Kiramız pahalı maalesef bursada da ucuz ev yok, bir de bebek ihtiyaçları var daha tamamlamadık, geçen günde hastanede yatınca 400 tl hastaneye ödemek zorunda kaldık.Kv ye de yardım ediyormuşunuz bizimse gelirimiz tam o civarda 7000 . 2300 ev kredisi , 750 ev kirası, 50 aidat . Toplam 3500 giderimiz var geri kalanı cebe atıyorum
Valla yontemini bulursaniz bana da soyleyin
Bende ay sonunu getiremiyorum
Eskiden 100 tl benzin alirdim bi hafta yeterdi simdi 3 gunde bir 100 liralik benzin aliyorum
Markete girer 100 lira verir cikardim simdi 200 den asagi cikamiyorum
Kafamda ciddi ciddi şehir değiştirme fikri var şahsen ama şu anda ha deyince olacak bi şey değilValla yontemini bulursaniz bana da soyleyin
Bende ay sonunu getiremiyorum
Eskiden 100 tl benzin alirdim bi hafta yeterdi simdi 3 gunde bir 100 liralik benzin aliyorum
Markete girer 100 lira verir cikardim simdi 200 den asagi cikamiyorum
Ben bodrum'dayim , inanilmaz pahali burasiKafamda ciddi ciddi şehir değiştirme fikri var şahsen ama şu anda ha deyince olacak bi şey değil
Açıkçası kaynanam çok tutumlu değil üstüne bi de kredi kartı 1900 gelmişti ağustos ayında ilk kez o zaman eşime dedim annen ne harcamış diye. Ama bi daha soramadım. Ondan sonra ne kadar geldi kartı bilmiyorum ..Bankadan döküman isteyin neden nasil ekdiye giriyo para esin cekiosa esine sor bu nereye gitti sunla naptin diye illaki bi yerlere gidio sen kisiyo olabilirsinde esin nekadar kisiyo? Kv ye nekadar oara veriliyo bencw hepsini bi kontrole al ozaman ögrenebilirsin ne nereye gidio okadar para gelio noluyo diye.. allah hayirlisiyla bebisini kucagina almaya nasip etsin .
Maalesef öyle bi şansımız yok.Ben bodrum'dayim , inanilmaz pahali burasi
Bizde yurtdisina yerlesmeye karar verdik , gun sayoyoruz simdi , insan gibi yasamayi ozledim
Bence kv çok yiyor parayı gibime geldi bak şimdi . Eşinin telefonunda maaş kartının mobil uygulanası var mı son birkaç ayın harcama listesine bak bakalım nereye gidiyorAçıkçası kaynanam çok tutumlu değil üstüne bi de kredi kartı 1900 gelmişti ağustos ayında ilk kez o zaman eşime dedim annen ne harcamış diye. Ama bi daha soramadım. Ondan sonra ne kadar geldi kartı bilmiyorum ..
Yani ne kadar kavga edebilirim bilmiyorum. Dermanım da yok kavgaya tartışmaya. Hani ver bakayım desem gösterecektir ama tadımız çok kaçar sanırım.
Canım zaten onun maaşı kalmıyor, ekside zaten kredi de onun maaşından. Bu ay benim maaşdan evin kirasını ödeyeceğiz büyük ihtimalle. Ama o kartını alışverişlerde kullanacak büyük ihtimalle, yani marketleri biliyorum baya tutuyor. Ama en büyük sıkıntı kaynanamın ne kadar ne harcadığı.3750 geriye kalıyor. bence kasım ayında maaşları aldıktan sonra kalan bütün para sende dursun.
ve kalem kalem hesap yap bu para nereye gidiyor. lazım oldukça eşine sen ver. deneme amaçlı yapçağını söyle.
nerelere açık veriyorsunuz neden artıya geçemiyorsunuz.
Taksitle almıyoruz zaten sadece tatil taksidimiz var 400 tl, Onun dışında kredi kartını tek çekim yaptırıyoruz aldılarımızı elimizde para kalmıyor işte.nakit alisverise gecmek insani biraz frenliyor, tavsiye ederim.
cebinizdeki parayi kullanirsaniz sadece en azindan eksiden kurtulursunuz.
Çok sağolun inşallah sağ salim kavuşurum :)Of en kötüsü de nereye gittiğini anlamamak. Her ay diyorum biz ne aldık da eksiye düştük, bakıyorum bişey almamisiz biyerde yemek yememisiz ama ben bazi şeyleri düşünemiyorum mesela biyere yemeğe gittik orda 50 TL harcadık diyelim ama merkeze uzagiz zaten oraya git gel bı 50 daha gidiyor.. veya karttan almışım bişey taa ay başında ama aradan uzun zaman geçmiş unutmuşum ödeme tarihi gelince şaşırıyorum. Sizin bide bebek için harcamalar var, kendinizi strese sokmayın bu dönemde, bolca dua edin, onu dünyaya yollayan illaki rızkını da yollar, sağ salim kavuşun insallah
Taksitle almıyoruz zaten sadece tatil taksidimiz var 400 tl, Onun dışında kredi kartını tek çekim yaptırıyoruz aldılarımızı elimizde para kalmıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?