Yani dogru soyluyosun.Canim 1 hafta var daha bat'a biraz ruyanin etkisi birazda hayal kirikligi korkusu... Cok inandigim icin degil ama ne bileyim yapmak istedim. Evdeki teste kiyamadimsaka bi tarafa orda tek cizgi gormeye daha hazir degilim
Canim bi kaba idrari yapip biraz camasir suyu koyuyosun kopurursen hamilesin demekmis. Bende kk da gordum. Ama cok sivi tuketmedigin bi saatte yapicakmissin. Konsantrasyonu yogun olmasi gerekiyomus.
Bu arada halecim ne belirtiler yaşamıştın tam olarak anlat da biz de feyz alalım
İnsallah canim bizlerde alicaz boyle guzel haberler. Hale sabah arkadasini anlatiyodu ogleden sonra kendi melegine kavustu. Belki bizimde meleklerimiz yanimizdadir kimbilir?Canımmmmm keskeee güzel bir haber de ben verebilirim inşallahsanırım topigin en uzun süreli bekleyeni benim:2:
Aynen bende tebrik ediyorumbu arada bat'iniz ayni gunmus sizin hale ile bide bugun iki kisinin daha var acaba onlar ne yapti
Kızlar şöyle yazayım ben herşeyi,
Yumurtlamamı hesapladım önce ayın 13üne geliyordu, 12 si gece saat 23:00 gibi inanılmaz gaz sancısı girdi bana, çok fenaydı, yumurtlama sancısıydı.
- Ayın 15i gibi bende batmalar başladı kasıklarımda, sanki adet öncesi başlar ya onun gibi.
- 16-17si akşamları bacaklarım sızladı, romatizma gibi.
- 18,19, 20 gibi kasık ağrıları ara ara ince sızı şeklinde, ve hafiften bel ağrıları.
- 21inden bu yana da sürekli bel ağrısı, ağrı değilde sanki kalçanızın üzerinde bişey var yükleniyor, eğik durmak istiyorum.
Adet öncesi gün bel ağrısı çekenler bunu bilir aynı öyle. Aynı zamanda da kasığımın iki yanında batmalar ara ara devam.
- 24 akşam ilk kez göğüs incelemesi yaptım,
Şişmesi, ağrısı aynı adet öncesi gibiydi, hiç fark yoktu, ama dün ilk kez sol olanın kahverengi alt kısmında bir damar kabarmıştı, dışa
doğru, dokununca elime geliyor.
Kasılma ve bel ağrım oldu en baskın şekilde benim, üst bacaklarıma ve hafif kalçama vuran ağrılar..
Kızlar ben hep dedim ki psikolojik, umutlanma. Etrafımdan diyenler oldu, sonra durdum dedim ki bu kadar ağrıya psikolojik demek için paranoya olmak lazım, bu kadar abartı olmaz herhalde
Yani öyle belirgin ki hemen anlarsınız, kendi kendinize psikolojik mi vs mi demeyin, bariz ağrı oluyor ki ben inanın belimde fıtık falan mı oluşuyor diye düşündüm, sürekli çünkü.
İnsallah canim bizlerde alicaz boyle guzel haberler. Hale sabah arkadasini anlatiyodu ogleden sonra kendi melegine kavustu. Belki bizimde meleklerimiz yanimizdadir kimbilir?
selam cimcimecim nasılsın görüşmeyeli kızlar sizler nasılsınız????
Uzat yanagini soyle kocaman bi opucemBu arada senin de bat yakın hem belirtilerin de var sen de güzel bir haber vereceksin bence
Ahhh marmelatim gelll senide opuceeemmmCanim doğruluk payi olabilir ikigun gecikince yapmstm kopurmedi bnm biliyosn regl oldm zaten inş bebis vardr
selam kızlar dün sabahtan beri gelemedim bi sürü sayfa olmuş yine oku oku bitmedi :))
halecim çok tebrik ederim canım ayağını sürü ve bizler içinde dua et
Canımmmmm keskeee güzel bir haber de ben verebilirim inşallahsanırım topigin en uzun süreli bekleyeni benim:2:
Selam kızlar nasılsınız? Marmelat kuzu yine ayrılmışsın eşinden Allah kavuştursun.. Çamaşır suyunu deneyen kim telden girdiğim için tam göremiyorumben de mi denesem acaba üç gün falan var bat a.
selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Uzat yanagini soyle kocaman bi opucembu sefer soz verdim kendime kesinlikle beklicem. Varsada hep birlikte halay cekeriz. Tey tey tey
Ahhh marmelatim gelll senide opuceeemmm( sarhoslara dondum onume geleni opuyorum 52:
Allah iyilik versin canım ... beni sorma bu aralar herşey ters gidiyor
4 gün evvel elimi yakktım üstü kıpkrmızı ama bugün daha iyi .... evveli günde grip oldum hala gribim geçmedi dünde regl oldum herşey üst üste geldi 3 ü br arada oldum resmen
yarın doktordan randevu aldım doktora gidiyorum yaın öğlen 2 buçukta reglimin 3. günü oluyor homon ahlilleri klomen filan verir sanırsam hayırlısı yarın yazarım canım .....
şimdilik çıkıyorum kızlar. bu gece muhtemelen gelemem yarın sabah görüşürüz artık. öpüyorum sizi
hayırlısı canım. şimdi hepsi üst üste gelsinki hamile kalacağın aya bişey kalmasın rahatca hamile kalmaya bak sende
tebrik ederim canim sagsalim al kucagina bebegini insallahKızlar şöyle yazayım ben herşeyi,
Yumurtlamamı hesapladım önce ayın 13üne geliyordu, 12 si gece saat 23:00 gibi inanılmaz gaz sancısı girdi bana, çok fenaydı, yumurtlama sancısıydı.
- Ayın 15i gibi bende batmalar başladı kasıklarımda, sanki adet öncesi başlar ya onun gibi.
- 16-17si akşamları bacaklarım sızladı, romatizma gibi.
- 18,19, 20 gibi kasık ağrıları ara ara ince sızı şeklinde, ve hafiften bel ağrıları.
- 21inden bu yana da sürekli bel ağrısı, ağrı değilde sanki kalçanızın üzerinde bişey var yükleniyor, eğik durmak istiyorum.
Adet öncesi gün bel ağrısı çekenler bunu bilir aynı öyle. Aynı zamanda da kasığımın iki yanında batmalar ara ara devam.
- 24 akşam ilk kez göğüs incelemesi yaptım,
Şişmesi, ağrısı aynı adet öncesi gibiydi, hiç fark yoktu, ama dün ilk kez sol olanın kahverengi alt kısmında bir damar kabarmıştı, dışa
doğru, dokununca elime geliyor.
Kasılma ve bel ağrım oldu en baskın şekilde benim, üst bacaklarıma ve hafif kalçama vuran ağrılar..
Kızlar ben hep dedim ki psikolojik, umutlanma. Etrafımdan diyenler oldu, sonra durdum dedim ki bu kadar ağrıya psikolojik demek için paranoya olmak lazım, bu kadar abartı olmaz herhalde
Yani öyle belirgin ki hemen anlarsınız, kendi kendinize psikolojik mi vs mi demeyin, bariz ağrı oluyor ki ben inanın belimde fıtık falan mı oluşuyor diye düşündüm, sürekli çünkü.
kuzum peki ilişki günlerin nasıl oldu gün aşırı mı devam ettin birde ilişkiden yoksa yok amuda kalkma yok bacak uzatma yok silkeleme gibi tuhaflıklar yaptınmı meraktayız
Öyle mi diyon cnm bnde taktım kafama sordum normal dedi doktorcanım bence hiç kafana takma doktorlar böyle referans değerlerine bu kadar yakın olanları dikkate almıyorlar genelde..
Doğru diyor, sabah arkadaşımı anlattım, o eşiyle konuşurken gözüm dolu, o heyecanla teste gitme cesareti buldum, dualar ederek verdim kanımı.
Çok şükür bende güzel haber aldım, Allah bu heyecanımı sizlerle paylaşmanın tadını sizlerle sürdürmeyi nasip etsin, herkesten bu haberleri alayım hep heyecanlı olalım :)
Kesinlikle katiliyorum sana canim...kendimizde örnek alalım diyorum kuzum
batları geçtiği halde bildirim yapmayanı 1 ayalıkta sileceğim canım listeden.
öyle batını yazıp birdaha gelmemekle olmaz bizde burda hamile olanlardan öneri almaya çalışıyoruz
listemizde 10 kişi olsun ama bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?