Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi akşamlar kızlar
Cimcimem gözün aydın tekrardan inşallah daha daha iyi olacak
Marmelat gözün aydın canım kocisine kavuşmanın tadını çıkar
Matmazel kuzu sende birşeyler mi var yoksam

benimkide öyle kuzum sıkma canını.
hatta ben geçen biz senle çocuk falan yapamayız sen çocuk olması uygun günlerde ya çok yorgunsun ya uykun var senin spaydırmenlerde sana bağlı mecbur içinde ölüyolar dedim

Iyi akşamlar kızlar

inşallah kuzummmmmmm

Evet canim en iyisi düşünmemek bizim bebişler umulmadik zamanda gelicek

Kızlar şimdi test yaptm negatif iki gün gecikti adetim
Merhaba, ben yazdıklarına bakarak seni hep hamile diye düşündüm, sanki hamileyim diyeceksin birgun diye, bence o teste güvenme şimdilik kan testi yaptir, i̇nsallah istediğin sonuc olur o zaman

Iyi akşamlar kızlar

Oyle deme beee bak heyacan basar simdi beni olabilirmi ki :44:

Hahaha super demissin valla. İsin sirri marmelattaymis haftada 2 gun ohhh missss

Oyle deme beee bak heyacan basar simdi beni olabilirmi ki :44:

Hahaha super demissin valla. İsin sirri marmelattaymis haftada 2 gun ohhh missss

öyle valla en iyisi çok görüşmemek biz uzakta olmasakta kaçalım bari her fırsatta yum yum zamanındada yakalanırız yanlışlıkla

Test yapmış miydin sen? Ümitlenecek bir durum vardır belki de
Hayrola kızlar bu kadar mi muzdaripsiniz kocalardan. Benimki de iyi ozaman bir gün var bir gün yok fazla yüz göz değiliz

kuzu bizimkiler hep yanımızda olduğu halde yum yum gününü tutturamıyoruz sen yine şanslısın nöbetine denk geldi çalışamadık dersin ya biz ne diyelim. sular kesildi çalışamadıkmı diyelim

Nasil cnm bigün var bigün yok iş sebebiyle mi

onun kocası polis :98:

Test yapmış miydin sen? Ümitlenecek bir durum vardır belki de
Hayrola kızlar bu kadar mi muzdaripsiniz kocalardan. Benimki de iyi ozaman bir gün var bir gün yok fazla yüz göz değiliz

Ayyy oyle demeyin kocislerinize, hepsinin gıcıklık donemi var ama olsun, bebislerimizin babaları onlar (i̇nsallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…