Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba kızlar gectm sınavı şükür ama hala adet olmadm yaa aklıma takılıoo stres mi bebek mi die offf insan adetini bu kdr istekli bekler mi ya hani bebiş deilse biran önce adet olim önüme bakim

canım bekle stres geçti diye hemen adet olacaksın diye bir kural yok. inşallah bebektir. bakalım bugün test yap sen eneğ negatif çıkarsa o zaman pazartesi bir doktora görün. doktorlar 45 günü bulursa gecikme sayıyorlarmış benim salak doktor öyle söylemişti

hoşgeldin umarım kist hemen gecer ve çalışmalara tekrar başlarsın.
listeye eklenmek istermisin

günaydın kızlaaaar nasılsınız
hayırlı ve mutlu günler olsun inşallah

su aşuremi gönder bi zahmet bak burda canı çeken biri var

Kızlar 4 aydır bebek denemesi yapıyorum her ay sonunda test çubuğunda tek çizgi görmek canımı sıktı. Eşimle doktora gittik benim hormon değerlerim normal çıktı eşimde sperm hareketliliği az çıktı. Doktor bana Klomen 50mg tablet verdi adetimin 5. günü başlanıp 5 gün kullanıyormuş yumurtaların gelişmesine ve çoğalmasına yarıyormuş. Süreci hızlandıralım dedi. Eşimin doktoru Mone diye birilaç vermiş. Afrodizyak etkisi yapıyormuş Bu ilacı kullanıp yararını gören var mı? Eşim afrodizyağa ihtiyacım yok diyo kullanmıyo..

Cnm iki üç gün gecikti yapim mi gercekten seni dinleyp yapıcam testi aksama ama negatif cıkarsa yinede bebek olma ihtimali varmı

valla canım ben 2. gün yapmıştım ve pozitifti ama benim bütün hamilelik belirtilerim vardı.
hiç belirti görmeden hamile olduğunu öğrenenlerde var tabi.
negatif çıkarsa pazartesi doktora gidip kanda baktırırsın caım geç döllenmeyse çıkmaz idrarda

klomeni bende 3 ay kullandım ama mone yi bilemiyorum canım erkek infertilitesi bölümüne bir bak istersen orda yardımcı olabilecekler vardır

çift çizgiyi görmeyi bkleyenlerdenim bnde ama doktor sürecim zorluyor bu ay bnnm sol tüp kapalı. bu ay klomen kullandm sabak ve akşam. üç yumurtam olmuş fakat çok büyümüüşler bu yüzden duphaston verdi. kendiliğinden olabilir dedi bu ilacı kullanıp faydası ollan var mı sende klomen kullanmışsın nasıl kullandın neler oldu anlatır mısın

hoşgeldin canım
ben klomeni adetin 5. günü başladım günde 2 defa kullandım. ilaç bitince yumurta takibine gittim gerekli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi oldum tabi bende tutmadı duphastonu hiç kullanmadım canım.

Ya arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var.Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım 2 gün silik çizgi çıktı dün de silik olan çizgi daha bi silik çıktı.Şimdi ben yumurtlamadan çatlamış mı oluyo_?hamile kalma şansım yok mu?

benimde 10 aralık eklermisin

bnde o şekilde klomeni kullanmıştım fakat birden bire büyüme yaptılar. bu yüzden duphaston kullanıyorum umarım sonucum güzel gelir.

uzun zamndan sonraa merhabaa kıslarrr vla bu topigi unutmuştum gördüm zıpladım

Kizlaarr. Iki kerecik seettik biz, nokta atisi yapmis olabilir miyiz??=)

Belirtilerim: Birgun felaket grip gibi hasta oldum vucudum lime limeydi ama grip yoktu. O gun 48 saat uyudum=)
Sonra gaz oldu, kaburgalarimin altinda.
Kasiklarimda batmali agri.
Memelere simsek cakmasi gibi uctan dibe sanci girmesi..
Dun bi koktu hersey bana.. Ustumu cıkardim, bardaklari uzaklastirdim, kedime rest cektim fln=)
Mide bulantisi hafif bas donmesi...
Veee goguslerime aynadan bir baktim ki uzaktan her tarafi yesil yesil damar olmus... Yani ben pek akca pakcayim, hep yesil miydi bu memeler, simdi mi farkettim???

Ayh bi heyecan bi heyecan. Ha evet test yaptim reglime 5 gun kala, gun icinde, negatif cikti. Yarin sabahi bekliyorum, reglime iki gun kalmis olacak hohohoho coook heyecanli..

ya gercekten psikolojikse bunlar kendimden korkucam, kendimi icmelere gezmelere vericem.. Hamile kalirsam bebek benimdir, kalmazsam zaten hic benim olmamistir

supermis valla. İnsallah dogru sinyaller aliyosundur.

Belirtilere bak gözüm korktu valla bende hiç bunlar yok bu ayda mı olmadı :)

Kuzum yaa bende su kasik agrisindan baska hic bisey yok onuda hamilelige hic baglamiyorum. Anaaaaammm bu aydamu bosa gecti yoksaaa. Aglarim ama yaaaa

Bendede arada sancı gırıo kısa surelı o kadar oda arada ama endişelenme bitanem çünkü ben her ay hamile gibi hissediyorum kendimi fıs cıkıo bu ay tam tersi inş hamişiZdir :)

canım 1 hafta devam et teste
yumurtlamakla yumurtanın çatlaması aynı şey zaten.

benimde 10 aralık eklermisin

kaçıncı deneme ve yaşıda yazarmısın canım

uzun zamndan sonraa merhabaa kıslarrr vla bu topigi unutmuştum gördüm zıpladım

sen bizi niye unuttun bakim

48 saat uyku mu
belirtiler süper canım inşallah hamilesindir. 5 gün önce test yapman yanlış olmuş çok erken daha. bence adetin gecikirse ertesi gün yap hemen

Kuzum yaa bende su kasik agrisindan baska hic bisey yok onuda hamilelige hic baglamiyorum. Anaaaaammm bu aydamu bosa gecti yoksaaa. Aglarim ama yaaaa

dur kuzum sen ağlama ben ağlayayım çünkü bende kasık ağrısı bile yok burnumun yanında nur topu gibi bir sivilcem çıktı

kızlar kocamın tuhaf bir yemek isteği var
tuhaf dediğim şöyle
ızgaralık etleri parmak büyüklüğünde doğrayıp fırın poşetinde susuz pişirmemi istedi

şimdi benim kafam karıştı
fırın poşetinde susuz et pişince poşete yapışmazmı
ve kuru olmazmı :44:

bir defa poşetsiz denedim onda kupkuru olmuştu :26:

Yok canim marine edersen eti kuru olmaz hatta su bile birakir posete. Benimkide sever biyle etli seyleri ben eti 1-2 saat oncedende zeytinyag ve kekikle marine ediyorum. Biraz boyle bekleyince cok guzel oluyor.tuzunuda en son posete koyarken atiyorum cok guzel oluyor.

Bendede arada sancı gırıo kısa surelı o kadar oda arada ama endişelenme bitanem çünkü ben her ay hamile gibi hissediyorum kendimi fıs cıkıo bu ay tam tersi inş hamişiZdir :)

Eheeee belirtiler ayni. Bak ben sana diyorum yaz bunu bitarafa biz seninle bu gidisle ya birlikte ya arka arkaya hamile kalicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…