Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol tatlımmmm ıcımı rahatlattın.. halozydı galıba eşi doktro olan sankı öyle hatırladımmm.acaba bu hafta doktoramı gıtsem yumurtaların durumunada bakar
Bende adetten sonra vajinalultrasonda yapmisti doktor yumurtaliklarin rahmin durumuna bakmak icin seninkinide yaptimi? Bide yumurtlamamin catlama durumuna bakmak icin 21. Gun progesteron testi yaptirdi.

hanimlar ben yeni katildim araniza adetim 10 gun gecti pazartesi kan testi yaptiirdim negatif cikti tekrarmi yaptirsam yoksa tamamen bebis yokmudur

Bende adetten sonra vajinalultrasonda yapmisti doktor yumurtaliklarin rahmin durumuna bakmak icin seninkinide yaptimi? Bide yumurtlamamin catlama durumuna bakmak icin 21. Gun progesteron testi yaptirdi.

yok canım bn sadece bırkere gıdebıldm adetın 3.gunu hormon testı yaptım sonra gıdemedım ıstee gidiyim mi sence

hanimlar ben yeni katildim araniza adetim 10 gun gecti pazartesi kan testi yaptiirdim negatif cikti tekrarmi yaptirsam yoksa tamamen bebis yokmudur

hosgeldın canım.. doktora gıt bı ıstersen 10 gün gecikmiş kan testi negatıf baska bırseydendır belkı

Kadın 0-6 ay 1,00-18,00 mIU/m
7 ay-12 yaş 0,20-5,00 mIU/m
6-12 yaş 0,10-5,00 mIU/m
>12 yaş 2,00-10,00 mIU/m
13-15 yaş 2,00-10,00 mIU/m
16-50 yaş 2,00-15,00 mIU/m
>50 yaş 20,00-90,00 mIU/m
Hamile 2,00-15,00 mIU/m
Menapoz 10,00-90,00 mIU/m
Folliküler faz 2,00-15,00 mIU/m
Pik 12,00-80,00 mIU/m
Luteal faz 5,00-20,00 mIU/m
Ovülasyon takibi 2,00-15,00 mIU/m
canım nette böyle bısey buldum

hosgeldın canım.. doktora gıt bı ıstersen 10 gün gecikmiş kan testi negatıf baska bırseydendır belkı

sagol canim hosbulduk doktora gittim ilac verdi almadim cunku belirtilerim var migdem falan bulaniyo kasiklarimda agri var ve goguslerim cok hassas uclarinda kahverengi koyu benekler var o yuzden ilac almadim

yok canım bn sadece bırkere gıdebıldm adetın 3.gunu hormon testı yaptım sonra gıdemedım ıstee gidiyim mi sence
İstersen 21. Gun git ben progesteronumada baktirmak istiyorum de. 21. Gunu adetin 1. Gununden itibaren sayiyosun 21. Gunde kani veriyosun. Vajinalultrasonada yumurtaliklarin yeri rahim kalinligi icin bakti. Onuda soyle gerek varmi diye. Aklinda soru isareti kalmaz enazindan hem ne zamanlarda yumurtanin catladiginida ogrenirsin.

21.gün pazara geliyo gidemıycem offf yaaaa ovulasyon önce gıtsem yumurtalara bakamazmı canımm

sagol canim hosbulduk doktora gittim ilac verdi almadim cunku belirtilerim var migdem falan bulaniyo kasiklarimda agri var ve goguslerim cok hassas uclarinda kahverengi koyu benekler var o yuzden ilac almadim

o zaman bıdaha kan testi yaptır canım ?? belkı çıkmamıştır adet söktürücümü verdi

20. gün c.tesi oluyo özele gıdeyım ozaman hafta içi göre yerimdeyım ya canım o yüzden c.tesi olsa daha ıyı olacak öyle yapıym ozamn

İcin nasil rahat edicekse oyle yap canim. Sonucta aklinda soru isareti kalmamasi cok onemli. Ben ilk gittigim doktordan hic memnun kalmamistim sonra baska bi doktora gittim sagolsun kafamdaki tum soru isaretlerini sildi. İnsanin akli karisik olunca hep bi acabasi oluyor.

evet canım haklısınn bıde ben çok takarım yaa bıde bişey daha sorucam cnm önumzdekı hafta ovulasyon herhlde bnm hesaplamadm bu ay ama yumurtanın gelısımı ıcın bu hafta sonu gıtsem mı acaba... bide erken den yumurtlams olamam degıl mı dün kasık ve bugün kasık agrısı var dünde akıntı oldu adetım cuma bıttı

Bence 20. gunu bekle daha net bi sonuc alirsin.ovulasyon zamani lh hormonuda pik yapiyomus belki tekrar onada bakar. Yumurtlama icin bence cok erken gerci ben 30 gunde bir adet oluyorum. O yuzden 12-18. gunlerde oluyomus benimki. Gerci olmaz olmaz dememek lazim Bi site bulmustum ben ovulasyon hesaplamasi yapiyor Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bi buraya bak istersen. Geriye donul 3 ayini biliyosan baya isabetli soyluyor gunleri.

Merhaba arkadaşlarYumurtlama günlerim 16 ve 21 kasım arasındaydı. İki gün ara ile ilişki oldu şu an sağ kasigimda şiddetli bir ağrı var acaba neden apandist olabilir mi gebelik ile mi alakali

tmm canım dedgn gbı yapıcam 20.gün gidicem. bılmıyorm kı cnm tahmını 10-12 günler yumrtlamam olur dıye bılıyorm da şuan kasıklarıma sancı giriyo sola tarafa özellkle ılgıncc

cnm döllenmedn olabılır bıraz beklemen gerekck reglıne kadr

Döllenmede ağrı olur mu. Ya ben ebeyim aslında ama şu gebe kalma olaylarını pek bilmiyorum. Terzi kendi söküğünü dikemezmis benim ki o hesap kendim olunca herşeyi unutmuş gibiyim. En erken gebelik varsa ne zaman çıkar acaba

tmm canım dedgn gbı yapıcam 20.gün gidicem. bılmıyorm kı cnm tahmını 10-12 günler yumrtlamam olur dıye bılıyorm da şuan kasıklarıma sancı giriyo sola tarafa özellkle ılgıncc
Evet erken sinyal veriyolar. Sen genede cok takilma sinyallere. Zaten progesteronu verirsen sana yumurtlama zamanini soyluyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…