Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım adetin erken gelmesi yumurtlamanın erken olması demektir acaba bu hormon sana erken mi yumurtlamişlatıyor?

Canım adetin erken gelmesi yumurtlamanın erken olması demektir acaba bu hormon sana erken mi yumurtlamişlatıyor?

canım benm adet geç geldı 2 gün geçmi yumurtlarm acaba geçen ay yapmştm hormn testi 2.02 çıktı tam sınır deger galıba bılmıyorum kı tatlım

hadı yaaa belkıde adet degıldır yerlesme kanaması olabılrmı

eger adet olmazsan yarın kantestı yaptır canımm ben olsam sımdıye kac defa yapardım meraktn

Canm adet gecikmesnden iki gün sora idrar testi yapmştm negatifti. Ondan dedm kan testi için bekliim. Ama pembe akıntınn devamuçj gelmezse kesin yaptrcam artk

Canm adet gecikmesnden iki gün sora idrar testi yapmştm negatifti. Ondan dedm kan testi için bekliim. Ama pembe akıntınn devamuçj gelmezse kesin yaptrcam artk

ıdrar testlerı bazen yanıltabılıo umarım yerlesme kanamasıdr yarın bı hamiş haber daha alırız

evettt canım sakin ol relaxx önce hayırlısın istee inşallah bebış gelıyodr

Aynen canm hayırlısı heyecanlandm ama kasıklarm agrıyo büyük ihtimal regl olcam da suanki heycan bile güzeldi ama hala göğüslermde degişiklik yok adet olmadan önce cok acırdı

Yok cnm allah korusun doktor her seyn düzgn dedi bide ilk denememz bu ya diorm sınav stresm vardı ondan gecikti yada bebekten

Bencede Allah korusun canim arkadas oyle diyince bende sasirdim. Bu kizin ilk denemesi doktora gittim falan diyodu ne ara infertilite dendi dedim. Aman allah korusun...

Yorgunluktan uyumuşum kızlar nasılsınz matmazelim sucum ?? Hamile haberleri gelince çok seviniyorum darısı başımıza
ahh marmelatim ahh senmi benmi ... Hale bugun hamileyim diyince nasil sevindim bi bilsen sanki kendim o haberi aldim.insallah bizde bu guzel haberlerden vericez. Ask cocuklari olucak onlar annesi Ask...

Gittigidiyordan ovulasyon testi aldım bu ay bi deniycem kullanan varsa nasıl kullanilacagni anlatabilirmi
sen o testleri kullan ise yararsa bende alicam obur ay...

Çok şükür Rabbime huzurumuz, sağlığımız yerinde diyorum her zaman..
Çok üzüldüm arkadaşların ve kuzenin için de. Allahım tez zamanda sağlık sıhhat ve bereket versin

Ahh canim inan hepside o kadar yakinimdaki biri kuzenim digerleri ayni okuldan hergun birlikte oturup konustumuz arkadasimiz inan hangisine baksam hep bi huzun. Allaha bu yuzden hergun sukrediyorum. O yuzden ne olur canim sakin uzulme.

O camasir suyu saftili benim canim beenn kopurttuk bakalim ama asil sonucu haftaya gorucem BIZIMLEMİ DEGILMI...
Bu arada gribin tek ilaci dinlenmek canim. Seviyosan ihlamurunu al eline gir battaniyenin icine ohhh keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…