Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Test yapmış miydin sen? Ümitlenecek bir durum vardır belki de
Hayrola kızlar bu kadar mi muzdaripsiniz kocalardan. Benimki de iyi ozaman bir gün var bir gün yok fazla yüz göz değiliz

Aldim ama yapmadim canim 10 gun var daha ama bu batmalar bikacgundur olmaya basladi. Kismet diyorum artik.
Kocalara gelince pek bi bazli cikti bizimkiler

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 4 ziyaretçi)

ziyaretçilerimiz uzaktan izlemek yerine üye olsunlarda sohbete katılsınlar piliiiis

Merhaba, ben yazdıklarına bakarak seni hep hamile diye düşündüm, sanki hamileyim diyeceksin birgun diye, bence o teste güvenme şimdilik kan testi yaptir, i̇nsallah istediğin sonuc olur o zaman
Ah canm keske hamile olsam ama bugn iki üç gün gecikmiş durumda adetm ama bişe yok ideara göre ders stresm vardı sanrm onunla ilgli die düşünyorm artk ama doktora bi danışcamm

Uye olsnlarinda cogundan ses seda cikmiyor. Listede tonla kisi var ne gelen vaaarrr ne gideeenn

listede batı geçipte yeni batlarını bildirmeyenler silinecek zaten.
tekrar geri gelirlerse ekleriz hiç sorun olmaz
ama dediğin gibi listeye adını yazdırıp uğramayanlar yüzünden takip etmek zorlaşıyor

Evet canım cimcimenin dediği gibi polis :2::2:
Cimcimem gün aşırı yöntemi bana yarıyor valla bir gün ayrı kalınca özleşiyoz herhalde gün aşırı hasret gideriuoruz
Halemin kuzu biz de onların çocuklarının anasiyiz ama umurlarinda değil üzüyorlar yine de

Selam arkadaşlar bende buradayım. Yumurtlama günü 16ile 21 gün arasında görünüyor. Bu tarihlerden sonra ilişkiye gerek var mi

kizlar birsey sorucam benim bugun akintim var 17 ci gunum acaba yumurta mi olustu ne? dun gecede kasik agrim vardi:26::26::26::26:

Eheeee belirtiler ayni. Bak ben sana diyorum yaz bunu bitarafa biz seninle bu gidisle ya birlikte ya arka arkaya hamile kalicaz

Aldim ama yapmadim canim 10 gun var daha ama bu batmalar bikacgundur olmaya basladi. Kismet diyorum artik.
Kocalara gelince pek bi bazli cikti bizimkiler

İnş batmalar devam eder bebişte gelir bizde burda seviniriiz 😄😄

Selam arkadaşlar bende buradayım. Yumurtlama günü 16ile 21 gün arasında görünüyor. Bu tarihlerden sonra ilişkiye gerek var mi

o tarihlerden önce ilişki olucak ki yumurta çatladığında spermler orada hazır olsun .Spermlerin ömrününde 3 gün olduğunu varsayarsak...

Ziyaretçilerin sohbete katılmaya yüzü yoktur bence

güldüm

Maşallah kuzum nazar değmesin size bizede lazım günaşırı görüşmek

Cimcimem simileye bayıldım yaa :98::98::98:
:98: sizin için seçtim

22-23. Günlerde olsun muhakkak cnm ama bana sorarsan yapabilirseniz gün aşırıya adete kadar devam edin

kizlar birsey sorucam benim bugun akintim var 17 ci gunum acaba yumurta mi olustu ne? dun gecede kasik agrim vardi:26::26::26::26:

Olabilir cnm akıntımı takip ettinmi

kızlar nasılsınız bugun bat gunum ama ınsallah kırmızılar gelmez ve agustos annesı olurum Allahım lutfen anne olayım ve anne olmak ısteyenlerde olsun hayırlısıyla

Belim kopacak sanki, sürekli ağrıyor. Adet öncesi agrı gibi ama sürekli günlerdir, inşallah hayra alamettir.
Yoksa allah korusun, bel ağrısı oluncakorkuyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr
Ne kadan mutluyum bilemezsiniz!! Milli eğitim bizi unutmamış ve kutlama yapacakmış!! Haftasonu sabah sabah kutlama mı olur yaa madem bugün bizim günümüz bırakın uyuyalim değil mi :2::2:

Gunaydin kizlarrrr. Ogretmen olan tum topikteki dostlarimin Ögretmenler Gununu kutluyorum. Meslek onurumuzun dusuruldugu degil cok daha yukseltildigi gunleride goruruz umarim.
Ahh be su'cum bizde sabah sabah ilceye geldik bi gorsen milletin gozunden ve tabiki benim uyku akiyor. Sadece prosedur olsun diye kendilerinin bile soylediklerine inanmadiklari torenlerde olmaktan bic haz almiyorum malesef....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…