- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Yok canim marine edersen eti kuru olmaz hatta su bile birakir posete. Benimkide sever biyle etli seyleri ben eti 1-2 saat oncedende zeytinyag ve kekikle marine ediyorum. Biraz boyle bekleyince cok guzel oluyor.tuzunuda en son posete koyarken atiyorum cok guzel oluyor.
Eheeee belirtiler ayni. Bak ben sana diyorum yaz bunu bitarafa biz seninle bu gidisle ya birlikte ya arka arkaya hamile kalicaz
sen şu tarifi açık açık yaz bakayım canım
kırmızı et zeytnyağıyla kuru olmuyor dimi
Buyrun tarif geliyor. Ben surekli boyle yapiyorum guzel bi et oluyor. Biz seviyoruz. Hatta ogleden hazirlayip dolaba koyarsan cok daha guzel oluyor.
1 çay bardağı süt( sen ete gore yarimda yapabilirsin. En minik cay bardaklarindan)
1 çay bardağı ayçiçek yağı( ete gore yarim yapabilirsin)
Birazcik karabiber
1 çay kaşığı kekik
En son torbaya koyarken tuzunu atiyosun uzerine bu sekilde 1-2 saat beklet
Bu kadar isteeeafiyet olsun
zamanım kısıtlı olduğu için bekletme işlemini 15 dk da bıraktım onun dışında sütüm kalmamıştı onu eklemedim diğerlerini yaptım sürdüm fırına inşallah güzel olur yoksa akşama yemek yok
Yok merak etme guzel ve lezzetli oluyor. Ama sonucu mutlaka yaz bana
Kızlar şimdi test yaptm negatif iki gün gecikti adetim
. Nedense bu sefer ck üzüldm ya doktora gidip kesin şekilde üzülmk istemyormtamam canım yazarım
canım pazartesi doktora git bakalım birde kandan baktır
. Nedense bu sefer ck üzüldm ya doktora gidip kesin şekilde üzülmk istemyorm
Canım niye gecikti acaba pazartesi sen git mutlaka doktora..
canım 1 hafta devam et teste
yumurtlamakla yumurtanın çatlaması aynı şey zaten.
kaçıncı deneme ve yaşıda yazarmısın canım
sen bizi niye unuttun bakim
48 saat uyku mu
belirtiler süper canım inşallah hamilesindir. 5 gün önce test yapman yanlış olmuş çok erken daha. bence adetin gecikirse ertesi gün yap hemen
dur kuzum sen ağlama ben ağlayayım çünkü bende kasık ağrısı bile yok burnumun yanında nur topu gibi bir sivilcem çıktı
Sağol canım valla anneme sora sora yaptım fena da olmadı artık hep yapacağım
Canlarm iki hafta önce doktora gttmbebek düşünyorm kontrol amaçlı diye hiç kötü bişeym çıkmadıama canım gitmezsen ve adet olmazsan daha çok üzüleceksin. boş yere stres yapacaksın yine acaba test yanlışmıydı falan diye.
bence git ve eğer tedavi olman gereken bir durum varsa biran önce başla ve yeni aya hazırlan
Şöyle bir gerçek var, korunmayı bırakınca vücutta düzensizlikler olabiliyor..
Marmelat nasılsın canım öğretmenler günümüz.kutlu olsun
Ellerine saglik canim eminim cok guzel olmustur.Sağol canım valla anneme sora sora yaptım fena da olmadı artık hep yapacağım
Canlarm iki hafta önce doktora gttmbebek düşünyorm kontrol amaçlı diye hiç kötü bişeym çıkmadı
Oooo hanfendi yoktunuz nerelerdesiniz. Ozlettiniz valla. Merak etmeye baslamistim artik.ben geldimm kızlar napiyosunz bakimmm
vlaa arada unutmuşum burayı ama artık gelirimmmmm balım naslsn
Canlarm iki hafta önce doktora gttmbebek düşünyorm kontrol amaçlı diye hiç kötü bişeym çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?