Canım adetin erken gelmesi yumurtlamanın erken olması demektir acaba bu hormon sana erken mi yumurtlamişlatıyor?
Kızlar pembe bi akıntı geldi bnden sanrm adet olcam
Keske canm ya devamı gelmez umarm yaa yada adet olim de yoluma bakim böle hiç bişe olmaması kötühadı yaaa belkıde adet degıldır yerlesme kanaması olabılrmı
Keske canm ya devamı gelmez umarm yaa yada adet olim de yoluma bakim böle hiç bişe olmaması kötü
hadı yaaa belkıde adet degıldır yerlesme kanaması olabılrmı
eger adet olmazsan yarın kantestı yaptır canımm ben olsam sımdıye kac defa yapardım meraktn
Canm adet gecikmesnden iki gün sora idrar testi yapmştm negatifti. Ondan dedm kan testi için bekliim. Ama pembe akıntınn devamuçj gelmezse kesin yaptrcam artk
ıdrar testlerı bazen yanıltabılıo umarım yerlesme kanamasıdr yarın bı hamiş haber daha alırız
Ayyy tatlım heycanlandm ama heveslenmiim sakin olim ben :)
evettt canım sakin ol relaxx önce hayırlısın istee inşallah bebış gelıyodr
Hayirlisii olsun canım bekleyelim bakalımAynen canm hayırlısı heyecanlandm ama kasıklarm agrıyo büyük ihtimal regl olcam da suanki heycan bile güzeldi ama hala göğüslermde degişiklik yok adet olmadan önce cok acırdı
Hayirlisii olsun canım bekleyelim bakalım
Haber verrm tabiki canımcım iide kötüde hazırlıklı olmalıyım hayırlısı be zamansa allahım bilir
kızlar hala regl olmadım ne zaman kan testi yapayım batım 24 kasım
Yok cnm allah korusun doktor her seyn düzgn dedi bide ilk denememz bu ya diorm sınav stresm vardı ondan gecikti yada bebekten
ahh marmelatim ahh senmi benmi ... Hale bugun hamileyim diyince nasil sevindim bi bilsen sanki kendim o haberi aldim.insallah bizde bu guzel haberlerden vericez. Ask cocuklari olucak onlar annesi Ask...Yorgunluktan uyumuşum kızlar nasılsınz matmazelim sucum ?? Hamile haberleri gelince çok seviniyorum darısı başımıza
sen o testleri kullan ise yararsa bende alicam obur ay...Gittigidiyordan ovulasyon testi aldım bu ay bi deniycem kullanan varsa nasıl kullanilacagni anlatabilirmi
Çok şükür Rabbime huzurumuz, sağlığımız yerinde diyorum her zaman..
Çok üzüldüm arkadaşların ve kuzenin için de. Allahım tez zamanda sağlık sıhhat ve bereket versin
selam kızlar yaa nedir bu çamaşır suyu testi bi köpürtmeler bişeyler demişsiniz.. bu arada bi hamilemiz daha çıkmış darısı bizlere süper ya, böyle giderse 1-2 aya herkes bebişlenecek..:)) bu arada akşam sağlıklı yattım sabah grip kalktım nedir bu yaaa ...
Cnm bi iki gün daha gecsin yap bnce yada yarın
Bencede Allah korusun canim arkadas oyle diyince bende sasirdim. Bu kizin ilk denemesi doktora gittim falan diyodu ne ara infertilite dendi dedim. Aman
Aynen canm daha ilk bnm bide kontrolüm tam hiç sorunm yok eger adet olursam artk dier aya pembe akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?