Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Inşallah görürsün cnm çift çizgi ama korunmayı bıraktıktan sonra 6ay içinde gebelik olmazsa doktora gidersin. Ama şimdi endiselenmek için erken 3ay daha var önünde

insallah canım hepmz çift çizgiyi görürrz bnde hıc gebelık testı yapmadm nasıp olmadı bnmde bat 15 aralık bakalım artık beklyp görucz

bir gün var demek aramızda,ben hiç gecikme yaşamadım,bat 20 kasımken 19 unda oldum,27 ekimken 25 inde oldum filan.testler
öyle duruyor banyoda,inşallah bu ay şu uygulamalar işe yarar da kullanırım.seninle aynı günlerde öğreneceğiz inşallah ikimizin de (hepimizin de) yüzünü güldürsün sonuçlar.

geçmişe daldım selam veremedim kimseye.. nabersiniz?? bu akşam misafirlerim vardı. düğünlerimiz 15 arayla olan bir çift. bebekleri kocaman olmuş. ayyy bayıldım yaaa tontişe acaba benim bebeğim ne zaman olacak diye düşünmeden edemedim. birde kocam bebeği kucağına alıp bir sürü fotoğraf çekildi birde benim kucağıma verdi çekti. ayy ne özlem yaa daha ilk ay denememiz ama sabırsızlanmaya başladım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar hepinize selamlar ancak girdim, dün misafirlerim vardı bugünde gunumuz vardı dışarıdaydım hep.
Öğretmen arkadaşarın geç de olsa bugünlerini kutluyorum iyi ki varsınız yavrucuklarımızı sizlere emanet edeceğiz inşallah.birkaç konuda eşi doktor olan ben miyim diye şüphede kalmışsınız, eşim doktor değil ama müyendiz o da ihtiyacınız olursa elektrik konusunda her daim hazırız ))

Buarada benim bel ağrım felaket, sürekli var, ilk kez bugün farkettim sol göğsümün ucunda bir damar kabarmış, bunu ömrümde ilk kez gördüm.
BAT bu perşembe ama sanki salı kan testi yaptıracağım. Yoksa belimi göstereceğim başka doktora

İnşallah canim benmde normlde cok duzenldr bu ay 2 gün gecikti umutlndm ama regl oldum insallah aralik ayi uğurlu gelir hepimize

Canim yanlış hatirlamisim demekki kusura bkma :)) belirtilr sağlam inşallah hamilesndr persembenin gecmsni bekle istersn

teşekkür ederiz.. yavrucuğunu zevkle emanet alırız tabi ama önce 36 ayını doldurması lazım.. :) bu arada bu belirtiler acep şey mi acep

A.s cnm öncelikle. Inşallah hayırlı haberler alırsın ...

Anlasilan bi benimki gicik.... Ahhh kocacim ahhh ben sana ne diyim
Valla kızları okuyunca içimden benim de öyle geçti birtek garip matmazelin kocası mı böyle acep dedim

Canım zaten yazmışsın ama LH değerin düşük çıkmış.. Ama endişe etme doktorlar bunların kendi arasında bir oranına bakıyor tek başına çok birşey ifade edeceğini sanmam.. www.doktorsitesi.com diye bir adres var ordan sorabilirsin istersen bir doktora için rahat etmesi için..

Evt cnm sonuc kagdndaki referans aralığı na bakmak gerekiyo bide fshyle oranina galiba çokmu düşük ya sordum normal dedi

Canim yanlış hatirlamisim demekki kusura bkma :)) belirtilr sağlam inşallah hamilesndr persembenin gecmsni bekle istersn

Olsun ne demek.
Bilemiyorum ki aslında çok beklentiye sokmuyorum kendimi, hüsran yaşamasam diye ama belim artık ağlatma derecesinde kalçamın tam üstüne taş bağlamışlar duruyor orada. Umarım bu belirtilerin sonu güzeldir.
Eşim yarın yaptır diyor, bel şikayetim çok diye, idrar tesrine zaten erken olduğundan güvenmiyorum ama kan için baksam mj diyorum. Bakalım artık o günkü duygularıma bağlı ()

İnşallah bebisss geliyodurrrr aslnda yaptir adet gunun geçerse tekrar yaptirirsn

Günaydın kızlar..
Ben çalışmak istemiyorum yaa. Sıcacık yataktan kalkıp da buz gibi okula gitmek işkence :2::2: hele bi de eşim geliyor ben gidiyorum.. Yaşım dolsun direkt emekli olacağım böyle geçmez hayat :2:

Günaydın canim valla canim aynen öyle ben yine biraktim eşimi geldim yaninda oliyim hergün evime gideyim sabah erken kalkmaya raziyim

Canım boşuna üzülme yumurtlama günü değil öncesinde ilişki olması önemli yani içerde hazır sperm bulunması çünkü yumurtanın ömrü12-24 saat sperm 10 saatde ulaşıyor yani sperm giden kadar yumurta ölmüş oluyor,sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, benim yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişkim ve hamileyim :)

canım 24 saat değil 5 güne kadar canlı kalabiliyor:)
o kocadan bir tanede bende var canım yalnız değilsin gerçi ilkinde sorun yoktu ikincide oldu böyle:))

Değerlerin iyi canım referans aralığıda önemli tabi

Kızlar bence şükretsin herkes haline, ben napimm sabahın 7sinde kalktım, geçtim diğer Kıtaya, akşam eve gelmem 19:30'u buluyor..
Yollarda geçiyor günüm, mesai bitmeden çıkıp gitmek olmadığı gibi, ekstra kalınanlar da oluyor. Sizler ders bitince evdesiniz ohh...

Cimcimesultan, ilk sayfada hazırladığın listede BATı geçen bir sürü arkadaşımız var, acaba nedir ki durumları yazsalar paylaşsalar da bize de tecrübelerini dinlesek, ne iyi olur..

matmazel çok güldüm sana yaaa... ben sizin gibi çiftleri çok seviyorum yaa... sıkıcı değil çok eğlenceli aynı bir erkek bir kadın gibi :)))))
Ahh be canim o sitcom'u bizim icin yazmislar. İzlerken bizim evi kesin birileri ispitliyor diyoruz. Evet hic sıkılmiyoruz surekli bi atraksiyon( burdaki surat ifademi gosteren bi smile bulamadim malesef )

Kizlarrrr gunaydinnn gerci oglen oldu ama idare edin artik gece bi ara kasik batmadindan uykumdan uyandim sonrasinda ruyamda gebelik testleriyle bogusurken buldum kendimi. sabah uyandim tonla para verdigim testlere kiyamadim su camasir suyu testini deneyim dedim( bu arada bunlari sabahin 6 sinda dusunuyorum. Durumum giderek vahim bi hal aliyor ) yaptimda baya bildiginiz kolaya seker atmis gibi kopurdu. Simdiiii iki secenek cikiyor ortaya sevgili mercimegim VARMİSİN YOKMUSUN... Varsan ahhhh ne mutlu hii yoksanda niye kopurup beni umutlandiriyosun...:44::44::44::44: yazik degilmi annisine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…