Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevindim canım hayırlıı olssun :))

erken yapmışsın çokk!!!!!!! doktora git canım geciktiyse ona göre söktürüü verir sana !!!!!
. Ay nası sevindrdin bni cnm ya erken demek dedgn gibi hamile deilsem belki stresten adetm gecikti söktrücü verr offf keske hamile olsam

. Ay nası sevindrdin bni cnm ya erken demek dedgn gibi hamile deilsem belki stresten adetm gecikti söktrücü verr offf keske hamile olsam

tatlım umudunu elbette kesme ama seni üzmek istemem sonra ....... şimdiden kendini odaklama yarın sağlık ocağına git kan testi yaptır eğer yoksa kist filan oluşmadan reglini öne alsınlar keşke deme canım inşallahhh deee

Canım bence de erken sen tekrarlat testi. Gebelik yoksa da muayene olur gecikmenin sebebini anlarsın. Yoksa gecikmeye devam eder bence..

Elcem baya gecikmis sinav falan dedik ama sen en iyisi yarin bi test yaptir mutlaka...

Hadi öp bakalım gecikmeden test yapmak yok anlaşalım şimdiden
Operim bisey olmasada operim ohhh miiissss ( evet camasir suyu, sarhos opusleri derken sapiklik alametleride basladi ben koptum gidiyorum kizlar... )

yarın doktora gitçem cnm bana dua eder misin ? regliyim edemiyorumdaa

Ayy sorma asıl ben kafayı sıyırdım :2::2:
Bugün arkadaşın kızı gelmiş okula. Daha 1,5 yaşında falan. Aldım derse falan götürdüm. Son ders öğretmenler odasına girerken kapıda duruyormuş açtı kollarını beni görünce koştu geldi sarıldı boynuma.. Allahım bana da o günleri yaşatır mı acaba.. Evlat hasretiyle sınanmak çok zor :2::2::2::2:

yarın doktora gitçem cnm bana dua eder misin ? regliyim edemiyorumdaa

Tatlım kıyamam tabiki ederm inşallah istedğin gibi sonuçlanır. Kızlar bu ay gttm aslında doktora hemn hemen üç hafta önce bebek düşünyorm kontrol die gttm kist yada baska seler cıkmadı üç haftada kist olur mu

inşallahhhh RABBİMİN İZNİYLE BU Sıvavdan a geçecğiz canımmmmm

Deme oyle aglarim ama Vardir insallah bu bekledigimiz zamandada bir hayir. Emin ol sonu cok guzel biticek bu hikayenin... Ama ne olur uzulme...

bazı kadınlarda regl gecikmesi soncu oluşabiliyor oluşmayada biliyor ama sanmıyorum canım .............
cok sağol canım Allah razı olsun senden amiiinnnnnnn... infertilite mi dedi doktor sana nedediii

Üzülmek istemiyorum takmayım diyorum ama, ne bileyim yoruldum artık Allahım gücüne gitmesin ama.. Kimden ne duysam uygulayım diyorum.. Bol bol dua ediyorum ama acaba diyorum Allahım beni kendine yaklaştırmak için mi vermiyor bebek.. Namazima düştüm, sürekli dua ediyorum. Belki bu bir vesile ama psikolojik olarak çok yıprandım..

Öyle deme canm allah ne zamn hayırlıysa o gün bebek gelecektr geç olsun kötü olmasn cnm öle düşün

bazı kadınlarda regl gecikmesi soncu oluşabiliyor oluşmayada biliyor ama sanmıyorum canım .............
cok sağol canım Allah razı olsun senden amiiinnnnnnn... infertilite mi dedi doktor sana nedediii

İnfertilite ne demk cnm her seyin çok normal kistin de yok kan ve idrar kontrollern sorun yok bebek düşünebilirsn dedi

Kuzenim 3 yillik evli ve hic korunmadi 4 kere asilama yapildi yine olmadi. O kadar uzulup yiprandiki sana bunu tarif edemem. Sonra nemi oldu maddi durumlari cok iyiyken cok yuksek meblalarda borclari oldu evlerini arabalarini sattilar. Cok guzel herkesin imrendigi bi evi varken kayinvalidesinin yanina tasinmak zorunda kaldi. Borclular haciz hep kapilarinda gergun agliyor. Bugun oyle konustukta iyiki olmamis bebegim ben kendime zor bakiyorum ona nasil bakardim diyo. Baska bi arkadasim doguma 2 hafta kala kaybetti bebegini. Okuldaki en yakin arkadasimin bebisi beyin felci gecirdi. Hergun cocugunun olume ne kadar yaklastigini gozleriyle goruyor...
Yani diyecegim o ki Yuce Rabbim verirse herseyin hayirlisini versin. En dogru en hayirli zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin...sen dik dur eminim sonucuda cok guzel olucaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…