Kizlarrrr gunaydinnn gerci oglen oldu ama idare edin artikgece bi ara kasik batmadindan uykumdan uyandim sonrasinda ruyamda gebelik testleriyle bogusurken buldum kendimi. sabah uyandim tonla para verdigim testlere kiyamadim su camasir suyu testini deneyim dedim( bu arada bunlari sabahin 6 sinda dusunuyorum. Durumum giderek vahim bi hal aliyor ) yaptimda baya bildiginiz kolaya seker atmis gibi kopurdu. Simdiiii iki secenek cikiyor ortaya sevgili mercimegim VARMİSİN YOKMUSUN... Varsan ahhhh ne mutlu hii yoksanda niye kopurup beni umutlandiriyosun...:44::44::44::44: yazik degilmi annisine...
Kizlarrrr gunaydinnn gerci oglen oldu ama idare edin artikgece bi ara kasik batmadindan uykumdan uyandim sonrasinda ruyamda gebelik testleriyle bogusurken buldum kendimi. sabah uyandim tonla para verdigim testlere kiyamadim su camasir suyu testini deneyim dedim( bu arada bunlari sabahin 6 sinda dusunuyorum. Durumum giderek vahim bi hal aliyor ) yaptimda baya bildiginiz kolaya seker atmis gibi kopurdu. Simdiiii iki secenek cikiyor ortaya sevgili mercimegim VARMİSİN YOKMUSUN... Varsan ahhhh ne mutlu hii yoksanda niye kopurup beni umutlandiriyosun...:44::44::44::44: yazik degilmi annisine...
Canım çamaşır suyuyla hiç uğraşma hiçbir doğruluk payı yok bende çok denedim hep hamile gösterdi asit tabi köpürtecek:) varsa testin yap rahatla en temizi o, bat ne zamandı?
Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.Aaaa ben bilmiyorum o testi, ilk kez duydum. (Öncelikle anlatmanı rica edeceğim)
Sonra eğer doğruluk payı varsa testin, inşallah doğrudur o çıkan sonuç.
Benim bel oturduğum yerden bile ağrımaya devam ediyor, bende test gidecem gibi ama bir aklımda gitme 2 gün daha beklemen gerek sadece diyor.
Ama bu test kafama yatarsa ilkin ondan başlar bi cesaret alırım belki :)
Yani dogru soyluyosun.Canim 1 hafta var daha bat'a biraz ruyanin etkisi birazda hayal kirikligi korkusu... Cok inandigim icin degil ama ne bileyim yapmak istedim. Evdeki teste kiyamadimsaka bi tarafa orda tek cizgi gormeye daha hazir degilim
Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.
Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.
Daha varmış canım yapma zaten lazım o test sana bir hafta sonra:) anlıyorum seni bende ne yöntemler yaptım:)
Sağol canım, senden sonra bende inceledim yazıları ama bu test bence tamamen tesadüf gibi geldi, herkesin idrarındaki bazı değerler farklılık gösterebilir ve bunlar çamaşır suyuyla etkileşime girebilir :) O yüzden denemeyeceğim bunu ki ben normal idrar testlerinin bile normal adet gecikmesi öncesinde doğruluğuna güvenmiyorum.
Kan testi en sağlamı, inşallah onda sonuç alırız herbirimiz :)
Şirkette hemen arkamda oturan bi arkadaş var, çok samimi değiliz ama geçen cuma biraz sohbet ettik biraz, 6 aylık evli ve hiç korunmadı.
Bu ay çalışmalarında farklılıklar yapmışlar işte ayaklarını havaya kaldırmış falan. Sırtım çok ağrıyor sürekli ağrı var dedi. Ama günüm haftay çarşamba (bu çarşamba) bekliyorum demişti. Sabah teste gitti (Tabi o söylemedi bana arkamda oturuyor ve ben konuyu biliyorum ya, ondan dolayı farkındayım) Az önce eşiyle telde konuştu. Sanırım hamile :))) Bekleyelim kimseye söyleme daha vs dedi şen şen konuştu telefonda.. Ay ne güzell, Allah herkese nasip etsin...
Benim caannım inşallah hamilesindir ya umutların inş boşa çıkmazz benim bu ay ümidim yok gibi çünkü sadece çok agır olmamakla birlikte bel agrım var o kadarcıık
Kızlarımmm,
Kan testi yaptırdım, sonuçlar güzel, c.tesi doktorum çağırdı hemen bakmak ve kesinleştirmek için.
Bol bol dua istiyorum, şu an çok heyecanlıyım RABBİM hepimize nasip etsin içerisinde bana da..
hayırlı olsun..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sanırım direk kanda baktırdın? reglinin kaçıncı günü baktırdın acaba?
Belim çok ağrıyor sürekli ondan merak ettim gittim kan tahliline, çıkmasaydı bel için dr ye gidecektim çünkü.
Reglim 28iydi (bi ihtimal 27de olabilir )
Bu arada senin ki çok erken belli olmuş sanki öyle mi ?
Belim çok ağrıyor sürekli ondan merak ettim gittim kan tahliline, çıkmasaydı bel için dr ye gidecektim çünkü.
Reglim 28iydi (bi ihtimal 27de olabilir )
Bu arada senin ki çok erken belli olmuş sanki öyle mi ?
Kızlarımmm,
Kan testi yaptırdım, sonuçlar güzel, c.tesi doktorum çağırdı hemen bakmak ve kesinleştirmek için.
Bol bol dua istiyorum, şu an çok heyecanlıyım RABBİM hepimize nasip etsin içerisinde bana da..
Selam kızlar nasılsınız? Marmelat kuzu yine ayrılmışsın eşinden Allah kavuştursun.. Çamaşır suyunu deneyen kim telden girdiğim için tam göremiyorumben de mi denesem acaba üç gün falan var bat a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?