kdr istekli bekler mi yagünaydın kızlar nasılsınız. hayırlı ve mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.
Hoşgeldin canım
Gözün aydın sınavını gecmene sevindim. Yüksek lisans mı yapıyordun sen??
Günaydın canım zaten haftasonu olunca bugün pek giren olmaz akşama dökülürler kızlar
Herkese iyi geceler yaşım 29 bat sanırım 5 aralık bu denediğimiz 9.ay.Aslında denediğim demek yanlış olur.Geçen ay adetim 36 günde bir oluyor diye adet düzenleyici ilaç verdi o da yumurtalığımda 5cm bir çatlamamış yumurta kistie neden oldu o yüzden bu ay deneyemiyoruz 30 adet ilaç verdi primolut diye şimdi de onu içiyorum günde 3 tane kist gitsin diye bitince 5 gün içinde olursun dedi bakalım bu ay da bir olalım...Hayırlısı sonrası
Günaydın kızlar. Bugün hayatımda ilk kez asure pisirecegim bakalım becerebilecek miyim
Bu arada sabah namazına kalkamiyorum demiştim, bu sabah ezan okunduğu sıra cami de dibimizde olunca uyandım nasıl olduysa gayet bilinçli ve hepimiz için dua ettim Allahım kabul etsin inşallah bebeklerimiz bize gelsin
Gunaydin can tanesi. Musmutlu bi gun olsun hepimiz icin...Gunaydın kızlarr :)
Kolay gelsin simdiden. Bi haftadir kimse yok valla aksam gelsede millet iki lafin belini kirsakgünaydınlar olsun herkese.. küçük bir kahvaltı faslından sonra böyle güneşli bir tatil gününde maalesef önce temizlik yapıcam sonra zaman kalırsa yürüyüşe çıkıcam. sizler nasılsınız?? akşama gelin emi iki muhabbet edelim. şimdilik hoşçakalın
Yavuz hırsız hesabı üstüne bi de seni mi uyarıyor:)) benimki farkında, çok gürültü geliyor mu diyor evet diyorum ama gelişme yok sadece soruyor
Meraba kızlar gectm sınavı şükür ama hala adet olmadm yaa aklıma takılıoo stres mi bebek mi die offf insan adetini bu kdr istekli bekler mi yahani bebiş deilse biran önce adet olim önüme bakim
. Ck saol cnm evet öğretmenm hem calışıorm hem de yksek lisans yapıorm. Canm iki hfta önce doktora gttm bebek düşünyrm kontrol amaçlı deyip allaha şükr bişe cıkmadı. Bebektenmi acaba bu sınavn stresimi bilemedm biraz daha beklicem hala adet olmazsam test yapcmGözün aydın sınavını gecmene sevindim. Yüksek lisans mı yapıyordun sen??
Adetin için test yaptırsana bi belki bebektendir değilse de kist var mı yok mu öğrenirsin muayeneyle. Yoksa stres yaptıkça gecikiyor min ol..
Canm cıkmazsa die bekliim diorm üzülmemek için belki sınavn stresiydi gelmezse bikaç gün daha adetim yapcm testGunaydin can tanesi. Musmutlu bi gun olsun hepimiz icin...
Kolay gelsin simdiden. Bi haftadir kimse yok valla aksam gelsede millet iki lafin belini kirsak
Hic sorma hic. Oldurebilirdim kapiya geldiginde. Bu sabahta 7 de basladi ciyakkana seyansi. Apartman kurallari diye bi yazi asicam yakinda kapisina
Super hadi gecmis olsun. Bence bi test yap artik en azindan kafan rahatlasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?