İnfertilite ne demk cnm her seyin çok normal kistin de yok kan ve idrar kontrollern sorun yok bebek düşünebilirsn dedi
İnfertilite sebebi olmayan kisirlik demek canim. Ama benim hatirladigim sende boyle bi sorun yoktu demi???
Çok şükür Rabbime huzurumuz, sağlığımız yerinde diyorum her zaman..Kuzenim 3 yillik evli ve hic korunmadi 4 kere asilama yapildi yine olmadi. O kadar uzulup yiprandiki sana bunu tarif edemem. Sonra nemi oldu maddi durumlari cok iyiyken cok yuksek meblalarda borclari oldu evlerini arabalarini sattilar. Cok guzel herkesin imrendigi bi evi varken kayinvalidesinin yanina tasinmak zorunda kaldi. Borclular haciz hep kapilarinda gergun agliyor. Bugun oyle konustukta iyiki olmamis bebegim ben kendime zor bakiyorum ona nasil bakardim diyo. Baska bi arkadasim doguma 2 hafta kala kaybetti bebegini. Okuldaki en yakin arkadasimin bebisi beyin felci gecirdi. Hergun cocugunun olume ne kadar yaklastigini gozleriyle goruyor...
Yani diyecegim o ki Yuce Rabbim verirse herseyin hayirlisini versin. En dogru en hayirli zamanda saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin...sen dik dur eminim sonucuda cok guzel olucaktir.
Günaydın canım yol yorgunusun normaldirYorgunluktan uyumuşum kızlar nasılsınz matmazelim sucum ?? Hamile haberleri gelince çok seviniyorum darısı başımıza
Çok şükür Rabbime huzurumuz, sağlığımız yerinde diyorum her zaman..
Çok üzüldüm arkadaşların ve kuzenin için de. Allahım tez zamanda sağlık sıhhat ve bereket versin hepsine..
Günaydın canım yol yorgunusun normaldir
Valla çok sevindim kızlar adına inşallah Allahım bizlere de bu heyecanları yaşatsın tez zamanda
Gittigidiyordan ovulasyon testi aldım bu ay bi deniycem kullanan varsa nasıl kullanilacagni anlatabilirmi
Laboquick marka almıştım ben de canım..
içindeki talimatlarda bir liste var.
Adet gününe göre başlaman gereken günler yazıyor.
Oradan hangi gün başlayacağına karar ver.
Sonra hergün aynı saatte, en az 3-4 saat öncesinde sıvı almadan yapıyorsun.
İlk çizgi her zaman silik çıkar vücudumuzda LH olduğundan.
Önemli olan testin gitgide koyulaşarak sonunda ikinci çizgiden koyu olması..
Ondan sonra silikleşmeye başlayacak ve yumurtan çatladı demektir.
Peak yaptığında yani en koyu olduğunda ilişki önerilir..
Sen testleri yaptıktan 5dk sonra fotosunu çek günlük buraya koy biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz kuzum
canım dün geldım ben dersım vardı bugün napıyosun tatlımmm... aminnnn
sagoll tatlımmm sabah öğle falan farkedıyomu yoksa ?? tamam cnm resımlerını cekerım yardımcı olursunuz bılıyorm kuzum
ayy cnm benım psikolojin ıyı olsun dıkkat et kendınee ztn o konu çok kötü ya öldürürler döverlerrNe olsun ben de arada depresyona girip çıkıyorum.. Akşam haberlerde eşinden şiddet gören kadınlar vardı.
Bir duygusallık aldı beni, yeni kendime geliyorum
SAbah ilk idrarla olmuyor bildiğim kadarıyla. Sabah 8 akşam 10 arası diyordu ama ben genelde 4 gibi yapıyordum. Eğer hergün 4te yapma imkanın varsa 4-5 gibi yap bence
ayy cnm benım psikolojin ıyı olsun dıkkat et kendınee ztn o konu çok kötü ya öldürürler döverlerr
yaparım cnm 10.gün başlasm sorun cıkarmı cnm
Yok kuzum çıkmaz. Eğer 28 günde bir adet oluyorsan 10. gün iyi bence
selam kızlar yaa nedir bu çamaşır suyu testi bi köpürtmeler bişeyler demişsiniz.. bu arada bi hamilemiz daha çıkmış darısı bizlere süper ya, böyle giderse 1-2 aya herkes bebişlenecek..:)) bu arada akşam sağlıklı yattım sabah grip kalktım nedir bu yaaa ...
Kızlar burada bol yağmur var, ben böyle havalarda her bir damlayı indiren her bir meleği düşünür onların yüzü suyu, yağmurun bereketi hürmetine dua ederim. Hepimize dua ettim. Hepinizden, hepimiz için güzel dilekler dua beklerim
marmelatım canım 10. Gün ideal bence. Bu arada bu çamaşır suyu yüzde yüz mü çıkıyor denesem mi bende:))
Halozzy sağol canım kocaman bir AMINN duana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?