Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada yanlış bilgi olmasın diye araştırdım prof. aydın arıcı sperm hücreleri 48 , yumurta hücreleri 24 saat yaşar diyor. doğru bilgi bu.

Eşim geliyooorrrrrrr :))) hahahhaaa inşallah Allah nasip eder :)) çok sağoln kızlar

Canim cok tesekkur ederim bu guzel hediyen icin.

Ögretmenler gününüz kutlu olsun kızlarr 🌹🌹🌹
Ooo o cicrkler bizemi. Ne kadar mutlu ettin bizi...

dün gece kopmuş gitmişsiniz, süper muhabbet varmış yaa kaçırdım misafirim vardı. bugünde çaya misafirim var ama çok uzun kalmazlar sanırım...

Askolsun sen yeterki muhabbet iste bulbul olur sakiriz valla

Eşim geliyooorrrrrrr :))) hahahhaaa inşallah Allah nasip eder :)) çok sağoln kızlar
Sirf yumurtlama gunun diye geliyorsa esine benden tam 100 puan.

Lilicim bence bugün cagirmarmaliydin eşini. Dün gece olmuş zaten, bu gece olması demek spermlerin sayısının az olması demek bu bir..
Ikincisi, koyu cızgiyi gördüğün gün değil, çizgi silikleşmeye başladığı zaman çatlamış demektir ki bu da 24-48 saat içinde olur.. Yani yarın sabah olması daha iyi olur bence.. Artık bugün olmuş inşallah tutar :)

aynen şekerim sırf yumurtlama günüm diye nöbetten binbir güçlükle izin alıp geldi .. :)))

Vayyy bee ne kocalar varrrr duydunmu cimcime. Kendisini cooookkk tebrik edip kendi kocami esefle kiniyorum. Ve burdan okumayacagini bildigim halde sunu demek istiyorum.
"Tüüüüü yaziklar olsun sana milletin kocasi isten izin alip yumurta gununu kacirmiyor sen oturdugun yerden kalkip gelmiyosun yanima naz yapiyosun. Biber gibi patla emi sevgili kocacigim...

:)))) çok şaşırdım bndee işten izin alması çok düşünceli bir davranışş

Ozaman topikcene duama AMIN demenizi bekliyorum:
Allahım, sen şu topikteki bi çare kullarını gör..
Sen bu bicare kullarına kocalarının isteksizliğine rağmen hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbiiiii
Lilinin nobetten zar zor izin alıp da karısının yanına koşan kocası gibi bizlerin de kocalarına o azmi şevki nasip eyle Yarabbiiiiimmm
Gerçi benimki de öyle hakkını yemeyim. Bizde kaçan ben genelde

Ayyy nasil AMİN demem hemde en kocamanindan AMİİİİNNNN ALLAHİM AMİİİİNNNNN

Amiin canım benimde kocam öyle ama hakkını yemiyim simdik günah :)

aminn canım amınn benım kocamda allah var öyledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…