Canım boşuna üzülme yumurtlama günü değil öncesinde ilişki olması önemli yani içerde hazır sperm bulunması çünkü yumurtanın ömrü12-24 saat sperm 10 saatde ulaşıyor yani sperm giden kadar yumurta ölmüş oluyor,sperm 5 güne kadar canlı kalabiliyor, benim yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilişkim ve hamileyim :)
canım 24 saat değil 5 güne kadar canlı kalabiliyor:)
o kocadan bir tanede bende var canım yalnız değilsin gerçi ilkinde sorun yoktu ikincide oldu böyle:))
Değerlerin iyi canım referans aralığıda önemli tabi
Halecim bizi hemen terketme arada ugra bebisten haberdar et....
Buralardayım, destekçinizim...
Kızlar bu arada, 1 ay öncesinden beslenme önlemleri de aldım.
Gittim keçiboynuzu pekmezi aldım (hem eşim hem ben sabah akşam aklımıza düştükçe kaşık kaşık içtik)
Sonra kendime incir aldım, günde 6-7 tane yedim, eşime keçiboynuzu aldım, akşamları 2-3 tane yedirdim, hala da yiyoruz.
Bunları evinizden eksik etmeyin bence herşeye faydalı en azından böyle düşünün.
bu arada hale ilk denemede tutturduğun için ayrıca bi tebrik ediyorum seni arkadaşım
Canım bu tamamen Kısmet, bende forumdakilere imreniyordum.
İnşallah 2014de hepimizin kucağı bebiş dolar...
slm kızlar uğrayamıyorum kaç gündür nasılsnz
selam lulummmmm hoş geldin ...... beni sorcak olursan grip ve regl oldumöyle idare edyorum işte...
sen nasılsınnn nasıl gidiyorr
hamd olsun canım,sana da çok geçmiş olsun c vitamini ihmal etme, bi daha ki bat ne zaman buna da şükredelim
inşallh hakkımızda hayırlısı diyelim,bende belimi ağarttım spordan geldim bazayı kaldırınca ağrı girdi ne yaoayım bilmiyorum
hayırlısı tatlım hayırlısı.....geçmiş olsun tatlım...dikkat et yaa inanki bilmiyorum ama ağrıya sıcak iyi gelir diye biliyorum sıcak uygula istersen
Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam
Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam
bayağı geçmiş sağlık ocağına gidemezmsn kan testi için
inş iyi haberler verirsn bize
. Canm adeti şki gün gecmişti idrar testi yaptm negatiftitest yapmadın mı beş gün geçtiyse net bi cevap alırdın..........
saol canım benimde iki gün önce ovülsyondu çok ağrım oldu. bi gün ilişki oldu ovü.den bu ay şansım olur mu acaba
. Canm adeti şki gün gecmişti idrar testi yaptm negatifti
İnş canm yarın kan tahlili yaptırmayı süşünyorm ama üzülürm die de korkuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?