Marmelat nasılsın canım öğretmenler günümüz.kutlu olsun
Canim haklısın yoktum biliyosn 1hafta sonra eşimi görünce hasret giderdikEllerine saglik canim eminim cok guzel olmustur.
Boyle belemekte cok zor gercekten. Ben ilk ayimda tam 7 gun sonra adet oldum kafayi yiyordum. İdrarda cikmiyor kanda cok az bi yukselme bekleyelim diyo doktor sonra 36. Gunumde cok siddetli bi sekilde adet olmustum. Ama o bekleme sureci beni cok uzmustu.
Oooo hanfendi yoktunuz nerelerdesiniz. Ozlettiniz valla. Merak etmeye baslamistim artik.
Marmelat nasılsın canım öğretmenler günümüz.kutlu olsun
kızlaaaarrrrr kızlar kızlar
çok mutluyummmmmm
kuzenimin ateşi çok şükür düşmüş
salı veya çarşamba günü tekrar ameliyata alınacakmış böyle giderse
ay çok sevindim yaaaaaaa bugün 9. gün olmuştu uyutulalı ama salı veya çarşamba uyandırılacakmış
inşallah çok daha iyi olacak. tamamen iyileşecek gözünü açacak ve konuşmaya başlayacak inşallahhh
Canim haklısın yoktum biliyosn 1hafta sonra eşimi görünce hasret giderdikbnde seni özledim tatlim
Canim yaa cok sevindim. Demekki vucudu artik tepki veriyor. Bu cok guzel bisey. İnsallah o hastaneden yuruyerek ciktiginida goruceksiniz.kızlaaaarrrrr kızlar kızlar
çok mutluyummmmmm
ay çok sevindim yaaaaaaa bugün 9. gün olmuştu uyutulalı ama salı veya çarşamba uyandırılacakmış
inşallah çok daha iyi olacak. tamamen iyileşecek gözünü açacak ve konuşmaya başlayacak inşallahhh
Ooohhh cok iyi yapmissiniz canim. Allah muhabbetinizi daim etsin insallah.
Canim yaa cok sevindim. Demekki vucudu artik tepki veriyor. Bu cok guzel bisey. İnsallah o hastaneden yuruyerek ciktiginida goruceksiniz.
Bu arada et nasil oldu ? Merak ettim
Ayyyyyyyy cnm çok sevindimm allah yardımcısı olsunn insallah ameliyati iyi geçer ve bir an önce iyileşir
Canim yaa cok sevindim. Demekki vucudu artik tepki veriyor. Bu cok guzel bisey. İnsallah o hastaneden yuruyerek ciktiginida goruceksiniz.
Bu arada et nasil oldu ? Merak ettim
Canım allahın izniyle iyileşecek inşallah ayagida kalkacak rabbim okdr duayi karşılıksız bırakmazçok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarla hayata tutundu benim kuzucum.
ilaçlarını değiştirmiş doktorlar dün hemen düşmüş ateşi inşallah dahada iyi olacak komadan bir çıksa normal odada görsek içimiz daha çok rahat edecek ama inşallah oda olacak. 23 yaşında gencecik daha. inşallah gençliğin verdiği sağlıkla yenilenir toparlanır biran önce.
et iyi oldu çok yumuşak değildi ama çokda sert değildi. sanırım süt olmadığı için sert oldu. bide buzu tam çözülmemişti mikrodalgada çözdürdüm buzunu. ama güzeldi yinede yedik doyduk. çok sağol tarifin için. birdahaki sefere sütle yapıp 2 saat bekleteceğim
Aminn canım çok sağol :)) sen neler yapiyon
çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarla hayata tutundu benim kuzucum.
ilaçlarını değiştirmiş doktorlar dün hemen düşmüş ateşi inşallah dahada iyi olacak komadan bir çıksa normal odada görsek içimiz daha çok rahat edecek ama inşallah oda olacak. 23 yaşında gencecik daha. inşallah gençliğin verdiği sağlıkla yenilenir toparlanır biran önce.
et iyi oldu çok yumuşak değildi ama çokda sert değildi. sanırım süt olmadığı için sert oldu. bide buzu tam çözülmemişti mikrodalgada çözdürdüm buzunu. ama güzeldi yinede yedik doyduk. çok sağol tarifin için. birdahaki sefere sütle yapıp 2 saat bekleteceğim
İyiyim canim cok sagol cok degisiklik yok bende oyle yuvarlaniyorum iste
Bak gorursun nasil ayaklanip yurucek. Sen yeterki icini ferah tut.
