Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet cnm referans araligini hatırlamıyorum ki sınırda sanki

cimcimecim bat 14 aralık listeye eklersen beni sevinirimmmmm............

Halecim bizi hemen terketme arada ugra bebisten haberdar et....

Buralardayım, destekçinizim...

Kızlar bu arada, 1 ay öncesinden beslenme önlemleri de aldım.
Gittim keçiboynuzu pekmezi aldım (hem eşim hem ben sabah akşam aklımıza düştükçe kaşık kaşık içtik)
Sonra kendime incir aldım, günde 6-7 tane yedim, eşime keçiboynuzu aldım, akşamları 2-3 tane yedirdim, hala da yiyoruz.
Bunları evinizden eksik etmeyin bence herşeye faydalı en azından böyle düşünün.

bende yeni sipariş ettim cnım bende iççem eşimede içirdem keçiboynuzunu soğan kürümün il k ayı yeni bitti ....reglim bitsin hayıta başlayacağım.... haklısın faydası var zararı yok ......

selam lulummmmm hoş geldin ...... beni sorcak olursan grip ve regl oldum öyle idare edyorum işte...
sen nasılsınnn nasıl gidiyorr

hamd olsun canım,sana da çok geçmiş olsun c vitamini ihmal etme, bi daha ki bat ne zaman buna da şükredelim

hamd olsun canım,sana da çok geçmiş olsun c vitamini ihmal etme, bi daha ki bat ne zaman buna da şükredelim

14 aralık canım bu sefer söktürücü içtim canım yarın öğlen doktoraa gideceğim tahliller kloemn filan verir sanırsam duruma göre bakıcaz artık çok merak ediyorum.........bu gece uyku yok bana bir koca bardak portakal mandain sıktım içtim taze taze canım çorba yaptım içtim ama öksürük öldürcek beniiii ıhlamur içiyorum şuan .......teşekkürlerr

inşallh hakkımızda hayırlısı diyelim,bende belimi ağarttım spordan geldim bazayı kaldırınca ağrı girdi ne yaoayım bilmiyorum

inşallh hakkımızda hayırlısı diyelim,bende belimi ağarttım spordan geldim bazayı kaldırınca ağrı girdi ne yaoayım bilmiyorum

hayırlısı tatlım hayırlısı.....geçmiş olsun tatlım...dikkat et yaa inanki bilmiyorum ama ağrıya sıcak iyi gelir diye biliyorum sıcak uygula istersen

Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam

hayırlısı tatlım hayırlısı.....geçmiş olsun tatlım...dikkat et yaa inanki bilmiyorum ama ağrıya sıcak iyi gelir diye biliyorum sıcak uygula istersen

saol canım benimde iki gün önce ovülsyondu çok ağrım oldu. bi gün ilişki oldu ovü.den bu ay şansım olur mu acaba

Kızlar bes gün gecti adet olmadm bi türlü doktora da gidemedm arada kasık agrım ve sürekli devam eden akıntım hariç bişeym yok allahm cıldırcam

bayağı geçmiş sağlık ocağına gidemezmsn kan testi için
inş iyi haberler verirsn bize

test yapmadın mı beş gün geçtiyse net bi cevap alırdın..........

saol canım benimde iki gün önce ovülsyondu çok ağrım oldu. bi gün ilişki oldu ovü.den bu ay şansım olur mu acaba

tatlım her halukarda rabbim istedikten sonra olur sen merak etme ayrıca ovul zamanında birlikte olmuşsun tabiki şansın varr.... umudunu kaybetme bu hayatta bir tek ölüme çare yok canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…