kızlar hala regl olmadım ne zaman kan testi yapayım batım 24 kasım
Bencede Allah korusun canim arkadas oyle diyince bende sasirdim. Bu kizin ilk denemesi doktora gittim falan diyodu ne ara infertilite dendi dedim. Aman allah korusun...
ahh marmelatim ahh senmi benmi ... Hale bugun hamileyim diyince nasil sevindim bi bilsen sanki kendim o haberi aldim.insallah bizde bu guzel haberlerden vericez. Ask cocuklari olucak onlar annesi Ask...
sen o testleri kullan ise yararsa bende alicam obur ay...
Ahh canim inan hepside o kadar yakinimdaki biri kuzenim digerleri ayni okuldan hergun birlikte oturup konustumuz arkadasimiz inan hangisine baksam hep bi huzun. Allaha bu yuzden hergun sukrediyorum. O yuzden ne olur canim sakin uzulme.
O camasir suyu saftili benim canim beennkopurttuk bakalim ama asil sonucu haftaya gorucem BIZIMLEMİ DEGILMI...
Bu arada gribin tek ilaci dinlenmek canim. Seviyosan ihlamurunu al eline gir battaniyenin icine ohhh keyfine bak.
Kızlar ovulasyon testi bazılarında işe yaradı ama bende yaramadı aslında.. Pozitifi gördüm ama atesime göre catlamamiştı ve hakkaten de o ay çok gecikti adetim.. Ateş ölçme daha etkili bana sorarsanız. Bu ay dene bakalım marmelat. Olmadı ateş ölçersin sonraki aylarda. Gerek kalmasın tabi diğer aylara
Ates olcme yontemi adama kafayi yedirtir bence. Hergun ayni saatte olc yok yukseldi yok alcaldi... İmdaaaatttttCatlamaynca adet mi gecikiyo cnm ?? Insallah gerek kalmaz d3dgn gbi tatlim ateş ölçme hassas bi yöntem yapabilrmiyim
Ates olcme yontemi adama kafayi yedirtir bence. Hergun ayni saatte olc yok yukseldi yok alcaldi... İmdaaaattttt
Senide icindeki seside yerim haberin olsun. SU BAK NE DİYO MARMELATİM. Kismet be canlarimmm hayirlisi olsun.Evet canim hepimiz cok sevindikk.. senin bat yakin inşallah senin haberinide aliriz haftaya tatlım içimde bi ses var ama :)) tamam cnm bakayım nasilms su testler
Ates olcme yontemi adama kafayi yedirtir bence. Hergun ayni saatte olc yok yukseldi yok alcaldi... İmdaaaattttt
Canım kendim için nekdr çok istiyosam senin icinde okdr cok istiyorum su için insallh güzel haberlr alirzSenide icindeki seside yerim haberin olsun. SU BAK NE DİYO MARMELATİM. Kismet be canlarimmm hayirlisi olsun.
her sabah yataktan kalkmadan once ayni saatte olcucekmissin hic bana gore degil valla kafayi bozarim benBncede zor ve hassas bi yöntem bide ayni saatte olcksa unuturm ben kesin unutkanimdr da
Aynen canim benim hic yapamayacagim bi yontem.Bende öyle düşünüyorum hele benim gibi takıntılı bi insana çok fazla :)
her sabah yataktan kalkmadan once ayni saatte olcucekmissin hic bana gore degil valla kafayi bozarim ben
Aynen canim benim hic yapamayacagim bi yontem.
Ovulasyon testi bana hep daha mantikli geldi zaten ama onada kesin guvenmemek lazim.ovulasyn testlerını bı denıym bakıym yapabılckmıym
Ovulasyon testi bana hep daha mantikli geldi zaten ama onada kesin guvenmemek lazim.
Bencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.yorumları okudum hep olumlu sonuclar alınmıs merak ettım cnm aslında bı kac aydır vucudmu dınlyrk anlamaya calısıyodm bıde bunu denıym dedım
Bencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.
Canım biz bebeği yeni düşündük ama ben 1 yıldır telefonumdan adet döngüsü takibi yaptım, yazın tatile denk geldi reglim primolut almadım ki şaşmasın diye. Bence ovulasyon takibi çok işe yaradı onu ihmal etme sen deBencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.
Bencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.
amınn canımm amınn keçiboynuzu pekmeznın tadı nasıllGüzeller, bugün aaneciklere müjde verip, hayır dualarını beklediğimizi söyledik, bugünün verdiği heyacanı huzuru hepiniz tadın inşallah, tek tek bekliom haberleri, bende inşallah sorunsuz ilerlerim bu süreçte.
Keçinoynuzu pekmezlerini almayı ihmal etmeyin.
Uykum geldi, bu psikolojik olsbilir iştebel ağrısı da tam gaz devam
Öpüldünüzzzz
regl oldnmu canımkızlarr benım bat bugundu ama olmadı. dun test yaptım negatifti.inanılmaz derecede gazım var ve bacaklarım ağrıyor arada bi mideme de kramp giriyor ama negatif çıktıı yaa erkenmı yaptım kan testi için ne kadar bekliim.
Canım biz bebeği yeni düşündük ama ben 1 yıldır telefonumdan adet döngüsü takibi yaptım, yazın tatile denk geldi reglim primolut almadım ki şaşmasın diye. Bence ovulasyon takibi çok işe yaradı onu ihmal etme sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?