Test yapmış miydin sen? Ümitlenecek bir durum vardır belki de
Hayrola kızlar bu kadar mi muzdaripsiniz kocalardan. Benimki de iyi ozaman bir gün var bir gün yok fazla yüz göz değiliz
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)
ziyaretçilerimiz uzaktan izlemek yerine üye olsunlarda sohbete katılsınlar piliiiis
Ah canm keske hamile olsam ama bugn iki üç gün gecikmiş durumda adetm ama bişe yok ideara göre ders stresm vardı sanrm onunla ilgli die düşünyorm artk ama doktora bi danışcammMerhaba, ben yazdıklarına bakarak seni hep hamile diye düşündüm, sanki hamileyim diyeceksin birgun diye, bence o teste güvenme şimdilik kan testi yaptir, i̇nsallah istediğin sonuc olur o zaman
Uye olsnlarinda cogundan ses seda cikmiyor. Listede tonla kisi var ne gelen vaaarrr ne gideeenn
Ooo allah yardim etsin zor yakuzu bizimkiler hep yanımızda olduğu halde yum yum gününü tutturamıyoruz sen yine şanslısın nöbetine denk geldi çalışamadık dersin ya biz ne diyelim. sular kesildi çalışamadıkmı diyelim
onun kocası polis :98:
Ziyaretçilerin sohbete katılmaya yüzü yoktur bence
Evet canım cimcimenin dediği gibi polis :2::2:
Eheeee belirtiler ayni. Bak ben sana diyorum yaz bunu bitarafa biz seninle bu gidisle ya birlikte ya arka arkaya hamile kalicaz
Aldim ama yapmadim canim 10 gun var daha ama bu batmalar bikacgundur olmaya basladi. Kismet diyorum artik.
Kocalara gelince pek bi bazli cikti bizimkiler
Selam arkadaşlar bende buradayım. Yumurtlama günü 16ile 21 gün arasında görünüyor. Bu tarihlerden sonra ilişkiye gerek var mi
Ziyaretçilerin sohbete katılmaya yüzü yoktur bence
Evet canım cimcimenin dediği gibi polis :2::2:
Cimcimem gün aşırı yöntemi bana yarıyor valla bir gün ayrı kalınca özleşiyoz herhalde gün aşırı hasret gideriuoruz
Halemin kuzu biz de onların çocuklarının anasiyiz ama umurlarinda değil üzüyorlar yine de
:98: sizin için seçtimCimcimem simileye bayıldım yaa :98::98::98:
Selam arkadaşlar bende buradayım. Yumurtlama günü 16ile 21 gün arasında görünüyor. Bu tarihlerden sonra ilişkiye gerek var mi
kizlar birsey sorucam benim bugun akintim var 17 ci gunum acaba yumurta mi olustu ne? dun gecede kasik agrim vardi:26::26::26::26:
Halemin kuzu biz de onların çocuklarının anasiyiz ama umurlarinda değil üzüyorlar yine de
günaydın kızlarrr
Ne kadan mutluyum bilemezsiniz!! Milli eğitim bizi unutmamış ve kutlama yapacakmış!! Haftasonu sabah sabah kutlama mı olur yaa madem bugün bizim günümüz bırakın uyuyalim değil mi:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?