Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canim hepimiz cok sevindikk.. senin bat yakin inşallah senin haberinide aliriz haftaya tatlım içimde bi ses var ama :)) tamam cnm bakayım nasilms su testler

Kızlar ovulasyon testi bazılarında işe yaradı ama bende yaramadı aslında.. Pozitifi gördüm ama atesime göre catlamamiştı ve hakkaten de o ay çok gecikti adetim.. Ateş ölçme daha etkili bana sorarsanız. Bu ay dene bakalım marmelat. Olmadı ateş ölçersin sonraki aylarda. Gerek kalmasın tabi diğer aylara

Catlamaynca adet mi gecikiyo cnm ?? Insallah gerek kalmaz d3dgn gbi tatlim ateş ölçme hassas bi yöntem yapabilrmiyim

Evet canim hepimiz cok sevindikk.. senin bat yakin inşallah senin haberinide aliriz haftaya tatlım içimde bi ses var ama :)) tamam cnm bakayım nasilms su testler
Senide icindeki seside yerim haberin olsun. SU BAK NE DİYO MARMELATİM. Kismet be canlarimmm hayirlisi olsun.

Bncede zor ve hassas bi yöntem bide ayni saatte olcksa unuturm ben kesin unutkanimdr da
her sabah yataktan kalkmadan once ayni saatte olcucekmissin hic bana gore degil valla kafayi bozarim ben

Bende öyle düşünüyorum hele benim gibi takıntılı bi insana çok fazla :)
Aynen canim benim hic yapamayacagim bi yontem.

Güzeller, bugün aaneciklere müjde verip, hayır dualarını beklediğimizi söyledik, bugünün verdiği heyacanı huzuru hepiniz tadın inşallah, tek tek bekliom haberleri, bende inşallah sorunsuz ilerlerim bu süreçte.

Keçinoynuzu pekmezlerini almayı ihmal etmeyin.
Uykum geldi, bu psikolojik olsbilir işte bel ağrısı da tam gaz devam
Öpüldünüzzzz

kızlarr benım bat bugundu ama olmadı. dun test yaptım negatifti.inanılmaz derecede gazım var ve bacaklarım ağrıyor arada bi mideme de kramp giriyor ama negatif çıktıı yaa erkenmı yaptım kan testi için ne kadar bekliim.

Bencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.
Canım biz bebeği yeni düşündük ama ben 1 yıldır telefonumdan adet döngüsü takibi yaptım, yazın tatile denk geldi reglim primolut almadım ki şaşmasın diye. Bence ovulasyon takibi çok işe yaradı onu ihmal etme sen de

Bencede bide bunu dene ne kaybedesinki. Hatta bu ay olumlu sonuc alamazsam bende deneyebilirim.

yanı ne kaybedıcem kı buda olmazsa takmıycam artıkk ınsallah senın ıcın gerek kalmaz tatlım

amınn canımm amınn keçiboynuzu pekmeznın tadı nasıll
regl oldnmu canım

bnde telden bu prog kullanıyodm ama bnde ıse yaramadı yada tutturamadım ( ovulasyon testi kullanıcam bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…