bu arada benimkisi totem henüz hamile degilim ben :) ugur getirsin diye takvim ekledim[/QUOT
Ben de hamilesin sandım canım benim, ama inşallah gerçeğe döner :)
Canlarım 148.7 çıktı. Ben Şişli de çalışıyorum, evim ve doktorum Ataşehir de. C.tesi bekliyorum dedi. İç, dış gebelik, düşük vs ihtimalleri var, ultrasonla bakıp kesinliğini söylerim ama gebelik başlamış dedi. O yüzden ben de detaya girmedim.Yaaa ayrinti isteriz oyle ustun körü olmaz. Kac cikti sonucun doktor ne dedi?
Canlarım 148.7 çıktı. Ben Şişli de çalışıyorum, evim ve doktorum Ataşehir de. C.tesi bekliyorum dedi. İç, dış gebelik, düşük vs ihtimalleri var, ultrasonla bakıp kesinliğini söylerim ama gebelik başlamış dedi. O yüzden ben de detaya girmedim.
Ama heyecan bastı, Rabbim güzel sonlandırır inşallah
ayyy ben bile cok heyecanlandim. Bak sabah o kiza imreniyodun bebisin meger seninleymis esine soyledinmi eminim oda cok sevinir... Yaaaa bende istiyorummmm
Evet canım hemen aradım, ama böyle yavaş yavaş sakin sakin anlattım, çok yeni ben bile inanamadım ki daha. O da sevindi, gerçek mi ya valla mı falan diye şaşkın şaşkın konuştu. Dikkat et dedi, hayırlısı dedi. Temkinli o da, Allah ömür verirse bizimledir dedi, ama akşam ki yorumlarını merak ediyorum.
İlk günden beri sizinle paylaştım herşeyi Rabbim hepimiz güldürsün, dualarımızı esirgemeyelim...
Canim benim insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. Allahim onu sana bagislasin. Su anda karninda bi melek var dusunebiliyomusun. İnan senin kadar heyecanlandim. Artik kocaman bir aile oluyosunuz...insallah Allahim bu sevinci banada yasatir...
Amin canım, inşallah hayırlısıyla hepimize yaşatsın bu sevinci.
Önceki günlerde karnıma dokunup orada mı, var mı bişeyler diyordum, ama şimdi çok garip hissettim, evet içimde bişeyler oluyor... İnşallah hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak, büyütmek nasip olur..
Canim valla su dedigin bi cumle bile icimi kipir kipir yapti. Bu ay cok yumurtlama gunune denk geldimi gelmedimi karisti ama senin ovudan 3 gun once birlikte olmustuk ve hamileyim yazin beni birazda olsa umitlendiriyor.cunku tam gunune denk gelmedi sanirim...
İnsallah canim isteyen herkesin kucagi bi bebekle dolsun...Sonucta tabiki bunlara cok anlam yuklememek lazim. Ama benimki biraz merak iste... Gerci kedinin basina ne gelirse meraktan gelirmis...
Kızlarımmm,
Kan testi yaptırdım, sonuçlar güzel, c.tesi doktorum çağırdı hemen bakmak ve kesinleştirmek için.
Bol bol dua istiyorum, şu an çok heyecanlıyım RABBİM hepimize nasip etsin içerisinde bana da..
Canlarım 148.7 çıktı. Ben Şişli de çalışıyorum, evim ve doktorum Ataşehir de. C.tesi bekliyorum dedi. İç, dış gebelik, düşük vs ihtimalleri var, ultrasonla bakıp kesinliğini söylerim ama gebelik başlamış dedi. O yüzden ben de detaya girmedim.
Paylaştığın yazılar çok güldürdü beni halimiz ahvalimiz:)) diğer sayfada kızlara okutmam lazım:)
Canım hayırlı olsun içinde rahat olsun regliden önce bu değer gayet güzel dr kafanı karıştırmasın sakın tahlil tekrar edilir ve artış olur:)
Teeeyyy teeeyyy teeeyyy
Canimmmm bebismi geliyoooooo ay çok sevindimmm insallah bi sorun cikmadan bebegini kucagina alirsinCanlarım 148.7 çıktı. Ben Şişli de çalışıyorum, evim ve doktorum Ataşehir de. C.tesi bekliyorum dedi. İç, dış gebelik, düşük vs ihtimalleri var, ultrasonla bakıp kesinliğini söylerim ama gebelik başlamış dedi. O yüzden ben de detaya girmedim.
Aynen bende tebrik ediyorumbu arada hale ilk denemede tutturduğun için ayrıca bi tebrik ediyorum seni arkadaşım
Canımmmmm keskeee güzel bir haber de ben verebilirim inşallahsu sendende guzel haberler bekliyoruz
Bu arada senin de bat yakın hem belirtilerin de var sen de güzel bir haber vereceksin bencesu sendende guzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?