Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bazı bayanlar hıssedıyormuş cnm bazılarıda anlamıyomus bıle regl tarıhın ne zamn

Bu ay 8 kasımda oldu. Her ay üç dört gün önce olur. Hiç bir duzensizlik yok bende 5 6 aralık gibi

verdgn tarıhlere göre 28 günde bır regl görüyosun 16-21 kasım da yumurtlama günlerıyse şuan döllenme olsa bıle çıkmaz kanda beklmen gerekıcek bebgn rahme yerlesmesı 7-10 gün arasında oluyo ayrıca

Anladım. Benim ağrınin sebebi başka galiba üşüttüm sağol ilgilendiğin için canım

Anladım. Benim ağrınin sebebi başka galiba üşüttüm sağol ilgilendiğin için canım

Yumurtlamadan bir kaç gün sonra bende çok şiddetli ağrı oldu 30ekim yumurtlama tarihim 3kasimda acile gittim bana bobreginden kum dusuruyorsun dediler ilaç verdiler ama iyiki icmemisim 18kasimda hamile olduğumu öğrendim çünkü

inanmıyorm ya bebeğe kum muamelesı yapmıslar resmn.. hayırlı olsun yenı öğrenmıssın daha saglıkla doğar ınsalllahhh

Benimki de mi öyle acaba tuvalette ağrım artıyor. Gaz sancısı gibi de bilmiyorum ya ama kasigim da

inanmıyorm ya bebeğe kum muamelesı yapmıslar resmn.. hayırlı olsun yenı öğrenmıssın daha saglıkla doğar ınsalllahhh

Ilk gebeligim de acildekilerin hatası yüzünden bitmişti. Yine agriyla gitmiştim ve spazm sokucu ilaç verdiler bir gün içtim ertesi gün kanamayla doktora gittim adetim düzensiz 30. 35 gün arasında değişiyor günü kesin olmadığı için o zaman bilmedim bebeğim gitti ama bunda ilacı eşim alip getirmiş icmedim. Allahima çok şükür...

ilk bebegın ıcın cok üzüldüm cnm bazen doktrlarda hata yapabılıyr ve bu bı cana mal oluyo ((((((( ınsallahh bebısını saglıkla mutlulkla kucagına alırsın darısı bızım başımıza

ilk bebegın ıcın cok üzüldüm cnm bazen doktrlarda hata yapabılıyr ve bu bı cana mal oluyo ((((((( ınsallahh bebısını saglıkla mutlulkla kucagına alırsın darısı bızım başımıza

Amin canim darısı tüm isteyenlere bir düşük sonra bir 6.5aylik erken doğumla kızımı kaybettim bu da sürpriz oldu bana dogum günümde öğrendim gebeligimi Rabbimden hediye. Allahım herkese tüm kadınlara isteyenlere yaşarsın bu duyguyu çok zor günler geçirdim inşallah bunda bir sorunumuz olmaz .... Amin...

selam kızlar,ben de son 3 ayımı çift çizgi görme umuduyla geçirdim ama test yapmak bile nasip olmadı daha."Bir çocuğum var,nasılsa
hamile kalabiliyorum" diye istediğim ay kalırım sandım ama öyle olmadı maalesef.ikinci ve üçücü denemeyi ovu. testiyle yaptım,sonuç yine hüsran,oysa ki "ovu. yakaladım" diye ona da kesin gözüyle bakmıştım.Gitgide umutsuzluğa kapılmaya başladım,meğer ne zormuş bu iş.Hatta "nasılsa hamile kalıyorum" diyen ben bu ay duyduğum ne varsa uyguluyorum kolaylaştırsın diye,bakalım bat 14 aralık,inşallah bu sefer gecikir de ben de test yapıp çift çizgiyi görürüm.

amınn canımm allahın ıznıyle olmaz ınsalllahhh

Bana dort ucluk olsun yeter canim. Ah felek zalim felek kime etek kime yelek herkese kavun yedirdin bana yedirdin kelek

Televizyonda diyoki organik odunda cikti. Ee benim yanimda 5 senedir var bi tane senin yenimi haberin oldu...
Genede kizarim ama kiyamam kocisime beee. Seviyorum onu

matmazel çok güldüm sana yaaa... ben sizin gibi çiftleri çok seviyorum yaa... sıkıcı değil çok eğlenceli aynı bir erkek bir kadın gibi :)))))

insallah canım hepmz çift çizgiyi görürrz bnde hıc gebelık testı yapmadm nasıp olmadı bnmde bat 15 aralık bakalım artık beklyp görucz

Canim bunlar referans araliklari

Fsh= 4.7~21.5
İh=2.4~12.6
Tsh=0.27~4.2
Prolaktin= 4.79~23.03
Ostradiol= 12.5~166

lh düşükmü çıkmış sankı

canım bence hiç kafana takma doktorlar böyle referans değerlerine bu kadar yakın olanları dikkate almıyorlar genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…