selam kızlar,ben de son 3 ayımı çift çizgi görme umuduyla geçirdim ama test yapmak bile nasip olmadı daha."Bir çocuğum var,nasılsa
hamile kalabiliyorum" diye istediğim ay kalırım sandım ama öyle olmadı maalesef.ikinci ve üçücü denemeyi ovu. testiyle yaptım,sonuç yine hüsran,oysa ki "ovu. yakaladım" diye ona da kesin gözüyle bakmıştım.Gitgide umutsuzluğa kapılmaya başladım,meğer ne zormuş bu iş.Hatta "nasılsa hamile kalıyorum" diyen ben bu ay duyduğum ne varsa uyguluyorum kolaylaştırsın diye,bakalım bat 14 aralık,inşallah bu sefer gecikir de ben de test yapıp çift çizgiyi görürüm.
insallah canım hepmz çift çizgiyi görürrz bnde hıc gebelık testı yapmadm nasıp olmadı bnmde bat 15 aralık bakalım artık beklyp görucz
İnşallah canim benmde normlde cok duzenldr bu ay 2 gün gecikti umutlndm ama regl oldum insallah aralik ayi uğurlu gelir hepimizebir gün var demek aramızda,ben hiç gecikme yaşamadım,bat 20 kasımken 19 unda oldum,27 ekimken 25 inde oldum filan.testler
öyle duruyor banyoda,inşallah bu ay şu uygulamalar işe yarar da kullanırım.seninle aynı günlerde öğreneceğiz inşallah ikimizin de (hepimizin de) yüzünü güldürsün sonuçlar.
Canim yanlış hatirlamisim demekki kusura bkma :)) belirtilr sağlam inşallah hamilesndr persembenin gecmsni bekle istersnKızlar hepinize selamlar ancak girdim, dün misafirlerim vardı bugünde gunumuz vardı dışarıdaydım hep.
Öğretmen arkadaşarın geç de olsa bugünlerini kutluyorum iyi ki varsınız yavrucuklarımızı sizlere emanet edeceğiz inşallah.birkaç konuda eşi doktor olan ben miyim diye şüphede kalmışsınız, eşim doktor değil ama müyendiz o da ihtiyacınız olursa elektrik konusunda her daim hazırız))
Buarada benim bel ağrım felaket, sürekli var, ilk kez bugün farkettim sol göğsümün ucunda bir damar kabarmış, bunu ömrümde ilk kez gördüm.
BAT bu perşembe ama sanki salı kan testi yaptıracağım. Yoksa belimi göstereceğim başka doktora
Kızlar hepinize selamlar ancak girdim, dün misafirlerim vardı bugünde gunumuz vardı dışarıdaydım hep.
Öğretmen arkadaşarın geç de olsa bugünlerini kutluyorum iyi ki varsınız yavrucuklarımızı sizlere emanet edeceğiz inşallah.birkaç konuda eşi doktor olan ben miyim diye şüphede kalmışsınız, eşim doktor değil ama müyendiz o da ihtiyacınız olursa elektrik konusunda her daim hazırız))
Buarada benim bel ağrım felaket, sürekli var, ilk kez bugün farkettim sol göğsümün ucunda bir damar kabarmış, bunu ömrümde ilk kez gördüm.
BAT bu perşembe ama sanki salı kan testi yaptıracağım. Yoksa belimi göstereceğim başka doktora
Kızlar hepinize selamlar ancak girdim, dün misafirlerim vardı bugünde gunumuz vardı dışarıdaydım hep.
Valla kızları okuyunca içimden benim de öyle geçti birtek garip matmazelin kocası mı böyle acep dedimAnlasilan bi benimki gicik.... Ahhh kocacim ahhh ben sana ne diyim
Canım zaten yazmışsın ama LH değerin düşük çıkmış.. Ama endişe etme doktorlar bunların kendi arasında bir oranına bakıyor tek başına çok birşey ifade edeceğini sanmam.. www.doktorsitesi.com diye bir adres var ordan sorabilirsin istersen bir doktora için rahat etmesi için..tsh:2.17
fsh:6.21
lh:2.02
prolaktin:8.46
estradiol e2:41
kızlar geçen ay hormon testi yaptırmıstım normalmi doktoruma gösterememstm adetın 3.günü yaptrdm sonucumu görunce sorıyım dedım... hormonlarla ılgılı bı sorun var mıdır dıye yaptrmstm
Evt cnm sonuc kagdndaki referans aralığı na bakmak gerekiyo bide fshyle oranina galiba çokmu düşük ya sordum normal dediValla kızları okuyunca içimden benim de öyle geçti birtek garip matmazelin kocası mı böyle acep dedim
Canım zaten yazmışsın ama LH değerin düşük çıkmış.. Ama endişe etme doktorlar bunların kendi arasında bir oranına bakıyor tek başına çok birşey ifade edeceğini sanmam.. www.doktorsitesi.com diye bir adres var ordan sorabilirsin istersen bir doktora için rahat etmesi için..
