Pardon yeni klavye yüklemiştir onu acil unutmusum. Duzenliycem.Ne alfabesi bu
korunabilirsinİyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.
yok bebek istemiyorum ya hamileysem diye korkudan her ay test alir oldumya da tam tersi mi bi test mevzusu var ama
korun muyor musun diycem bebek istemeyen korunur yani sormak saçma olcakyok bebek istemiyorum ya hamileysem diye korkudan her ay test alir oldum
arkadasim korunmasam niye bunu yazayim.korunabilirsin
senin ki hakkaten takıntı olmuşarkadasim korunmasam niye bunu yazayim.
Korunuyorum ona rağmen ya hamileysem takintim bitmiyor problem orada bende biliyorum.
evet artik sinirlerim çok bozuldu. Eşime yansitmamaya calisiyorum bu durumu ama her ay regli günüm yaklaşırken azap yasiyorum 2-2 tane test çubuğu aliyorum iyice biktim. Yarin yine alicamsenin ki hakkaten takıntı olmuş
korunurken hamile kalma korkusu narden olur ki etkisine mi güven miyosunevet artik sinirlerim çok bozuldu. Eşime yansitmamaya calisiyorum bu durumu ama her ay regli günüm yaklaşırken azap yasiyorum 2-2 tane test çubuğu aliyorum iyice biktim. Yarin yine alicam
Hicbir yonteme guvenmiyorum ama kullaniyorum yinede tabiki yinede surekli hamile olabilirmisim gibi geliyor. Hic bir zaman korundum nede olsa diyip rahat rahat o ayı bitiremiyorum anca test yapinca rahatliyorum.korunurken hamile kalma korkusu narden olur ki etkisine mi güven miyosun
ama canım böylede hayat geçmez kiHicbir yonteme guvenmiyorum ama kullaniyorum yinede tabiki yinede surekli hamile olabilirmisim gibi geliyor. Hic bir zaman korundum nede olsa diyip rahat rahat o ayı bitiremiyorum anca test yapinca rahatliyorum.
Kesinlikle cocugu istemiyorum ben oldu diye alıp doğuramam. Zaten aman olursa bakarim, buyuturum desem bu kadar takinti halini almazdı.Benim arkasimda da var bu takıntı sprali var 3 aylık iğne oluyor her ay yinede test yapıyor. Biraz rahat olun Eşiniz korunuyorsa hamile kalabilir siniz zira çok var öyle. Ama evlisiniz olsa nolur ki Allah ın takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?