Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çamaşır suyuyla hiç uğraşma hiçbir doğruluk payı yok bende çok denedim hep hamile gösterdi asit tabi köpürtecek:) varsa testin yap rahatla en temizi o, bat ne zamandı?

Aaaa ben bilmiyorum o testi, ilk kez duydum. (Öncelikle anlatmanı rica edeceğim)
Sonra eğer doğruluk payı varsa testin, inşallah doğrudur o çıkan sonuç.
Benim bel oturduğum yerden bile ağrımaya devam ediyor, bende test gidecem gibi ama bir aklımda gitme 2 gün daha beklemen gerek sadece diyor.
Ama bu test kafama yatarsa ilkin ondan başlar bi cesaret alırım belki :)

Canım çamaşır suyuyla hiç uğraşma hiçbir doğruluk payı yok bende çok denedim hep hamile gösterdi asit tabi köpürtecek:) varsa testin yap rahatla en temizi o, bat ne zamandı?

Yani dogru soyluyosun.Canim 1 hafta var daha bat'a biraz ruyanin etkisi birazda hayal kirikligi korkusu... Cok inandigim icin degil ama ne bileyim yapmak istedim. Evdeki teste kiyamadim saka bi tarafa orda tek cizgi gormeye daha hazir degilim

Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.

Daha varmış canım yapma zaten lazım o test sana bir hafta sonra:) anlıyorum seni bende ne yöntemler yaptım:)

Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.

Sağol canım, senden sonra bende inceledim yazıları ama bu test bence tamamen tesadüf gibi geldi, herkesin idrarındaki bazı değerler farklılık gösterebilir ve bunlar çamaşır suyuyla etkileşime girebilir :) O yüzden denemeyeceğim bunu ki ben normal idrar testlerinin bile normal adet gecikmesi öncesinde doğruluğuna güvenmiyorum.

Kan testi en sağlamı, inşallah onda sonuç alırız herbirimiz :)

Şirkette hemen arkamda oturan bi arkadaş var, çok samimi değiliz ama geçen cuma biraz sohbet ettik biraz, 6 aylık evli ve hiç korunmadı.
Bu ay çalışmalarında farklılıklar yapmışlar işte ayaklarını havaya kaldırmış falan. Sırtım çok ağrıyor sürekli ağrı var dedi. Ama günüm haftay çarşamba (bu çarşamba) bekliyorum demişti. Sabah teste gitti (Tabi o söylemedi bana arkamda oturuyor ve ben konuyu biliyorum ya, ondan dolayı farkındayım) Az önce eşiyle telde konuştu. Sanırım hamile :))) Bekleyelim kimseye söyleme daha vs dedi şen şen konuştu telefonda.. Ay ne güzell, Allah herkese nasip etsin...

Daha varmış canım yapma zaten lazım o test sana bir hafta sonra:) anlıyorum seni bende ne yöntemler yaptım:)

Canim valla su dedigin bi cumle bile icimi kipir kipir yapti. Bu ay cok yumurtlama gunune denk geldimi gelmedimi karisti ama senin ovudan 3 gun once birlikte olmustuk ve hamileyim yazin beni birazda olsa umitlendiriyor.cunku tam gunune denk gelmedi sanirim...

İnsallah canim isteyen herkesin kucagi bi bebekle dolsun...Sonucta tabiki bunlara cok anlam yuklememek lazim. Ama benimki biraz merak iste... Gerci kedinin basina ne gelirse meraktan gelirmis...

Burda bunun cok muhabbeti olmustu hatta gecmise biraz baksan daha ne yontemler cikti buda biraz bana casirsuyu hikayesi gibi geliyor. Kuzenim 3 senelik evli hic korunmadi ilk bastan beri o ayak kaldirma isi yok yastik koyma falan yapiyolarmis hatta artik asacaktim ayaklarimi tavana falan diye espirileri donuyodu ortalikta ama malesef olmadi. Gerci su anda oyle zor zamanlar geciriyolarki iyiki olmamis diyo... Allahim herseyin hayirli zamaninda versin... Ama o arkadasin icin ne kadar mutlu bir haberdir ici eminim kipir kipirdir...

Benim caannım inşallah hamilesindir ya umutların inş boşa çıkmazz benim bu ay ümidim yok gibi çünkü sadece çok agır olmamakla birlikte bel agrım var o kadarcıık

Selam kızlar nasılsınız? Marmelat kuzu yine ayrılmışsın eşinden Allah kavuştursun.. Çamaşır suyunu deneyen kim telden girdiğim için tam göremiyorum ben de mi denesem acaba üç gün falan var bat a.

Benim caannım inşallah hamilesindir ya umutların inş boşa çıkmazz benim bu ay ümidim yok gibi çünkü sadece çok agır olmamakla birlikte bel agrım var o kadarcıık

Umutsuzluk yok. hicc belli olmaz bu isler canim benim... Bi bakarsin sessiz sedasiz gelir verir bizim sipalar...

Kızlarımmm,

Kan testi yaptırdım, sonuçlar güzel, c.tesi doktorum çağırdı hemen bakmak ve kesinleştirmek için.
Bol bol dua istiyorum, şu an çok heyecanlıyım RABBİM hepimize nasip etsin içerisinde bana da..

hayırlı olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanırım direk kanda baktırdın? reglinin kaçıncı günü baktırdın acaba?

hayırlı olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanırım direk kanda baktırdın? reglinin kaçıncı günü baktırdın acaba?

Belim çok ağrıyor sürekli ondan merak ettim gittim kan tahliline, çıkmasaydı bel için dr ye gidecektim çünkü.
Reglim 28iydi (bi ihtimal 27de olabilir )

Bu arada senin ki çok erken belli olmuş sanki öyle mi ?

Son düzenleme:

tekrardan hayırlı olsun :) ben en erken ne zaman ögrenirim diye meraktayım.. döllenmenin 10.günü çıkar diye biliyodum..ama sen bayagı regline 3gün kala ya kadar beklemişsin.. bende sabredebilsem keşke

bu arada benimkisi totem henüz hamile degilim ben :) ugur getirsin diye takvim ekledim

Tey yey tey ayyy cok sevindim hadi hayirli ugurlu olsun...
Ayrinti isteriz ayrinti ....oyle ustun körü olmaz. Kac cikti sonucun doktor ne dedi? Bu arada isyerindeki kizada bi bakis atsaydin bende sendenim diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…