Eti daha uzun beklettiginde emin ol cok daha guzel ve yumusak oluyor.
. Canm gözün aydn ck sevndim gecmiş olsun şimdiden şükür allahıma. Arıcam doktoru haftaiçi gel derse gtcem cnm gecikme içinkızlaaaarrrrr kızlar kızlar
çok mutluyummmmmm
Canım allahın izniyle iyileşecek inşallah ayagida kalkacak rabbim okdr duayi karşılıksız bırakmaz
İyiyim canim cok sagol cok degisiklik yok bende oyle yuvarlaniyorum iste
Bak gorursun nasil ayaklanip yurucek. Sen yeterki icini ferah tut.
Eti daha uzun beklettiginde emin ol cok daha guzel ve yumusak oluyor.
. Canm gözün aydn ck sevndim gecmiş olsun şimdiden şükür allahıma. Arıcam doktoru haftaiçi gel derse gtcem cnm gecikme için
Daha once soyledigim su batmalarim hala gecmedi.İyice kasiklarima indi anlamadim valla.Bide bi gorsen yaniyorum resmen yazlik pijamalari giydim artik. Dersenki yimirta gunlerini degerlendirdinmi valla o is karisti bizde bende bu ay amaaaannn baslarim yimirtasinada kocanin kaprisinede deyip salladim. Faliyet oldu ama yimirta gunune denk geldimi gelmedimi onu bilmiyorum iste. O yuzden olmazsada bu ay cok uzulmem.Allah iyilik versin canim :)) varmi vücutta bi degisiklik :))
Daha once soyledigim su batmalarim hala gecmedi.İyice kasiklarima indi anlamadim valla.Bide bi gorsen yaniyorum resmen yazlik pijamalari giydim artik. Dersenki yimirta gunlerini degerlendirdinmi valla o is karisti bizde bende bu ay amaaaannn baslarim yimirtasinada kocanin kaprisinede deyip salladim. Faliyet oldu ama yimirta gunune denk geldimi gelmedimi onu bilmiyorum iste. O yuzden olmazsada bu ay cok uzulmem.
Daha once soyledigim su batmalarim hala gecmedi.İyice kasiklarima indi anlamadim valla.Bide bi gorsen yaniyorum resmen yazlik pijamalari giydim artik. Dersenki yimirta gunlerini degerlendirdinmi valla o is karisti bizde bende bu ay amaaaannn baslarim yimirtasinada kocanin kaprisinede deyip salladim. Faliyet oldu ama yimirta gunune denk geldimi gelmedimi onu bilmiyorum iste. O yuzden olmazsada bu ay cok uzulmem.
ayyy ku adamların tam yumurtlama gününe gelen kaprisleri ne olacak böyle
benimkide kalan 3 hafta tepemden inmez ama tam yumurtlama haftamda ya çok yorgundur yada uykusu gelmiştir deli ediyo beni
çok teşekkür ederim kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınızla yanımda oldunuz hep. inşallah sedyede girdiği hastaneden yürüyerek çıkarda bize bayram yaşatır.
elcem canım inşallah bir sorun çıkmayacak sendede.söktürücü falan verir gebelik yoksa sonra çalışmalara tam gaz başlarsın sende
O günlere denk gelmdyse bncede üzülme olmazsa ama ne olacagi belli olmaz canikom :)) bnmde dün kasıklarım da agri vardı yumurylma agrisi gbi ama mümkün degil dün regl bitti ilginc bu ay dinlemycm kendimi zaten akışına artik
ayyy ku adamların tam yumurtlama gününe gelen kaprisleri ne olacak böyle
benimkide kalan 3 hafta tepemden inmez ama tam yumurtlama haftamda ya çok yorgundur yada uykusu gelmiştir deli ediyo beni
Bnmki allahtan kapris yapamiyo haftasonlari buldugu için beni
Amin canm inşallah sağlıkla ayağa kalkacak. İnşallah canm acaba kaç gün gecikmesi kötü benmki iki gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?