Canım gözün aydın çok sevindim inşallah normal odaya da geçecek sizle konuşacak:)kızlaaaarrrrr kızlar kızlar
çok mutluyummmmmm
kuzenimin ateşi çok şükür düşmüş
salı veya çarşamba günü tekrar ameliyata alınacakmış böyle giderse
ay çok sevindim yaaaaaaa bugün 9. gün olmuştu uyutulalı ama salı veya çarşamba uyandırılacakmış
inşallah çok daha iyi olacak. tamamen iyileşecek gözünü açacak ve konuşmaya başlayacak inşallahhh
Sorma canım. Bir de bizim hem çelenk töreni var, hem de program. Ve bu iki yer arasında.mesafe var. Arabası olmayanlar yürüyerek gidiyor diğer tarafa.. Ne kadar degerliyiz değil mi.. Gitmiyoruz çelenk törenine.. Direkt programa gideceğiz.. Kocası üst düzey olan insanlar hiç bir bayrama, programa katılmıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor.. Bakalım bize ne diyecekler..
Gunaydin kizlarrrr. Ogretmen olan tum topikteki dostlarimin Ögretmenler Gununu kutluyorum. Meslek onurumuzun dusuruldugu degil cok daha yukseltildigi gunleride goruruz umarim.
Ahh be su'cum bizde sabah sabah ilceye geldik bi gorsen milletin gozunden ve tabiki benim uyku akiyor. Sadece prosedur olsun diye kendilerinin bile soylediklerine inanmadiklari torenlerde olmaktan bic haz almiyorum malesef....
kızlar nasılsınız bugun bat gunum ama ınsallah kırmızılar gelmez ve agustos annesı olurum Allahım lutfen anne olayım ve anne olmak ısteyenlerde olsun hayırlısıyla
Belim kopacak sanki, sürekli ağrıyor. Adet öncesi agrı gibi ama sürekli günlerdir, inşallah hayra alamettir.
Yoksa allah korusun, bel ağrısı oluncakorkuyorum
Canım gözün aydın çok sevindim inşallah normal odaya da geçecek sizle konuşacak:)
. Canm günaydn çoook tesekkürler ben de tüm öğretmen arkadaslarımın öğretmenler günnü kutluyorumgünaydın kızlaaaaarrr
minareden atlarım tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım
sıradaki videoyu sizlere armağan ediyorum
[video=youtube;24D_4z-JldM]https://www.youtube.com/watch?v=24D_4z-JldM[/video]
kızlaaaarrrrr kızlar kızlar
çok mutluyummmmmm
kuzenimin ateşi çok şükür düşmüş
salı veya çarşamba günü tekrar ameliyata alınacakmış böyle giderse
ay çok sevindim yaaaaaaa bugün 9. gün olmuştu uyutulalı ama salı veya çarşamba uyandırılacakmış
inşallah çok daha iyi olacak. tamamen iyileşecek gözünü açacak ve konuşmaya başlayacak inşallahhh
Cok tesekkürler canmmmTeşekkürler kızlar çok sağolun bende meslektaslarimin öğretmenler Gününü kutluyorum
bilenler noooolur yardımcı olsun!!!!
hamile kalmak için uğraşıp duruyorum , aylardır adetlerim düzensizdi zaten.
şimdi ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım kopkoyu ama eşim nöbetçi taaa yarın sabaha kadar
biz dün gece münasebette bulunmuştuk ama bu yumurtlamam boşa mı gitcek çok üzüldüm şimdi ya(
acaba dün geceki spermlerin faydası olur mu
canım benım ben cabanı bılıyorum aynı kaderı yasıyoruz senınle. benım bıldıgım spermler 24 saate kadar canlı kalabılıyor umarım canlı kalanlardan bır tanesı yumurtaya ulasıp dollenmıstır .emeklerınız bosa gıtmez ınsallah
bilenler noooolur yardımcı olsun!!!!
hamile kalmak için uğraşıp duruyorum , aylardır adetlerim düzensizdi zaten.
şimdi ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım kopkoyu ama eşim nöbetçi taaa yarın sabaha kadar
biz dün gece münasebette bulunmuştuk ama bu yumurtlamam boşa mı gitcek çok üzüldüm şimdi ya(
acaba dün geceki spermlerin faydası olur mu
arkadaşım bildiğim kadarıyla boşa gitmeyecek çünkü spermler içeride 3-4 gün yaşıyor. eğer yumurtlaman olursa muhtemelen spermdeki y hücreleri ölmüş x hücreleri kalmış olacak. eğer dölleme olursa cinsiyette kız olacak bu nedenle
yaaa yeterki olsun Sağlıklı olsun da . kız olmasını ben de çok istiyorum ama önce bir bebeğim olsun . inşallah boşa gitmez . şans
umut verdiniz çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?