Sevindim canım hayırlıı olssun :))Kızlar şöyle yazayım ben herşeyi,
Yumurtlamamı hesapladım önce ayın 13üne geliyordu, 12 si gece saat 23:00 gibi inanılmaz gaz sancısı girdi bana, çok fenaydı, yumurtlama sancısıydı.
- Ayın 15i gibi bende batmalar başladı kasıklarımda, sanki adet öncesi başlar ya onun gibi.
- 16-17si akşamları bacaklarım sızladı, romatizma gibi.
- 18,19, 20 gibi kasık ağrıları ara ara ince sızı şeklinde, ve hafiften bel ağrıları.
- 21inden bu yana da sürekli bel ağrısı, ağrı değilde sanki kalçanızın üzerinde bişey var yükleniyor, eğik durmak istiyorum.
Adet öncesi gün bel ağrısı çekenler bunu bilir aynı öyle. Aynı zamanda da kasığımın iki yanında batmalar ara ara devam.
- 24 akşam ilk kez göğüs incelemesi yaptım,
Şişmesi, ağrısı aynı adet öncesi gibiydi, hiç fark yoktu, ama dün ilk kez sol olanın kahverengi alt kısmında bir damar kabarmıştı, dışa
doğru, dokununca elime geliyor.
Kasılma ve bel ağrım oldu en baskın şekilde benim, üst bacaklarıma ve hafif kalçama vuran ağrılar..
Kızlar ben hep dedim ki psikolojik, umutlanma. Etrafımdan diyenler oldu, sonra durdum dedim ki bu kadar ağrıya psikolojik demek için paranoya olmak lazım, bu kadar abartı olmaz herhalde
Yani öyle belirgin ki hemen anlarsınız, kendi kendinize psikolojik mi vs mi demeyin, bariz ağrı oluyor ki ben inanın belimde fıtık falan mı oluşuyor diye düşündüm, sürekli çünkü.
. Ay nası sevindrdin bni cnm ya erken demek dedgn gibi hamile deilsem belki stresten adetm gecikti söktrücü verr offf keske hamile olsamerken yapmışsın çokk!!!!!!! doktora git canım geciktiyse ona göre söktürüü verir sana !!!!!
Hadi öp bakalım
. Ay nası sevindrdin bni cnm ya erken demek dedgn gibi hamile deilsem belki stresten adetm gecikti söktrücü verr offf keske hamile olsam
. Ay nası sevindrdin bni cnm ya erken demek dedgn gibi hamile deilsem belki stresten adetm gecikti söktrücü verr offf keske hamile olsam
Operim bisey olmasada operim ohhh miiissssHadi öp bakalımgecikmeden test yapmak yok anlaşalım şimdiden
yarın doktora gitçem cnm bana dua eder misin ? regliyim edemiyorumdaa
Ayy sorma asıl ben kafayı sıyırdım :2::2:
Bugün arkadaşın kızı gelmiş okula. Daha 1,5 yaşında falan. Aldım derse falan götürdüm. Son ders öğretmenler odasına girerken kapıda duruyormuş açtı kollarını beni görünce koştu geldi sarıldı boynuma.. Allahım bana da o günleri yaşatır mı acaba.. Evlat hasretiyle sınanmak çok zor :2::2::2::2:
Olmaz muhtemelen ama, sen test yaptır yoksa da emin ol olmadığından ozaman gelir. Ama dilerim ki bebeğin vardır..
Ayy sorma asıl ben kafayı sıyırdım :2::2:
Bugün arkadaşın kızı gelmiş okula. Daha 1,5 yaşında falan. Aldım derse falan götürdüm. Son ders öğretmenler odasına girerken kapıda duruyormuş açtı kollarını beni görünce koştu geldi sarıldı boynuma.. Allahım bana da o günleri yaşatır mı acaba.. Evlat hasretiyle sınanmak çok zor :2::2::2::2:
Tatlım kıyamam tabiki ederm inşallah istedğin gibi sonuçlanır. Kızlar bu ay gttm aslında doktora hemn hemen üç hafta önce bebek düşünyorm kontrol die gttm kist yada baska seler cıkmadı üç haftada kist olur mu
Olmaz muhtemelen ama, sen test yaptır yoksa da emin ol olmadığından ozaman gelir. Ama dilerim ki bebeğin vardır..
İnş canm ya ac karnına mı kan vermk gerekio
Gebelik icin ac yok farketmez cnm
Üzülmek istemiyorum takmayım diyorum ama, ne bileyim yoruldum artık Allahım gücüne gitmesin ama.. Kimden ne duysam uygulayım diyorum.. Bol bol dua ediyorum ama acaba diyorum Allahım beni kendine yaklaştırmak için mi vermiyor bebek.. Namazima düştüm, sürekli dua ediyorum. Belki bu bir vesile ama psikolojik olarak çok yıprandım..
Üzülmek istemiyorum takmayım diyorum ama, ne bileyim yoruldum artık Allahım gücüne gitmesin ama.. Kimden ne duysam uygulayım diyorum.. Bol bol dua ediyorum ama acaba diyorum Allahım beni kendine yaklaştırmak için mi vermiyor bebek.. Namazima düştüm, sürekli dua ediyorum. Belki bu bir vesile ama psikolojik olarak çok yıprandım..
bazı kadınlarda regl gecikmesi soncu oluşabiliyor oluşmayada biliyor ama sanmıyorum canım .............
cok sağol canım Allah razı olsun senden amiiinnnnnnn... infertilite mi dedi doktor sana nedediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?