Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bikere surekli cicuga bagirip duruyor resmen 2,5 3 yasindaki cocukla koca insan gibi kavga ediyor. Evimde uzun bi koridor var allahim olmaz olsaydi o koridor. Okuldan geliyorum butun gun zaten kafam olmus 1 milyon bide bu kadinin bagirtilari. Bir cocuga babasi ancak bu kadar kotulenebilir adamin ne babaligi kaliyor ne adamligi ve bunu o kucucuk cocuga sabahtan aksama kadar bagira cagira anlatiyor. Yazik diyorum gercekten cok yazik...

Ahahaha o zaman seninkiyle benimki zıtmiş benimki de tam tersi oğlum otur demeyen bir tip :))

Valla hangisi daha beter bilemedim. o kadar bagirmaya o cocuk oturup kaliyomu yooo oda bagiriyor tam yurttan sesler korosunu olusturuyolar. Bide bana gelmis muzigin sesi geliyomus kisicakmisim. Sen dua et ben seni orda bogmadim.

Kizlar istanbulda bildiginiz jinekologlar var mii ?? ve fiyatlari ne kadar muayene parasi kaç para aliyorlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız. hayırlı ve mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.
Meraba kızlar gectm sınavı şükür ama hala adet olmadm yaa aklıma takılıoo stres mi bebek mi die offf insan adetini bu kdr istekli bekler mi ya hani bebiş deilse biran önce adet olim önüme bakim

Herkese iyi geceler yaşım 29 bat sanırım 5 aralık bu denediğimiz 9.ay.Aslında denediğim demek yanlış olur.Geçen ay adetim 36 günde bir oluyor diye adet düzenleyici ilaç verdi o da yumurtalığımda 5cm bir çatlamamış yumurta kistie neden oldu o yüzden bu ay deneyemiyoruz 30 adet ilaç verdi primolut diye şimdi de onu içiyorum günde 3 tane kist gitsin diye bitince 5 gün içinde olursun dedi bakalım bu ay da bir olalım...Hayırlısı sonrası

günaydınlar olsun herkese.. küçük bir kahvaltı faslından sonra böyle güneşli bir tatil gününde maalesef önce temizlik yapıcam sonra zaman kalırsa yürüyüşe çıkıcam. sizler nasılsınız?? akşama gelin emi iki muhabbet edelim. şimdilik hoşçakalın

Günaydın kızlar. Bugün hayatımda ilk kez asure pisirecegim bakalım becerebilecek miyim
Bu arada sabah namazına kalkamiyorum demiştim, bu sabah ezan okunduğu sıra cami de dibimizde olunca uyandım nasıl olduysa gayet bilinçli ve hepimiz için dua ettim Allahım kabul etsin inşallah bebeklerimiz bize gelsin

Gözün aydın sınavını gecmene sevindim. Yüksek lisans mı yapıyordun sen??
Adetin için test yaptırsana bi belki bebektendir değilse de kist var mı yok mu öğrenirsin muayeneyle. Yoksa stres yaptıkça gecikiyor min ol..

Primolut'u adet geciktirici olarak kullaniyodum evlenmeden once. Saatlerine cok dikkat edilmesi gereken bi ilac ilaci biraktiktan 2-3 gun sonra adet oluyodun normale gore daha yogun bi sekilde. İnsallah ise yarar sende bu sikintindan kurtulmus olursun

Gunaydin canim. Allah kabul etsin hrm dualarini hem asureni afiyetle yiyin insallah.internette guzel tarifler var bende oyle ogrenmistim yapmayi.

Gunaydın kızlarr :)
Gunaydin can tanesi. Musmutlu bi gun olsun hepimiz icin...
Kolay gelsin simdiden. Bi haftadir kimse yok valla aksam gelsede millet iki lafin belini kirsak
Yavuz hırsız hesabı üstüne bi de seni mi uyarıyor:)) benimki farkında, çok gürültü geliyor mu diyor evet diyorum ama gelişme yok sadece soruyor

Hic sorma hic. Oldurebilirdim kapiya geldiginde. Bu sabahta 7 de basladi ciyakkana seyansi. Apartman kurallari diye bi yazi asicam yakinda kapisina

Meraba kızlar gectm sınavı şükür ama hala adet olmadm yaa aklıma takılıoo stres mi bebek mi die offf insan adetini bu kdr istekli bekler mi ya hani bebiş deilse biran önce adet olim önüme bakim

Super hadi gecmis olsun. Bence bi test yap artik en azindan kafan rahatlasin...

. Ck saol cnm evet öğretmenm hem calışıorm hem de yksek lisans yapıorm. Canm iki hfta önce doktora gttm bebek düşünyrm kontrol amaçlı deyip allaha şükr bişe cıkmadı. Bebektenmi acaba bu sınavn stresimi bilemedm biraz daha beklicem hala adet olmazsam test yapcm

Canm cıkmazsa die bekliim diorm üzülmemek için belki sınavn stresiydi gelmezse bikaç gün daha adetim yapcm test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…