Canim yanlış hatirlamisim demekki kusura bkma :)) belirtilr sağlam inşallah hamilesndr persembenin gecmsni bekle istersn
İnşallah bebisss geliyodurrrr aslnda yaptir adet gunun geçerse tekrar yaptirirsnOlsun ne demek.
Bilemiyorum ki aslında çok beklentiye sokmuyorum kendimi, hüsran yaşamasam diye ama belim artık ağlatma derecesinde kalçamın tam üstüne taş bağlamışlar duruyor orada. Umarım bu belirtilerin sonu güzeldir.
Eşim yarın yaptır diyor, bel şikayetim çok diye, idrar tesrine zaten erken olduğundan güvenmiyorum ama kan için baksam mj diyorum. Bakalım artık o günkü duygularıma bağlı ()
Günaydın canim valla canim aynen öyle ben yine biraktim eşimi geldim yaninda oliyim hergün evime gideyim sabah erken kalkmaya raziyimGünaydın kızlar..
Ben çalışmak istemiyorum yaa. Sıcacık yataktan kalkıp da buz gibi okula gitmek işkence :2::2: hele bi de eşim geliyor ben gidiyorum.. Yaşım dolsun direkt emekli olacağım böyle geçmez hayat :2:
bilenler noooolur yardımcı olsun!!!!
hamile kalmak için uğraşıp duruyorum , aylardır adetlerim düzensizdi zaten.
şimdi ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım kopkoyu ama eşim nöbetçi taaa yarın sabaha kadar
biz dün gece münasebette bulunmuştuk ama bu yumurtlamam boşa mı gitcek çok üzüldüm şimdi ya(
acaba dün geceki spermlerin faydası olur mu
canım benım ben cabanı bılıyorum aynı kaderı yasıyoruz senınle. benım bıldıgım spermler 24 saate kadar canlı kalabılıyor umarım canlı kalanlardan bır tanesı yumurtaya ulasıp dollenmıstır .emeklerınız bosa gıtmez ınsallah
o kocadan bir tanede bende var canım yalnız değilsin gerçi ilkinde sorun yoktu ikincide oldu böyle:))Vayyy bee ne kocalar varrrr duydunmu cimcime. Kendisini cooookkk tebrik edip kendi kocami esefle kiniyorum. Ve burdan okumayacagini bildigim halde sunu demek istiyorum.
"Tüüüüü yaziklar olsun sana milletin kocasi isten izin alip yumurta gununu kacirmiyor sen oturdugun yerden kalkip gelmiyosun yanima naz yapiyosun. Biber gibi patla emi sevgili kocacigim...
tsh:2.17
fsh:6.21
lh:2.02
prolaktin:8.46
estradiol e2:41
kızlar geçen ay hormon testi yaptırmıstım normalmi doktoruma gösterememstm adetın 3.günü yaptrdm sonucumu görunce sorıyım dedım... hormonlarla ılgılı bı sorun var mıdır dıye yaptrmstm
Günaydın canim valla canim aynen öyle ben yine biraktim eşimi geldim yaninda oliyim hergün evime gideyim sabah erken kalkmaya raziyim
Ahh be canim o sitcom'u bizim icin yazmislar. İzlerken bizim evi kesin birileri ispitliyor diyoruz. Evet hic sıkılmiyoruz surekli bi atraksiyon( burdaki surat ifademi gosteren bi smile bulamadim malesef )matmazel çok güldüm sana yaaa... ben sizin gibi çiftleri çok seviyorum yaa... sıkıcı değil çok eğlenceli aynı bir erkek bir kadın gibi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?