Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tsh:2.17
fsh:6.21
lh:2.02
prolaktin:8.46
estradiol e2:41

kızlar geçen ay hormon testi yaptırmıstım normalmi doktoruma gösterememstm adetın 3.günü yaptrdm sonucumu görunce sorıyım dedım... hormonlarla ılgılı bı sorun var mıdır dıye yaptrmstm

Ben burdayım :) herkes sessizlesiyor bu saatlerde. Benim testin negatif çıktı enson nasip artık

Canim bendeki referas degerleri buluyumda yaziyim sana bi dk

Canim bunlar referans araliklari

Fsh= 4.7~21.5
İh=2.4~12.6
Tsh=0.27~4.2
Prolaktin= 4.79~23.03
Ostradiol= 12.5~166

Bu hormon yumurlamayla ilgili bir hormonmus yumurtanin catlamasini sagliyomus cok yuksek cikarsa pko var deniyomus ama azligi ile ilgili cok bisey yok cokda az sayilmaz ama icin rahat etmicekse doktora goster

cnm doktor sıtesıne sordumm sımdı normal yazmış doktor yanında LOW yazıyo lh ın sonuçta nedır acaba LOW

cnm doktor sıtesıne sordumm sımdı normal yazmış doktor yanında LOW yazıyo lh ın sonuçta nedır acaba LOW

Low o sonucun normalden daha dusuk ciktigi anlaminda H yazarsada yuksek demek. Ama laboratuvar degerlerinde 0,1 bile asagida olsa low yazar ama internette biraz baktimda yetiskin kadinlarda 5 civari olmasi lazim diyor bende 5,66 cikmis mesela. Biraz arastirmakta fayda var

Son düzenleme:

öyle mı ozaman benım yumurtaların çatlama problemı var galıba

öyle mı ozaman benım yumurtaların çatlama problemı var galıba
Bence kendimiz bi sonuca varmayalim. Gosterebilirsen bi doktora goster. Hemen bi yargiya varmayalim. Belkide dusukluk olarak cok daha alt degerleri kabul ediyolardir. hemen canini sıkma sakin.Topikte birinin esi doktordu galiba ayy yazdiklarimizi gorsede esine sorsa...

haklısın canım bıdahamı gıtsem yada ymurta takıbı ıcın bakarmı doktr şimdi video vardı ızledım düşüklüğünde hipofiz yeterszlıgı olabılr dıyo ama galıba çok alt degerden bahsedıyo halemın mıydı esı doktor
olan

Ayy hatirlayamadimki kimiminki doktordu ama vardi onu iyi hatirliyorum. Biraz bende baktim degerler 0,13 0,40 olanlar var. Bence dusuk olarak bunlardan bahsediyolar.sen sonuclari gostermeden paniye kapilma canimin ici

Ayy hatirlayamadimki kimiminki doktordu ama vardi onu iyi hatirliyorum. Biraz bende baktim degerler 0,13 0,40 olanlar var. Bence dusuk olarak bunlardan bahsediyolar.sen sonuclari gostermeden paniye kapilma canimin ici

sağol tatlımmmm ıcımı rahatlattın.. halozydı galıba eşi doktro olan sankı öyle hatırladımmm.acaba bu hafta doktoramı gıtsem yumurtaların durumunada bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…