Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen şu tarifi açık açık yaz bakayım canım
kırmızı et zeytnyağıyla kuru olmuyor dimi

sen şu tarifi açık açık yaz bakayım canım
kırmızı et zeytnyağıyla kuru olmuyor dimi

Buyrun tarif geliyor. Ben surekli boyle yapiyorum guzel bi et oluyor. Biz seviyoruz. Hatta ogleden hazirlayip dolaba koyarsan cok daha guzel oluyor.
1 çay bardağı süt( sen ete gore yarimda yapabilirsin. En minik cay bardaklarindan)
1 çay bardağı ayçiçek yağı( ete gore yarim yapabilirsin)
Birazcik karabiber
1 çay kaşığı kekik
En son torbaya koyarken tuzunu atiyosun uzerine bu sekilde 1-2 saat beklet
Bu kadar isteee afiyet olsun

zamanım kısıtlı olduğu için bekletme işlemini 15 dk da bıraktım onun dışında sütüm kalmamıştı onu eklemedim diğerlerini yaptım sürdüm fırına inşallah güzel olur yoksa akşama yemek yok

. Nedense bu sefer ck üzüldm ya doktora gidip kesin şekilde üzülmk istemyorm

ama canım gitmezsen ve adet olmazsan daha çok üzüleceksin. boş yere stres yapacaksın yine acaba test yanlışmıydı falan diye.
bence git ve eğer tedavi olman gereken bir durum varsa biran önce başla ve yeni aya hazırlan

vlaa arada unutmuşum burayı ama artık gelirimmmmm balım naslsn

Canlarm iki hafta önce doktora gttmbebek düşünyorm kontrol amaçlı diye hiç kötü bişeym çıkmadı

Son düzenleme:
Sağol canım valla anneme sora sora yaptım fena da olmadı artık hep yapacağım
Ellerine saglik canim eminim cok guzel olmustur.

Canlarm iki hafta önce doktora gttmbebek düşünyorm kontrol amaçlı diye hiç kötü bişeym çıkmadı

Boyle belemekte cok zor gercekten. Ben ilk ayimda tam 7 gun sonra adet oldum kafayi yiyordum. İdrarda cikmiyor kanda cok az bi yukselme bekleyelim diyo doktor sonra 36. Gunumde cok siddetli bi sekilde adet olmustum. Ama o bekleme sureci beni cok uzmustu.

ben geldimm kızlar napiyosunz bakimmm
Oooo hanfendi yoktunuz nerelerdesiniz. Ozlettiniz valla. Merak etmeye baslamistim artik.

vlaa arada unutmuşum burayı ama artık gelirimmmmm balım naslsn

tamam bakalım gelirsen sorun yok
iyiyim kuzum sen nasılsın

olsun hayatım sen yinede git doktor 2 hafta öncesinden göremezki gecikmeye sebep olan bişey varsa. hem kötü bişeyinin çıkmamasına sevindim inşallah sadece gecikmiştir kör olasıca kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…