Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım gözün aydın çok sevindim inşallah normal odaya da geçecek sizle konuşacak:)

Sorma canım. Bir de bizim hem çelenk töreni var, hem de program. Ve bu iki yer arasında.mesafe var. Arabası olmayanlar yürüyerek gidiyor diğer tarafa.. Ne kadar degerliyiz değil mi.. Gitmiyoruz çelenk törenine.. Direkt programa gideceğiz.. Kocası üst düzey olan insanlar hiç bir bayrama, programa katılmıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor.. Bakalım bize ne diyecekler..

Günaydın canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun umarim birgün meslegimize gerçekten değer verilir

kızlar nasılsınız bugun bat gunum ama ınsallah kırmızılar gelmez ve agustos annesı olurum Allahım lutfen anne olayım ve anne olmak ısteyenlerde olsun hayırlısıyla

inşallah batında gördüğün kırmızı testteki çift kırmızı olur canım

Belim kopacak sanki, sürekli ağrıyor. Adet öncesi agrı gibi ama sürekli günlerdir, inşallah hayra alamettir.
Yoksa allah korusun, bel ağrısı oluncakorkuyorum

yorma kendini canım dikkat et birde üşütme

Canım gözün aydın çok sevindim inşallah normal odaya da geçecek sizle konuşacak:)

çok teşekkür ederim canım inşallah o günleride göreceğiz Allah ın izniyle

günaydın kızlaaaaarrr

minareden atlarım tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım

sıradaki videoyu sizlere armağan ediyorum

[video=youtube;24D_4z-JldM]https://www.youtube.com/watch?v=24D_4z-JldM[/video]

. Canm günaydn çoook tesekkürler ben de tüm öğretmen arkadaslarımın öğretmenler günnü kutluyorum

Bu sayfada öğretmen çok öğretmenler gününüz kutlu olsun

Gözünüz aydın canıım

öğretmenler bi el kaldırsın bakalım öğretmenler günümüz kutlu olsun kızlar, bu mesleği seçmekle ne kadar iyi yaptık bilmiyorum ama görevimiz çok kutsal ..

bilenler noooolur yardımcı olsun!!!!
hamile kalmak için uğraşıp duruyorum , aylardır adetlerim düzensizdi zaten.
şimdi ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım kopkoyu ama eşim nöbetçi taaa yarın sabaha kadar
biz dün gece münasebette bulunmuştuk ama bu yumurtlamam boşa mı gitcek çok üzüldüm şimdi ya (
acaba dün geceki spermlerin faydası olur mu

canım benım ben cabanı bılıyorum aynı kaderı yasıyoruz senınle. benım bıldıgım spermler 24 saate kadar canlı kalabılıyor umarım canlı kalanlardan bır tanesı yumurtaya ulasıp dollenmıstır .emeklerınız bosa gıtmez ınsallah

ayyy canım üzüntüden ağlayacam şimdi . tam nöbet gününü buldu inşallah olur isteyen herkesin

arkadaşım bildiğim kadarıyla boşa gitmeyecek çünkü spermler içeride 2 gün yaşıyor yani 48 saat. eğer yumurtlaman olursa muhtemelen spermdeki y hücreleri ölmüş x hücreleri kalmış olacak. eğer dölleme olursa cinsiyette kız olacak bu nedenle

Son düzenleme:
dün gece kopmuş gitmişsiniz, süper muhabbet varmış yaa kaçırdım misafirim vardı. bugünde çaya misafirim var ama çok uzun kalmazlar sanırım...

yaaa yeterki olsun Sağlıklı olsun da . kız olmasını ben de çok istiyorum ama önce bir bebeğim olsun . inşallah boşa gitmez . şans
umut verdiniz çok teşekkür ederim

yaaa yeterki olsun Sağlıklı olsun da . kız olmasını ben de çok istiyorum ama önce bir bebeğim olsun . inşallah boşa gitmez . şans
umut verdiniz çok teşekkür ederim

bu arada yanlış bilgi olmasın diye araştırdım prof. aydın arıcı sperm hücreleri 48 , yumurta hücreleri 24 saat yaşar diyor. doğru bilgi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…