Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorgunluktan uyumuşum kızlar nasılsınz matmazelim sucum ?? Hamile haberleri gelince çok seviniyorum darısı başımıza

Çok şükür Rabbime huzurumuz, sağlığımız yerinde diyorum her zaman..
Çok üzüldüm arkadaşların ve kuzenin için de. Allahım tez zamanda sağlık sıhhat ve bereket versin hepsine..

Yorgunluktan uyumuşum kızlar nasılsınz matmazelim sucum ?? Hamile haberleri gelince çok seviniyorum darısı başımıza
Günaydın canım yol yorgunusun normaldir
Valla çok sevindim kızlar adına inşallah Allahım bizlere de bu heyecanları yaşatsın tez zamanda

canım dün geldım ben dersım vardı bugün napıyosun tatlımmm... aminnnn

Gittigidiyordan ovulasyon testi aldım bu ay bi deniycem kullanan varsa nasıl kullanilacagni anlatabilirmi

Laboquick marka almıştım ben de canım..
içindeki talimatlarda bir liste var.
Adet gününe göre başlaman gereken günler yazıyor.
Oradan hangi gün başlayacağına karar ver.
Sonra hergün aynı saatte, en az 3-4 saat öncesinde sıvı almadan yapıyorsun.
İlk çizgi her zaman silik çıkar vücudumuzda LH olduğundan.
Önemli olan testin gitgide koyulaşarak sonunda ikinci çizgiden koyu olması..
Ondan sonra silikleşmeye başlayacak ve yumurtan çatladı demektir.
Peak yaptığında yani en koyu olduğunda ilişki önerilir..
Sen testleri yaptıktan 5dk sonra fotosunu çek günlük buraya koy biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz kuzum

sagoll tatlımmm sabah öğle falan farkedıyomu yoksa ?? tamam cnm resımlerını cekerım yardımcı olursunuz bılıyorm kuzum

sagoll tatlımmm sabah öğle falan farkedıyomu yoksa ?? tamam cnm resımlerını cekerım yardımcı olursunuz bılıyorm kuzum

SAbah ilk idrarla olmuyor bildiğim kadarıyla. Sabah 8 akşam 10 arası diyordu ama ben genelde 4 gibi yapıyordum. Eğer hergün 4te yapma imkanın varsa 4-5 gibi yap bence

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

Ziyaretçi arkadaşlar buyrun buyrun uzaktan bakmayın öyle

Ne olsun ben de arada depresyona girip çıkıyorum.. Akşam haberlerde eşinden şiddet gören kadınlar vardı.
Bir duygusallık aldı beni, yeni kendime geliyorum
ayy cnm benım psikolojin ıyı olsun dıkkat et kendınee ztn o konu çok kötü ya öldürürler döverlerr

SAbah ilk idrarla olmuyor bildiğim kadarıyla. Sabah 8 akşam 10 arası diyordu ama ben genelde 4 gibi yapıyordum. Eğer hergün 4te yapma imkanın varsa 4-5 gibi yap bence

yaparım cnm 10.gün başlasm sorun cıkarmı cnm

selam kızlar yaa nedir bu çamaşır suyu testi bi köpürtmeler bişeyler demişsiniz.. bu arada bi hamilemiz daha çıkmış darısı bizlere süper ya, böyle giderse 1-2 aya herkes bebişlenecek..:)) bu arada akşam sağlıklı yattım sabah grip kalktım nedir bu yaaa ...

slm canımm ya öyle bısey vardı matmazel denemıs köpürmüş çamasır suuyu eskı yöntem gebelık testı cnm bnmde yapmstm köpürmemıstı ztn sonra regl oldum :)) amınn ınsallah cnm..... dıkkat et bu aralar salgın bende daha kurtulamadım c vıtamını tüket

Kızlar burada bol yağmur var, ben böyle havalarda her bir damlayı indiren her bir meleği düşünür onların yüzü suyu, yağmurun bereketi hürmetine dua ederim. Hepimize dua ettim. Hepinizden, hepimiz için güzel dilekler dua beklerim

Son düzenleme:

çok sağoll canımm allah kabul etsin dualarını hayırlısıyla tez zamanda hepımıze bebıs verır ınsallah rabbım.. senınde bebısını allah sana bagıslasın... bende hep şöyle dua edıyorum..... Rabbim bı tek sana yalvarıyorum senden istiyorum peygamberimizn yüzü suyu hürmetine onuda vesıle ederk senden ıstıyorm sen bebek ısteyenlere ve bana hayırlı saglıklı evlatlar nasip et yarabbi amin...

marmelatım canım 10. Gün ideal bence. Bu arada bu çamaşır suyu yüzde yüz mü çıkıyor denesem mi bende:))

Halozzy sağol canım kocaman bir AMINN duana

marmelatım canım 10. Gün ideal bence. Bu arada bu çamaşır suyu yüzde yüz mü çıkıyor denesem mi bende:))

Halozzy sağol canım kocaman bir AMINN duana

insallah erken gelırde benım sipariş gecikmez bıde cnm bnm lh:2.02 çıkmıstı bu hormon yumurtanın catlamasını saglıyomus bnm yumurta geçmı çatlıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…