dün gece kopmuş gitmişsiniz, süper muhabbet varmış yaa kaçırdım misafirim vardı. bugünde çaya misafirim var ama çok uzun kalmazlar sanırım...
bu arada yanlış bilgi olmasın diye araştırdım prof. aydın arıcı sperm hücreleri 48 , yumurta hücreleri 24 saat yaşar diyor. doğru bilgi bu.
günaydın kızlaaaaarrr
minareden atlarım tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım
sıradaki videoyu sizlere armağan ediyorum
[video=youtube;24D_4z-JldM]https://www.youtube.com/watch?v=24D_4z-JldM[/video]
Ooo o cicrkler bizemi. Ne kadar mutlu ettin bizi...Ögretmenler gününüz kutlu olsun kızlarr 🌹🌹🌹
dün gece kopmuş gitmişsiniz, süper muhabbet varmış yaa kaçırdım misafirim vardı. bugünde çaya misafirim var ama çok uzun kalmazlar sanırım...
Sirf yumurtlama gunun diye geliyorsa esine benden tam 100 puan.Eşim geliyooorrrrrrr :))) hahahhaaa inşallah Allah nasip eder :)) çok sağoln kızlar
Sirf yumurtlama gunun diye geliyorsa esine benden tam 100 puan.
aynen şekerim sırf yumurtlama günüm diye nöbetten binbir güçlükle izin alıp geldi .. :)))
Eşim geliyooorrrrrrr :))) hahahhaaa inşallah Allah nasip eder :)) çok sağoln kızlar
vaaayyyy inşallahhhh bu emegınıze değer ve hayırlısıyla hamıle kalırsın cnm bu ayy :))))
gerisi Yüce Allahın takdiri :)
Lilicim bence bugün cagirmarmaliydin eşini. Dün gece olmuş zaten, bu gece olması demek spermlerin sayısının az olması demek bu bir..
aynen şekerim sırf yumurtlama günüm diye nöbetten binbir güçlükle izin alıp geldi .. :)))
Vayyy bee ne kocalar varrrr duydunmu cimcime. Kendisini cooookkk tebrik edip kendi kocami esefle kiniyorum. Ve burdan okumayacagini bildigim halde sunu demek istiyorum.
"Tüüüüü yaziklar olsun sana milletin kocasi isten izin alip yumurta gununu kacirmiyor sen oturdugun yerden kalkip gelmiyosun yanima naz yapiyosun. Biber gibi patla emi sevgili kocacigim...
Ozaman topikcene duama AMIN demenizi bekliyorum:
Allahım, sen şu topikteki bi çare kullarını gör..
Sen bu bicare kullarına kocalarının isteksizliğine rağmen hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbiiiii
Lilinin nobetten zar zor izin alıp da karısının yanına koşan kocası gibi bizlerin de kocalarına o azmi şevki nasip eyle Yarabbiiiiimmm
Gerçi benimki de öyle hakkını yemeyim. Bizde kaçan ben genelde
Sen bu bicare kullarına kocalarının isteksizliğine rağmen hayırlı evlatlar nasip eyle Yarabbiiiii
Lilinin nobetten zar zor izin alıp da karısının yanına koşan kocası gibi bizlerin de kocalarına o azmi şevki nasip eyle Yarabbiiiiimmm
aminn canım amınn benım kocamda allah var öyledır
Amiin canım benimde kocam öyle ama hakkını yemiyim simdik günah :)
Anlasilan bi benimki gicik.... Ahhh kocacim ahhh ben sana ne diyim
çok tatlısın yaaafarklı gıcıklıkları vardr bızımkılerınde mutlaka dört dörtluk degıller yaa
çok tatlısın yaaafarklı gıcıklıkları vardr bızımkılerınde mutlaka dört dörtluk degıller yaa
Bana dort ucluk olsun yeter canim. Ah felek zalim felek kime etek kime yelek herkese kavun yedirdin bana yedirdin kelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?